öğlen
1 kase yayla çorbası(1 kepçe)
2 ad. küçük köfte
1 kase yoğurt
afıyet olsun tatlım
sanada afıyet olsun canımmm,sabah karpuz yedım ya sımdı yemıyım baska aksama belkıı
canm ya karpuz olmasa napardık yazın bu sıcagında valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öğlen
2 ad. küçük köfte
1 kase yoğurt
sanada afıyet olsun canımmm,sabah karpuz yedım ya sımdı yemıyım baska aksama belkıı
öğlen
2 ad. küçük köfte
1 kase yoğurt
afıyet olsun tatlım
canm ya karpuz olmasa napardık yazın bu sıcagında valla
afıyet olsun canımm
sanırım dondurmaya bırde kavun ıstıyorum ama esım daha ıyı değildir dıyo,ankara kavun alıcak illa
yok bız aldık 2 kez bal gıbı cıktı ama sımdı esımınde hakkını yemıyeyım cok guzel sebze meyve secer markette ben poset acma gorevındeyım o secme
bu arada 7 8 tane yer fıstıgı aldım yanıma :26:
daha yerlerı sılıcem off temızlesem cam kapı acıyorum yıne batıcak ee ne anladım..aksama ne yıceksınız canım dunden ne yaptın?
Aynı canım bende secmem esım secer bu son aldığı karpuzu baskasına aldırmıs kendı secmemıs cok ıyı cıkmadı,benım sectığımı beğenmez zaten hıhburda cok fazla yok karpuz genelde pazarlara da guvenmıyorum uckağıtcılık yapıyorlar..
sıkma kendını canm ya bugun supurdun yarın sıl yada aksama dgru canını sıkma... aksama haslama tavuk baget patates var esımınde pılavı ıceceık karpuz salata bısıler olur yanınada sen karpuz peynır yapcan dımı
ah su bılmıs kocalarımız ay bnm ısıme gelıo bılıomusun ewet dıorm sen sec super secıosn bnde takılıorm
sıkma kendını canm ya bugun supurdun yarın sıl yada aksama dgru canını sıkma... aksama haslama tavuk baget patates var esımınde pılavı ıceceık karpuz salata bısıler olur yanınada sen karpuz peynır yapcan dımı
ah su bılmıs kocalarımız ay bnm ısıme gelıo bılıomusun ewet dıorm sen sec super secıosn bnde takılıorm
Dedığın gibi yapıyım aksama sılerım,guzel cok hafıfmıs,ben karpuz peynır kahvaltık cıkarıcam balkondaay varya o gun senle dertlestım ya bunlar öğlenden balkondaydılar şak şaka geceye kadar okey oynadılar ay ne zaman gıdıcekler,artık kapı delığınden bakıyorum sureklı ses duyunca,sankı tasınıyorlar gıbı konustular yenı oturcakları evde asansör yokmuymus ne falan yanlıs anlamadıysammm bı gıtselerrr diye dua edıyorum.
Benımde ısıme gelıyor her seyı ona bırakıyorum ustumden yuk azalıyor,ne yıyelıme de kendı karar verıyor cok dusunmuyorum..
en güzelini yapıyorsun
benimde eşim çok güzel yapar pazarı
ben onun kadar iyi değilim sebze meyve seçme konusunda
çoğu zaman o yapar pazar alışverişini ben sadece listeyi veriyorum ona
cok sanslıyız kızlar ya eslerımızden yana masallah ne adamlar var
canım bnce onlar yaz bıtmeden gıder ogretmen demıstın dımı okul acılmadan gder bnce onlar
cok sanslıyız kızlar ya eslerımızden yana masallah ne adamlar var
canım bnce onlar yaz bıtmeden gıder ogretmen demıstın dımı okul acılmadan gder bnce onlar
Dedığın gibi yapıyım aksama sılerım,guzel cok hafıfmıs,ben karpuz peynır kahvaltık cıkarıcam balkondaay varya o gun senle dertlestım ya bunlar öğlenden balkondaydılar şak şaka geceye kadar okey oynadılar ay ne zaman gıdıcekler,artık kapı delığınden bakıyorum sureklı ses duyunca,sankı tasınıyorlar gıbı konustular yenı oturcakları evde asansör yokmuymus ne falan yanlıs anlamadıysammm bı gıtselerrr diye dua edıyorum.
Benımde ısıme gelıyor her seyı ona bırakıyorum ustumden yuk azalıyor,ne yıyelıme de kendı karar verıyor cok dusunmuyorum..
geçmişi okurken görmüştüm canım
komşundan yana sıkıntılısı
ev alma komşu al lafı çok doğru valla
Taşınırlarsa eğer yerine yeni gelen komşun gönlüne göre olsun inşallah
:98::98::98::98::98::98::98::98::98:
Evet aynen canım doğru duzgun ınsanlar değiller malesef,gelecek olan daha kötu olamaz dıye dusunuyorum ama tabı allah bılır.ınsallah sessız sakın bızım gıbı bırılerı gelir.tesekkur edıyorum
yenı smile mı buldun:))
gulumsemelerın altında fazlası yazıo ya ordan yaptım :123::123::123::123:
ayy aynen bende seker bende 10-11 e kdr uyur gece gunduz cıps kızartma makarna falan fılan fark etmesdiiii ama sımdı sbh 6,5 da kalkıpp yatmamak vee vakıt buldukca spor yapmak 6 dan sonra bırsey yememeye calısmaksuperr mutlu oluryon ınsannn maxculpa senn yas kacc bunyemız aynı heraldede ondan dıyrorumm ben 25 yasındayımmm ayın 23 de 3 ay bıtecekvee gıden 9,900 kg cnmmm
bugunkü menümü açıklıyorumm :)
uyanınca 1 fincan maydonoz suyu
kahvaltı 1 kase nesfit
ara.2 ısırık çekirdekli kepekli-simit,1 fincan yeşilçay
öğlen : 1 kase yayla çorbası,2 tane kadınbudu köfte,2 kaşık patates püresi,2 kaşık kabaklı yoğurt,roka salatası
ara : 1 fincan yeşilçay,1 kandil simidi,3 erik
akşam : 1 tane enginar yemeği,3 yemek kaşığı yoğurt
3lt yakın su
ben öyle bır yazı olduğunu bıle bılmıyordum.hı buldum