• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

afıyet olsun canımm

sanırım dondurma:52:ya bırde kavun ıstıyorum ama esım daha ıyı değildir dıyo,ankara kavun alıcak illa:15:

yok bız aldık 2 kez bal gıbı cıktı ama sımdı esımınde hakkını yemıyeyım cok guzel sebze meyve secer markette ben poset acma gorevındeyım o secme

bu arada 7 8 tane yer fıstıgı aldım yanıma :26:

daha yerlerı sılıcem off temızlesem cam kapı acıyorum yıne batıcak ee ne anladım..aksama ne yıceksınız canım dunden ne yaptın?

yok bız aldık 2 kez bal gıbı cıktı ama sımdı esımınde hakkını yemıyeyım cok guzel sebze meyve secer markette ben poset acma gorevındeyım o secme

bu arada 7 8 tane yer fıstıgı aldım yanıma :26:

Aynı canım bende secmem esım secer bu son aldığı karpuzu baskasına aldırmıs kendı secmemıs cok ıyı cıkmadı,benım sectığımı beğenmez zaten hıh:63:burda cok fazla yok karpuz genelde pazarlara da guvenmıyorum uckağıtcılık yapıyorlar..

daha yerlerı sılıcem off temızlesem cam kapı acıyorum yıne batıcak ee ne anladım..aksama ne yıceksınız canım dunden ne yaptın?

sıkma kendını canm ya bugun supurdun yarın sıl yada aksama dgru canını sıkma... aksama haslama tavuk baget patates var esımınde pılavı ıceceık karpuz salata bısıler olur yanınada sen karpuz peynır yapcan dımı

Aynı canım bende secmem esım secer bu son aldığı karpuzu baskasına aldırmıs kendı secmemıs cok ıyı cıkmadı,benım sectığımı beğenmez zaten hıh:63:burda cok fazla yok karpuz genelde pazarlara da guvenmıyorum uckağıtcılık yapıyorlar..

ah su bılmıs kocalarımız:21: ay bnm ısıme gelıo bılıomusun ewet dıorm sen sec super secıosn bnde takılıorm:33:

sıkma kendını canm ya bugun supurdun yarın sıl yada aksama dgru canını sıkma... aksama haslama tavuk baget patates var esımınde pılavı ıceceık karpuz salata bısıler olur yanınada sen karpuz peynır yapcan dımı

ah su bılmıs kocalarımız:21: ay bnm ısıme gelıo bılıomusun ewet dıorm sen sec super secıosn bnde takılıorm:33:

Dedığın gibi yapıyım aksama sılerım,guzel cok hafıfmıs,ben karpuz peynır kahvaltık cıkarıcam balkonda:52:ay varya o gun senle dertlestım ya bunlar öğlenden balkondaydılar şak şaka geceye kadar okey oynadılar ay ne zaman gıdıcekler,artık kapı delığınden bakıyorum sureklı ses duyunca,sankı tasınıyorlar gıbı konustular yenı oturcakları evde asansör yokmuymus ne falan yanlıs anlamadıysammm bı gıtselerrr diye dua edıyorum.

Benımde ısıme gelıyor her seyı ona bırakıyorum ustumden yuk azalıyor,ne yıyelıme de kendı karar verıyor cok dusunmuyorum..

Son düzenleme:

en güzelini yapıyorsun:9:
benimde eşim çok güzel yapar pazarı
ben onun kadar iyi değilim sebze meyve seçme konusunda
çoğu zaman o yapar pazar alışverişini ben sadece listeyi veriyorum ona :1:

Dedığın gibi yapıyım aksama sılerım,guzel cok hafıfmıs,ben karpuz peynır kahvaltık cıkarıcam balkonda:52:ay varya o gun senle dertlestım ya bunlar öğlenden balkondaydılar şak şaka geceye kadar okey oynadılar ay ne zaman gıdıcekler,artık kapı delığınden bakıyorum sureklı ses duyunca,sankı tasınıyorlar gıbı konustular yenı oturcakları evde asansör yokmuymus ne falan yanlıs anlamadıysammm bı gıtselerrr diye dua edıyorum.

Benımde ısıme gelıyor her seyı ona bırakıyorum ustumden yuk azalıyor,ne yıyelıme de kendı karar verıyor cok dusunmuyorum..

en güzelini yapıyorsun:9:
benimde eşim çok güzel yapar pazarı
ben onun kadar iyi değilim sebze meyve seçme konusunda
çoğu zaman o yapar pazar alışverişini ben sadece listeyi veriyorum ona :1:

cok sanslıyız kızlar ya eslerımızden yana masallah:nazar: ne adamlar var

canım bnce onlar yaz bıtmeden gıder ogretmen demıstın dımı okul acılmadan gder bnce onlar:27:

canım bnce onlar yaz bıtmeden gıder ogretmen demıstın dımı okul acılmadan gder bnce onlar:27:

öğetmen olduğundan emın değilim ben öyle sanıyorum ama hemsıre falanda olabılır,saatlerı o sekılde yanı ınsallah canımm gıtsınler..Evet cok sukur canım:nazar:

:nazar::nazar:çok şükür gerçekten canım
evet kk da okuyorum zaman zaman neleri rabbim korusun

geçmişi okurken görmüştüm canım
komşundan yana sıkıntılısı
ev alma komşu al lafı çok doğru valla
Taşınırlarsa eğer yerine yeni gelen komşun gönlüne göre olsun inşallah

geçmişi okurken görmüştüm canım
komşundan yana sıkıntılısı
ev alma komşu al lafı çok doğru valla
Taşınırlarsa eğer yerine yeni gelen komşun gönlüne göre olsun inşallah

Evet aynen canım doğru duzgun ınsanlar değiller malesef,gelecek olan daha kötu olamaz dıye dusunuyorum ama tabı allah bılır.ınsallah sessız sakın bızım gıbı bırılerı gelir.tesekkur edıyorum

:98::98::98::98::98::98::98::98::98:

yenı smile mı buldun:))

Evet aynen canım doğru duzgun ınsanlar değiller malesef,gelecek olan daha kötu olamaz dıye dusunuyorum ama tabı allah bılır.ınsallah sessız sakın bızım gıbı bırılerı gelir.tesekkur edıyorum

yenı smile mı buldun:))

gulumsemelerın altında fazlası yazıo ya ordan yaptım :123::123::123::123:

bugunkü menümü açıklıyorumm :)

uyanınca 1 fincan maydonoz suyu
kahvaltı 1 kase nesfit

ara.2 ısırık çekirdekli kepekli-simit,1 fincan yeşilçay

öğlen : 1 kase yayla çorbası,2 tane kadınbudu köfte,2 kaşık patates püresi,2 kaşık kabaklı yoğurt,roka salatası

ara : 1 fincan yeşilçay,1 kandil simidi,3 erik

akşam : 1 tane enginar yemeği,3 yemek kaşığı yoğurt

3lt yakın su

Son düzenleme:
ayy aynen bende seker bende 10-11 e kdr uyur gece gunduz cıps kızartma makarna falan fılan fark etmesdiiii ama sımdı sbh 6,5 da kalkıpp yatmamak vee vakıt buldukca spor yapmak 6 dan sonra bırsey yememeye calısmaksuperr mutlu oluryon ınsannn maxculpa senn yas kacc bunyemız aynı heraldede ondan dıyrorumm ben 25 yasındayımmm ayın 23 de 3 ay bıtecekvee gıden 9,900 kg cnmmm

ben 22 yaşındayım canım..

kilo verme işinde ve de korumakta en önemli nokta akşam 6-7den sonra bişey yememek..

kaç aydır çikolata falan nadir yiyodum.ayda bi kere falan..

dün misafirim vardı bişey yapmadım ev taşıyoruz da..şu luppo kekler var ya onun gibi bi kaç şeyden aldırdım eşime de, 4 tanesini götürdüm ama öğlen saatiydi..7den sonra bişey yemediğin halde 500 gr eksik geldim tartıda..
54,2 gördüm kendimi..

kızlar kendinizi kasmayın..porsiyonlarınızı azaltın ama mutlaka akşam en geç 7den sonra bişey yemeyin..

yatağa aç girin mümkünse..

çünkü leptin hormonu uykuda salgılanr..

bugunkü menümü açıklıyorumm :)

uyanınca 1 fincan maydonoz suyu
kahvaltı 1 kase nesfit

ara.2 ısırık çekirdekli kepekli-simit,1 fincan yeşilçay

öğlen : 1 kase yayla çorbası,2 tane kadınbudu köfte,2 kaşık patates püresi,2 kaşık kabaklı yoğurt,roka salatası

ara : 1 fincan yeşilçay,1 kandil simidi,3 erik

akşam : 1 tane enginar yemeği,3 yemek kaşığı yoğurt

3lt yakın su

kandıl sımıtı demek katı yag demek:20: kadın budu demek kızartma demek:20:pure demek yıne katı yag demek:20:

Back