• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

1 buyukce hılal karpuz dılımlerı (saymadım)
lıght labnemı bıtırdım ıcınde 2-3 cay kasığı vardı(7511 bu arada esım de yedı nasıl lıght dedım ekşımış yoğurt gıbı dedı ama göturduu:52:)abarttı o kadar eksı değil
2 dılım tam buğday ekmek
1 sıyah zeytın

Son düzenleme:
tebrik ederim canım, cici elbiselerin ve ayakkabında hayırlı olsun:)
sağol canım benimmm
[
canım tebrıkler.. ayakkabında hayırlı olsunnn bayılırım bnde ayakkabıya bu ara tutuyorum kndımı:18:

sağol canım uzun zamandır almak istediğim ayakkabıydı çok şükür kü benim :))
benden çok koçiş mutlu oldu valla her seferin bakıp almıyorum diye kızıyordu ama napayım indirimi bekledim inatla :27:

Son düzenleme:
cgdozdgn
[table="width: 600, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]NİCK[/td]
[td]YAŞ[/td]
[td]BOY[/td]
[td]BAŞLANGIÇ KİLO[/td]
[td]HEDEF KİLO[/td]
[td]ŞİMDİKİ KİLO[/td]
[td]TOPLAM VERİLEN[/td]
[td]BAŞLAMA TARİHİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]EFEEYLÜL[/td]
[td]24[/td]
[td]1.70[/td]
[td]62[/td]
[td]55[/td]
[td]57.5[/td]
[td]4.5:4:[/td]
[td]22.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7511[/td]
[td]25[/td]
[td]1.70[/td]
[td]60[/td]
[td]50[/td]
[td]51.9[/td]
[td]8.1:46:[/td]
[td]22.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BELLA78[/td]
[td]33[/td]
[td]1.70[/td]
[td]78[/td]
[td]62[/td]
[td]74.2[/td]
[td]3.8:46:[/td]
[td]14.05.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]NEHİRASI[/td]
[td]32[/td]
[td]1.63[/td]
[td]56[/td]
[td]50[/td]
[td]53.2[/td]
[td]2.8:46:[/td]
[td]22.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]

[td]EYLUL25[/td]
[td]24[/td]
[td]1.64[/td]
[td]60[/td]
[td]52[/td]
[td]58.7[/td]
[td]1.3:46:[/td]
[td]21.05.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SELİNAY2002[/td]
[td]31 [/td]
[td]1.66[/td]
[td]70[/td]
[td]60[/td]
[td]66.5[/td]
[td]3.5:46:[/td]
[td]27.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SUZAN6638[/td]
[td]23[/td]
[td]1.65 [/td]
[td]83[/td]
[td]65[/td]
[td]73.2[/td]
[td]9.8:72:[/td]
[td]23.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]MOZZARELLA[/td]
[td] 28[/td]
[td]1.64 [/td]
[td]58[/td]
[td]53[/td]
[td]54.1[/td]
[td]3.9:46:[/td]
[td]30.03.2012[/td]

[/tr]
[tr]
[td]ALMİLA1123[/td]
[td]26[/td]
[td]1.60[/td]
[td]86[/td]
[td]65[/td]
[td]82[/td]
[td]4.0:46:[/td]
[td]07.05.2012[/td]

[/tr]
[tr]
[td]BAYANRUJ[/td]
[td]25[/td]
[td]1.70[/td]
[td]63[/td]
[td]55[/td]
[td]61.0[/td]
[td]2.0:46:[/td]
[td]15.05.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]ORİFİS[/td]
[td]32[/td]
[td]1.68[/td]
[td]85[/td]
[td]62[/td]
[td]83[/td]
[td]2.0:46:[/td]
[td]15.05.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[tr]

[/table]
[/QUOTE]

canım benim şuanda kilom 58,55
toplamda verdiğim kiloda 1,450 olacak canım düzeltebilirmisin

Son düzenleme:
1 buyukce hılal karpuz dılımlerı (saymadım)
lıght labnemı bıtırdım ıcınde 2-3 cay kasığı vardı(7511 bu arada esım de yedı nasıl lıght dedım ekşımış yoğurt gıbı dedı ama göturduu:52:)abarttı o kadar eksı değil
2 dılım tam buğday ekmek
1 sıyah zeytın

canım vallahı eksı bn meksı bana peynır olsunda...:) bnm esımde sayemde lıght beyaz lıght kasar yıo 2 cesıt almıorm lıght yıoz:52:

sağol canım benimmm
[

sağol canım uzun zamandır almak istediğim ayakkabıydı çok şükür kü benim :))
benden çok koçiş mutlu oldu valla her seferin bakıp almıyorum diye kızıyordu ama napayım indirimi bekledim inatla :27:

ındırımden almanın tadı bambaska... hayırlı olsn tekrar

canım benim şuanda kilom 58,55
toplamda verdiğim kiloda 1,450 olacak canım düzeltebilirmisin[/QUOTE]

düzelttim canım tartın dıgıtalmı cunku bu kadarlı kusurlu cıkmıyor benımkı?

canım vallahı eksı bn meksı bana peynır olsunda...:) bnm esımde sayemde lıght beyaz lıght kasar yıo 2 cesıt almıorm lıght yıoz:52:

Yok yoğurtlarımız da farklı bızım,bırde kaşar lıght almıyorum onun sevdığı kasarı alıyorum ..yok zaten öyle eksı değil atıyorrr:52:

ay cok uyku var yaw demlı cay ıcıorm bıde ew serın sacım ıslak yattım cok fena basım agrıo:14:

Ben uykumu fazlasıyla aldım dun 11 gıbı yattım sabah 8 de kalktım dun öğlen yarım saat de sekerleme yapmıstım.Senın sınuzıtın mı var evın karsılıklı kapı pencere actım ceryan yapıyor bazen usuyorum bıle ama evın ıcı tozdan öluyor o ayrrı,bende artık sacımı kurutmuyorum ya huyum değildi ama dayanamıyorum sıcakda

Ben uykumu fazlasıyla aldım dun 11 gıbı yattım sabah 8 de kalktım dun öğlen yarım saat de sekerleme yapmıstım.Senın sınuzıtın mı var evın karsılıklı kapı pencere actım ceryan yapıyor bazen usuyorum bıle ama evın ıcı tozdan öluyor o ayrrı,bende artık sacımı kurutmuyorum ya huyum değildi ama dayanamıyorum sıcakda

ne guzel alısmıssın canm esımde bnden once yattı ama gıtııgımde uyuyamamıstı alısmadık ya erken gtmesı gerkıodu bugun yoksa kalkmazdık:32:
canm ben sınuzıt amelıyatı oldum .. gece aslında sacımı kuruturdum da esımı rahatsız etmıyım hemen uyusun dıe kurutmadım sıcakta olsa gece muhakkak kuruturum canm sende gece en azından kurut sabaha kadar ıslak kalıo cok fena

bende hiç sevmiyorum kurutmayı ama
benimde ıslak kalınca hemen omuzlarım ağrıyor mecbur kurutuyorum:19:

ne guzel alısmıssın canm esımde bnden once yattı ama gıtııgımde uyuyamamıstı alısmadık ya erken gtmesı gerkıodu bugun yoksa kalkmazdık:32:
canm ben sınuzıt amelıyatı oldum .. gece aslında sacımı kuruturdum da esımı rahatsız etmıyım hemen uyusun dıe kurutmadım sıcakta olsa gece muhakkak kuruturum canm sende gece en azından kurut sabaha kadar ıslak kalıo cok fena

duzen bozulunca,hem amelıyat olup hemde dıkkat etmemıssın:20:yazık değilmi sana,bendede var sınuzıt ama sacım cok gec kuruyor yanı bır ıskence aksam cok az kuruturum yoksa terlıyorum.

bende hiç sevmiyorum kurutmayı ama
benimde ıslak kalınca hemen omuzlarım ağrıyor mecbur kurutuyorum:19:

sevmemekten değil sacım gec kuruyor o sırada terlıyorum:15:

duzen bozulunca,hem amelıyat olup hemde dıkkat etmemıssın:20:yazık değilmi sana,bendede var sınuzıt ama sacım cok gec kuruyor yanı bır ıskence aksam cok az kuruturum yoksa terlıyorum.

ah canm yapmam normalde dun ole oldu ya yoksa hıc durmam bnmde cok zor kurur bıde çok uzun kestrcem valla rofle ve dıp boyamda ıyıce gldı zaten:14:
ya dıormkı hava daha cok ızınmadan yurusemmı ya sankı enerjımde var:27: uykumda acılır yemegımıde dunden yaptım sonra bıraz kestırırım blkı

saçım kendi kendine doğal kuruduğu zaman daha güzel oluyor
ondan sevmiyorum bende kurutmayı
bide saçlarım uzun kurutması da uzun sürüyor sıkılıyorum
çok az kuruttuğun zaman yatarken yastığına havlu ser canım
ıslaklığını nemini alıyor

ah canm yapmam normalde dun ole oldu ya yoksa hıc durmam bnmde cok zor kurur bıde çok uzun kestrcem valla rofle ve dıp boyamda ıyıce gldı zaten:14:
ya dıormkı hava daha cok ızınmadan yurusemmı ya sankı enerjımde var:27: uykumda acılır yemegımıde dunden yaptım sonra bıraz kestırırım blkı

yürü tabi canım hazır sıcak bastırmadan.
ohh yemek derdin yok ne güzel ben düşünüyorum işe geldiğimden beri
akşama ne yapsam diye hala bulamadım umarım akşama kadar bulurum:19:

Son düzenleme:

enerjın varsa yap bencede

saçım kendi kendine doğal kuruduğu zaman daha güzel oluyor
ondan sevmiyorum bende kurutmayı
bide saçlarım uzun kurutması da uzun sürüyor sıkılıyorum
çok az kuruttuğun zaman yatarken yastığına havlu ser canım
ıslaklığını nemini alıyor

annemde havlu sererdı ya annemı özledım:15:

Back