• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

sımdı öğlen ıcın kendıme 1 kaselık tavuk suyuna sehrıye corbası yapıcam
aksamda karpuz kahvaltılık yada kısır yapıcam.
evı supurup sılmem de lazım ısım bıtınce gelırım görurusruzzz

tavugun varsa ızgara yada haslama yap bebegım

var ama difrizde :19:
sabahtan çıkarmam lazımdı aslında enginar çıkaracaktım ama unutmuşum:5:
kabak var patlıcan dolmabiber var dolapta kıyma alıp dolma yapabilirim aklıma bu geldi şimdilik

sımdı öğlen ıcın kendıme 1 kaselık tavuk suyuna sehrıye corbası yapıcam
aksamda karpuz kahvaltılık yada kısır yapıcam.
evı supurup sılmem de lazım ısım bıtınce gelırım görurusruzzz

kolay gelsin canım afiyet olsun şimdiden:56:

var ama difrizde :19:
sabahtan çıkarmam lazımdı aslında enginar çıkaracaktım ama unutmuşum:5:
kabak var patlıcan dolmabiber var dolapta kıyma alıp dolma yapabilirim aklıma bu geldi şimdilik

kolay gelsin canım afiyet olsun şimdiden:56:

saol canım mıkrodalgan varsa defrost 5-10 dk da cözuyor

yok canım mikrodalga
fırınımın buz çözme özelliği varda uzun sürüyor oda
mikrodalga gibi kısa değil

esın sevıyorsa kısır ya da kahvaltılık pratık öyle seyler yersınız bızım gibi,bence dolmayla uğrasılmaz ya ısten sonra zor olur..

eylul canım pratık bısıler hazırla yanı uğrasma kendını yorma ben cıkıyorum görusuruzz:16:

esın sevıyorsa kısır ya da kahvaltılık pratık öyle seyler yersınız bızım gibi,bence dolmayla uğrasılmaz ya ısten sonra zor olur..

hımm olabilir canım henüz karar veremedim akşama kadar bulacağım bişeyler
yok zor olmuyor alıştım ya artık 7 de evde oluyorum eşimde benden 1 saat sonra geliyor
o gelene kadar hazır oluyor sofra

gecmıs olsun canm ya meyve yıyemıomusn mesela kavun

canım tebrıkler.. ayakkabında hayırlı olsunnn bayılırım bnde ayakkabıya bu ara tutuyorum kndımı:18:

afıyet olsun canm

cok ıyı canım masallah cok ıyı gıdıosn:24:

canım benm menulerın cok guzel kacamagın mınncık... bu arada sende cok guzel vermıssn bebegım bn gecen hafta 0 vermıstım hergun 1 saat yurudugum halde 2 haftanın toplamı bu hafta werdıklerım :19: neyse saglık olsun :21:

afıyet olsun canm ay ekmek yeseydın labneyle:1:

kızlar bıldırımım dun aksamdan sonrakılerı yazmıcam yemek tatlı dondrma cerez gbı seylerın hepsını oldukca fazla tukettım:31:bu topıkte kılo alma deıl verme topıgı oldgu ıcın yazmıcımm:52:ama ıstersenız yazarım

bu sabah 3 dılım tost makınasında kızarmıs hellım
2 dılım lıght ekmek
1 domates
çay:24:[/QUO

Teşekkür ederim canım, ameliyatı sol taraftan oldum, sağ tarafı da dolgu için hazırladım dedi bişey çiğneme dedi. yani anlayacağın sevgili damağım ve dilim yaşamaya çalışıyorum:( zaten en çok da meyve yiyemeyeceğim için üzülüyorum özellikle yaz meyvelerini çok severim ben:(

Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim kızlar, önümüzdeki hafta sonu yine ameliyat olucam nasipsa bu son ameliyatım olcak sabırsızlıkla bekliyorum:)

1 kase(buyuktu)sehrıye corbası
1 fıncan sekersız turk kahvesı(1 tane zeytınyağlı kuabıye yedım:52:)
evı supurdum molaa

Back