• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

oleyyyyyyyy oleyyyyy masallh canım

sabah kahvaltım
melemen yedım ohhhh 1 2 kasık yag vardı ıcınde
2 dılım lıght ekmek
ınce ınce 3 4 dılımde hellım peynırı

kılo bıldırımı 51,900 yanı 800 700 gram bısı vermısım

bugun esım yok ya kızlar yıne yalnızım bugun tatıl gunum ama belkı spor yaparım azda olsa 1 saat olmasada yarım saat yaparım belkı bılmıorm canm sıkılıo zaten

teşekkür ederim canım, senin kilonun yanında bizimkinin lafı olmaz,sen mankenimizsin:)

başlangıç: 83
gecen hafta :74.4
bu hafta:73.2
giden :1.200 gr
hedef :65
toplam gıden kg :9.800 gr :nazar::nazar::nazar::nazar: aman :nazar:deymesin :52::52::52:

kg lere veda edenlere de :nazar: deymesın ınsl...

maşallah nazar değmesin yaa çok güzel gidiyosun,tebrikler canım.

kızlar oglen yemegı olarak 1 kasık pılav yedım
sonra 1 2 saat gectı dolapta hellım oldugunu bıldgım ıcın dayanmadım 3 ince dılım tost makınasında kızarttım yarım bardak karadut suyu ekmeksız yedım.

offf hellime bende dayanamam iyi olmuş afiyet olsun tatlım.

yazmama gerek yok aslında, misafirliğe davetliydik
full kaçamak hehhehehe:))))

1 dilim peynirli börek
1 kase hamurlu-yoğurtlu yöresel bir çorba
1 porsiyon kağıt kebabı
salata
1 dilim ekmek
azcık çerez
1 dilim irmik tatlısı
5-6 bardak şekersiz çay

yazmama gerek yok aslında, misafirliğe davetliydik
full kaçamak hehhehehe:))))

1 dilim peynirli börek
1 kase hamurlu-yoğurtlu yöresel bir çorba
1 porsiyon kağıt kebabı
salata
1 dilim ekmek
azcık çerez
1 dilim irmik tatlısı
5-6 bardak şekersiz çay

olur arada ole bnmde pazar gunlerı serbest gunum su ana kadar kacamak yapmadım ama esım geldıkten sonra ıpler koparr bende kesın:52:

selam kızlar..
ben de evlendikten sonra 10 kilo alıp 54ten 64e çıktım.
ama 3 ayda verdim 10kilomu, şimdi normal kilomdayım..

4 kilo daha vermek istiyorum ama, yavaş yavaş acele etmeden vericem..

52 de ya 51,900...:)
canm benm sende 2 aya kalmaz hedefıne ulasırsın

boğazımı tutabilsem 2 ay sürmez ama çok iştahlıyım, resmen dünyaya yemek için gelmişim sanki:)
Allahtan biraz boyum uzun, vücut şeklim orantılı ve metebolizmam iyi çalışıyorda obez olmuyorum:)))

boğazımı tutabilsem 2 ay sürmez ama çok iştahlıyım, resmen dünyaya yemek için gelmişim sanki:)
Allahtan biraz boyum uzun, vücut şeklim orantılı ve metebolizmam iyi çalışıyorda obez olmuyorum:)))

haklısın canm boy kurtarıyo bızı ahahah ya ıstahı olmayanlara sasırıyorum bnde ya

metabolızma konusunda ıyı hıssedıomusun ya haftada 1 kılodan fazla verebılıo ınsanlar bız gram verıorz bnce pek hızlı deıl:31:
bnm gecen hafta hıc kılo weremedım bu hafta 800 gram f:31:lan verdım yanı ıkıye bol haftada 300 400 gr gtmıs oluyo cok az ya hep bole oldu kılo cokkende boleydı:31:

slm canım, uyguladığın bir diyet varmıydı neler yaptın.

belirli bi diyet uygulamadım canım..
diyetleri hiç sevmem :)

önce uyku düzenimi değiştirip sabah erken kalkıp kahvaltı yaptım (10-11 gibi kalkınca vücut miskinleşiyor)
kahvaltıdan önce 1 saat yürüdüm, haftada 4-5 gün.
bazen akşam yemeğinden sonra da yürüdüm, ama nadir..haftada 1-2 kez olmuştur, bazen olmamıştır bile..

porsiyonları azalttım,
şeker,çikolata,pasta türevlerine ara verdim.

ve en önemlisi akşam en geç 7 den sonra bişey yemedim.

haklısın canm boy kurtarıyo bızı ahahah ya ıstahı olmayanlara sasırıyorum bnde ya

metabolızma konusunda ıyı hıssedıomusun ya haftada 1 kılodan fazla verebılıo ınsanlar bız gram verıorz bnce pek hızlı deıl:31:
bnm gecen hafta hıc kılo weremedım bu hafta 800 gram f:31:lan verdım yanı ıkıye bol haftada 300 400 gr gtmıs oluyo cok az ya hep bole oldu kılo cokkende boleydı:31:

canım onlar kilosu çok fazla olanlar, bende ilk hafta 1800 gram vermiştim şok olmuştum, meğersem verdiğim kilo değil hava-su falanmış:))
sonrasında yavaşlıyo zaten,bide ben çok kaçamak yapıom ona rağmen 100-200 gram vermem bile mucize:))
kaçamak yapmasam çok zayıflarım eminim kendimden.

canım onlar kilosu çok fazla olanlar, bende ilk hafta 1800 gram vermiştim şok olmuştum, meğersem verdiğim kilo değil hava-su falanmış:))
sonrasında yavaşlıyo zaten,bide ben çok kaçamak yapıom ona rağmen 100-200 gram vermem bile mucize:))
kaçamak yapmasam çok zayıflarım eminim kendimden.

bu hafta yapma bı bakalım denesene merak edıorm gercektenn en azından 5 gun kacamak yapma dayabılırmısın:6:

tamam kız yapmıycam yapsamda sporla yakıcam hepsini, off canıma yetti kocamın diline düştüm 3 kiloyu veremedin diye gülüp duruyo:)))

hakkaten ya sen daha yenı basladın aslında mayısta basladın dımı cok cabuk kacamak yapmaya basladın :20:ılk ay ben asla bısı yemıodum bılıomusn. bıraz sık dısını

hakkaten ya sen daha yenı basladın aslında mayısta basladın dımı cok cabuk kacamak yapmaya basladın :20:ılk ay ben asla bısı yemıodum bılıomusn. bıraz sık dısını

ben burda sizinle olmasam asla dikkat edemezdim,
yemek yiyeceğim zaman bildirim yapacağım aklıma geliiyor kendimi tutuyorum birazcık:))

Günaydın kızlarrr:) ameliyatımı oldum ve de geldim. hemen söyliyim bütün hafta sonu günde 5 öğün falan çorba içtim, püre bile yiyemedim 20lik dişimi de aldı doktor damağım çok acıyor:( Bu sabag da süte kepekli bisküvi doğradım onu yedim ama midem bulanıyor:(

günaydın kızlar:3:
haftasonu giremedin fırsatım olmadı hiç
cumartesi alışverişe çıktık eşimle
babalar günü hediyesi falan almaya
kendimede elbise ve ayakkabı aldım lacivert
4 5 aydır takip ettiğim bi ayakkabı vardı 109 tldi
bu ay indirime girmiş 69 aldım çok mutluyummmm:21:
kandil ziyareti babalar günü ziyareti derken uğrayamadım size

ama hemen bildirim yapmak istiyorum çünkü 850 gr gitmiş benden :32::32:
demek ki spor şart....Ahh ayak bileğim bi an önce daha iyi olsada devam etsem

Günaydın kızlarrr:) ameliyatımı oldum ve de geldim. hemen söyliyim bütün hafta sonu günde 5 öğün falan çorba içtim, püre bile yiyemedim 20lik dişimi de aldı doktor damağım çok acıyor:( Bu sabag da süte kepekli bisküvi doğradım onu yedim ama midem bulanıyor:(

geçmiş olsun canım ya en kısa zamanda düzelirsin inşallah
miden içinde nane limon iç iyi geliyor

Back