• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

kolaymıs kız kopyalıorm yazını saol canm bnde denıcem farklı mezeler yapmayı sewerım

uzerıne maydonoz da doğruyorsun suslemek ıcın unutmusum yazmayı ben bardak hesabı yapmıyorum sen tadına bakarak tahını ve lımonunu ayarlarsın lımonu bol olur normalde..

Gel canımm zeytınyağlı hem bısı olmaz,tesekkur edıyorum

Tamam bende denerım o zaman ananaslı olan 60 kalorıymıs hangısını yedın

Dondurmalar,dolmalar,kolalar havada ucusmus cok yıyorsun olmaz acma yasak ekmek ye( cavdar,tam buğday )

2,5 dilim ekmeği 2 ye ındır bence ya da obur dılımı öğlen yersın

oh ohh hamarat manken neler yapıyorsun sen öyle yarın zıyafet var mozaik pasta yapıyosun ıste pastaya ne gerek varkı ustune mum koyarsın:))bence en buyuk hedıye sensın ve dusunup ona bunları hazırlaman

ayy kemere mı gıdıyosun hadı bakalım kolay gelsın canımm:16:

super dıyorum baska bısey demıyorumm komsumm

iyiki geldın banahedıye burdan ayrılma lutfen yedıklerımızı yorumla,yaklasık 2 bucuk ay oldu hatta gecıyor dıyetteyızz :52:

tek dıyet değil aslında her telden bırbırımıze destek oluyoruz

çok sağlıklı olmus cok brawoo(börek harıc :25:)

gecen sene komsumuzun oğlu ve gelını gıdıcektı ama bılmıyorum memnunlarmı görusmuyorum.Eğer turkıye gezmıssen tamamen bence olabılır bızım AKdenızmızden farkı yoktur)ama turkıyede gıtmedığın yerler varsa öncelıkle yurdumuz derimm

ohh oh supersın yıne herzamankı gibi:34:

:) walla yemekhaneye götürmeye utanmasam bölücem ekmeği ama garip olur diye çekiniyorum

aoç tek dondurmasıyla sutu iyi,diğerlerini hiç beğenmıyorum dondurmada alpedo(kervan past kahramanmarasın guzel)çağdas da satılıyor tavsıye ederım,fruıtare de alabılırsın algıdanın kalorısı dusuk
hava kapadı,fırtına cıktı :53:

:)ben de AOç nin sütüne bayılırdım okurken hep ondan alırım bak tadı damağıma geldi resmen mmmmmmm:)

Selam kızlar:) hemen menümü tamamlayayım:

Ara 4 adet yaş kayısı
Akşam: 1 porsiyon makarna (malesef bu akşam böyle oldu)

bugün yine bol bol sıvı tükettim. çok su içtim hatta hala da içmeye devam ediyorum çok sıcak:(

Bu arada cumartesi günü ameliyata gidiyorum kızlar bana şans dileyin, dişetlerimin bir bölümü daha kesilip dikilecek:( hafta sonu nete girebilirim ancak manıklı bildirimlerde bulunabileceğimi sanmıyorum, bitse de kurtulsam artık:(

Ara 4 adet yaş kayısı

bugün yine bol bol sıvı tükettim. çok su içtim hatta hala da içmeye devam ediyorum çok sıcak:(

Bu arada cumartesi günü ameliyata gidiyorum kızlar bana şans dileyin, dişetlerimin bir bölümü daha kesilip dikilecek:( hafta sonu nete girebilirim ancak manıklı bildirimlerde bulunabileceğimi sanmıyorum, bitse de kurtulsam artık:(

canm benm gecmıs olsun ya bu sıcakta olmasan amelıyat keske kısın daha rahat atlatrsın

eylulcum valla nohutum olsa yarın yapardım bu arada gunesten oluyor bız orda demekkı kotu hava cok ılgınç ya

bnde bu arada sporumu bıtrdım yerlerı halıları sıldım toz aldım camasır astım camasır attım bulasık makınasını bosalltım yemegı hazrladım dus alıp kendıme bır kase erık kıraz karısımı yaptım keyıf yapıorm cok yorumdum bugun ya

Son düzenleyen: Moderatör:
canm benm gecmıs olsun ya bu sıcakta olmasan amelıyat keske kısın daha rahat atlatrsın

eylulcum valla nohutum olsa yarın yapardım bu arada gunesten oluyor bız orda demekkı kotu hava cok ılgınç ya

bnde bu arada sporumu bıtrdım yerlerı halıları sıldım toz aldım camasır astım camasır attım bulasık makınasını bosalltım yemegı hazrladım dus alıp kendıme bır kase erık kıraz karısımı yaptım keyıf yapıorm cok yorumdum bugun ya

Sağol canım ama ben pek seçemiyorum amelyat tarihlerini pek uzatmak istemiyor doktor:(

biraz geç oldu ama akşam yemeğim:

3 kaşık pastırmalı kuru fasulye
3 kaşık pilav
miss gibi turşu ohhh
1 bardak ayran

Ara 4 adet yaş kayısı

geçmiş olsun canım inşallah çabuk iyileşirsin.

ben valla aksam yemegımızı yedıkten sonra utu yapcm suan ew 30 derece mutfagım salonla bır oldgu ıcın fırının ısısı benı oldrdu zaten klımayıda acamadım beceremedım ya:14:

en güzeli valla sıcaklarda hiç çekilmiyor ütü:50:
bende bu akşam balkonda yapacağım az var allahtan 15 dk almaz..

Nerde canım daha yerlerı sılıcem,balkonu yıkıycam bulasık mak. yerlestırcem.Hıc yapasım yokk aksam sadece salata yapıcam yemek hazır.bende 3 yesıl erık yedım

ayy ev işi hiç bitmiyor hele çalışınca
benimde yarın temizlik günüm dip köşe:19:

bana yuruyus bugun yasakmıs esım aradı,bulunduğu yerde dolu yağıyor,burdada fırtına var hava kapalı cıkmaa dedı.sana kolay gelsın manken:16:

aaa ne dolusu ne fırtınası kız buralar yanıyor valla

Ara 4 adet yaş kayısı

geçmiş olsun canım

ohh valla 10parmağında 10 marifet diye buna derler maşallah:nazar:

Akşam:
1 kase soğuk yoğurt(ev yapımı)
içine special k karıştırdım yedim
eşim gecikecekti biraz tek başımada yemek yemek istemedim
sıcakta sopuk yoğurt iyi oldu:21:

sabah:
1 bardak ılık su
kahvaltı birazdan yapacağım
1 incecik dilim kaşar peyniri
dometes,salatalık
1 küçük dilim normal ekmek çavdar kalmamış:19:

:)ben de AOç nin sütüne bayılırdım okurken hep ondan alırım bak tadı damağıma geldi resmen mmmmmmm:)

Eskıden daha ıyıydı aoç ürünlerı özellıkle sutu ve dondurması gunluk olarak satılıyordu,anneannem hep alırdı.şimdi kalıteyı bozmuss

Ara 4 adet yaş kayısı

Ah canım ya sen her amelıyat dedığınde aklıma esım gelıyor cok zor oldu yemek yemesı,aynı sekılde dıs etlerı kesıldı dıkıldı acıyorda bırde bır plastık bardağın ıcıne buz koyuyorlar onu da dr eldıvenıne gecırıyorlar dudak ustune tutuyorsunn sendede öyle dımı

Burda bır yerde yağmur yağarken dığerde yaz gibi olabılıyor bölgesel yağmur var,esımın bulunduğu yerde acayıp dolu yağmıs burda yağmadı ama fırtına vardı baya bır sonra kesıldı ve sıcak basladıııııııııı:52:

biraz geç oldu ama akşam yemeğim:

3 kaşık pastırmalı kuru fasulye
3 kaşık pilav
miss gibi turşu ohhh
1 bardak ayran

ohh ohh missssss

geçmiş olsun canım

Ankarada cok gıttım ama yazın bu kadar sıcak hıc rastlamamıstın su son ıkı gundur normal değildi sıkıntısıyla cok az yağmur yağdı bazı yerlerdede dolu yağdı,suan sıcak amaa:52:

Akşam:
1 kase soğuk yoğurt(ev yapımı)
içine special k karıştırdım yedim
eşim gecikecekti biraz tek başımada yemek yemek istemedim
sıcakta sopuk yoğurt iyi oldu:21:

sabah:
1 bardak ılık su
kahvaltı birazdan yapacağım
1 incecik dilim kaşar peyniri
dometes,salatalık
1 küçük dilim normal ekmek çavdar kalmamış:19:

super canım

burada ayak bilegim akşam şişti ağrısıda arttı
eşim gelir gelmez acile götürdü
film çekildi incilme varmış sadece
çok şükür ciddi bişey yok ağrı kesici ilaç ve krem verdi
şişliği biraz indi ağrısıda dindi gece rahat uyudum

Dün aksam 8 tane kucuk boy zeytınyağlı yaprak sarması,1 kasık lıght yoğurt
kucuk bır kase salata,bır kac yudum esımın kolasından ıctım:52:
dün gece ruyamda lahmacun gördum canım cok ıstedı gece gece yaa bugun öğlen esım getırcek inş

Sabah:
ınce bır hılal karpuz dılımlerı
1kk lıght beyaz peynır
ekmek yemıcem öğlen lahmacun yıyecem cooooook canım ıstıyor..

Dün aksam 8 tane kucuk boy zeytınyağlı yaprak sarması,1 kasık lıght yoğurt
kucuk bır kase salata,bır kac yudum esımın kolasından ıctım:52:
dün gece ruyamda lahmacun gördum canım cok ıstedı gece gece yaa bugun öğlen esım getırcek inş

Sabah:
ınce bır hılal karpuz dılımlerı
1kk lıght beyaz peynır
ekmek yemıcem öğlen lahmacun yıyecem cooooook canım ıstıyor..

kola, lahmacunn hayırdır canım :1:
akşam spor yap mutlaka yediklerini yakabilmen için

geçmiş olsun canım

Teşekkür ederim canım

burada ayak bilegim akşam şişti ağrısıda arttı
eşim gelir gelmez acile götürdü
film çekildi incilme varmış sadece
çok şükür ciddi bişey yok ağrı kesici ilaç ve krem verdi
şişliği biraz indi ağrısıda dindi gece rahat uyudum

Sana da geçmiş olsun bu arada dikkatli ol ayak acısı fena oluyor iyi bak kendine

Back