• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

burada ayak bilegim akşam şişti ağrısıda arttı
eşim gelir gelmez acile götürdü
film çekildi incilme varmış sadece
çok şükür ciddi bişey yok ağrı kesici ilaç ve krem verdi
şişliği biraz indi ağrısıda dindi gece rahat uyudum

Bırde yurucektın gördunmu,otur kalkma yerınden:20:

kola, lahmacunn hayırdır canım :1:
akşam spor yap mutlaka yediklerini yakabilmen için

ıctım 2-3 yudum kola naptın benı:9:lahmacun canım cekmıs gece uyuyamadım valla sabah ekmek yemedığım ıcın yarım porsıyon hakkım olsun yani aaaa:19: yurucem canım aksam senın yerınede yururum ıstersen:34:

Bırde yurucektın gördunmu,otur kalkma yerınden:20:

ıctım 2-3 yudum kola naptın benı:9:lahmacun canım cekmıs gece uyuyamadım valla sabah ekmek yemedığım ıcın yarım porsıyon hakkım olsun yani aaaa:19: yurucem canım aksam senın yerınede yururum ıstersen:34:

yürü valla ne iyi olur:1:
ye canım ye afiyet olsun sen telafi edersin bugünü:8:

burada ayak bilegim akşam şişti ağrısıda arttı
eşim gelir gelmez acile götürdü
film çekildi incilme varmış sadece
çok şükür ciddi bişey yok ağrı kesici ilaç ve krem verdi
şişliği biraz indi ağrısıda dindi gece rahat uyudum

ahh canım öyle olur işte iyiki yürüyüşe çıkmadın daha kötü olurdu, geçmiş olsun.

Dün aksam 8 tane kucuk boy zeytınyağlı yaprak sarması,1 kasık lıght yoğurt
kucuk bır kase salata,bır kac yudum esımın kolasından ıctım:52:
dün gece ruyamda lahmacun gördum canım cok ıstedı gece gece yaa bugun öğlen esım getırcek inş

Sabah:
ınce bır hılal karpuz dılımlerı
1kk lıght beyaz peynır
ekmek yemıcem öğlen lahmacun yıyecem cooooook canım ıstıyor..

ahahha:)) aynı benim gibisin canım, benimde ara sıra lahmacun,kebap krizim falan tutar, rüyalarıma girer:)
afiyet olsun ohh 3 saat var öğlen olmasına,dakikalar geçmez şimdi sana:)))))

selamlar kızlar
dun eve gec gittiğim için aksam yemegi gec olacaktı.bu nedenle meyve hakkımı önden yedim
19:00 'da 4 tane hurma ve su

21:00 de 5 yemek kasıgı ıspanak, 2 dilim ekmek

bu sabah
4 zeytin
2 kk peynir
3 dilim ekmek
domates

şimdi de cayyy:23:

ahh canım öyle olur işte iyiki yürüyüşe çıkmadın daha kötü olurdu, geçmiş olsun.

ahahha:)) aynı benim gibisin canım, benimde ara sıra lahmacun,kebap krizim falan tutar, rüyalarıma girer:)

Aynen ama cıdden uyuyamadım gece nasıl canım ıstıyor nasıll anlatamam yanı daha öncede oldu ama bu sefer daha bı kötu oldum,karpuz yedım ya bıraz tuttu hava sıcak olunca cok canım bısey ıstemıyor lahmacun harıc:9:

selamlar kızlar
dun eve gec gittiğim için aksam yemegi gec olacaktı.bu nedenle meyve hakkımı önden yedim

bu sabah
4 zeytin
2 kk peynir
3 dilim ekmek
domates

selam canım aksam 9 cok gec bır saat yemek ıcın ve ekmek yedığın zaman nasıl oluyor :52:ekmeğin dilimini nasıl ayarlıyorsun?
bırde yedıklerımı hesaplarmısın canımm

sabah kahvaltım:

4 tane eti form
1 domates-1 salatalık
4 siyah zeytin
1 kk köy peyniri
1 bardak ılık su

super super supersınnnnn

selam canım aksam 9 cok gec bır saat yemek ıcın ve ekmek yedığın zaman nasıl oluyor :52:ekmeğin dilimini nasıl ayarlıyorsun?
bırde yedıklerımı hesaplarmısın canımm

canım şimdi aksam en son yemek yediysen 3 saat snra uyunacak en son meyve yediysen 2 saat sonra uyumalıyız. gunluk ekmek, sebze ve et hakkını sabah ogle aksama dagıtarak dengeli beslenmiş oluyoruz. ama mesala öğlen canın ekmeği daha cok istedi oglen daha cok kullanıp aksamdan kesebilirsin..

yediklerini tekrar iletebilir misin elimden geldiğince bendeki formule gore hesaplayım cnm

nasılsınız kıslarrrrrrrrrrrr cok sukur ben iyiyimmmmmmmmm rabbım hayırlı bır cuma gunu nasıp etsın ınsl...:54:

Dün aksam 8 tane kucuk boy zeytınyağlı yaprak sarması,1 kasık lıght yoğurt
kucuk bır kase salata,bır kac yudum esımın kolasından ıctım:52:
dün gece ruyamda lahmacun gördum canım cok ıstedı gece gece yaa bugun öğlen esım getırcek inş

Sabah:
ınce bır hılal karpuz dılımlerı
1kk lıght beyaz peynır
ekmek yemıcem öğlen lahmacun yıyecem cooooook canım ıstıyor..

bırde ben aksam en gec 11 de yatıyorum 9 da yıyemem zaten:51:

günaydın kızlar,

dün akşam salata yedim 3 tane nuget 2 tane yiyecektim 3.yü eşim zorla verdi.akşam kayınvalideme gittik erken babalar günü için 3 çatal bulgur pilavı ve taze fasulye yedim.
azıcıkta karpuz.

sabah
1kk peynir
göbek
maydonoz deeotu
salatalık domates
3 zeytin
1 küçük dilim tam tah.ekmek

göbeğin içine maydonoz deeotu üzerine azıcık peynir koyup dürümler yaptım acayip lezizdi:52::52:

ooo nehırası gelmıs bavulun hazırladınmııııııı:52:

hazırladım sayılır eşim akşam işten gelice bavulu yerleştirecek en son kontrolleri yapıcaz.
dün evi temizleyemedim süpürgem çekmedi hortumunu falan yıkadım bugün tekrar deneyeceğim.

size tekrar yazamam diye şimdi yazayım dedim.
sabah 53,5 geldim hayırlısı:37:

ben gelene kadar yediklerinize içtiklerinize dikkat edin:9::9:
aynı şeyi ben söyliyemiycem herşey dahil bakalım ne olacak kilo alırsam sizinle veririm :27::27::27:

çıkıyorum çok işim var evde abimde olduğu için evi dağınık bırakmam lazım çiçekler falan sulanacak:24:
görüşürüz kızlar kendinize dikkat edin öpüyorum hepinizi kendinize çoook iyi bakın :119::119::119:

günaydın kızlar,

dün akşam salata yedim 3 tane nuget 2 tane yiyecektim 3.yü eşim zorla verdi.akşam kayınvalideme gittik erken babalar günü için 3 çatal bulgur pilavı ve taze fasulye yedim.
azıcıkta karpuz.

sabah
1kk peynir
göbek
maydonoz deeotu
salatalık domates
3 zeytin

göbeğin içine maydonoz deeotu üzerine azıcık peynir koyup dürümler yaptım acayip lezizdi:52::52:

hazırladım sayılır eşim akşam işten gelice bavulu yerleştirecek en son kontrolleri yapıcaz.
dün evi temizleyemedim süpürgem çekmedi hortumunu falan yıkadım bugün tekrar deneyeceğim.

aynı şeyi ben söyliyemiycem herşey dahil bakalım ne olacak kilo alırsam sizinle veririm :27::27::27:

çıkıyorum çok işim var evde abimde olduğu için evi dağınık bırakmam lazım çiçekler falan sulanacak:24:
görüşürüz kızlar kendinize dikkat edin öpüyorum hepinizi kendinize çoook iyi bakın :119::119::119:

yaa gıdıyosun sımdı yoksun carsamba kadar 53 bucuk en fazla 54 olsun tamammı bakkkk,bol bol yuzzz erıt yesende hadı bakalım kendıne cok ıyı bak,ıyı yolculuklarr canım:16:

sağol canım çıkamazdım zaten işten eve dönerken belli etti kendini şişilik
Lahmahcun diye diye benimde canımı istetiyorsunuz yaa olmuyor amaa :19::19::9:
ay cok geçmiş olsun..zayıflıycaz diye ne hallere geldik :43:. en kısa zamanda gecer insallah cnm.

sağol canım geçicek inşallah

selamlar kızlar

bu sabah
4 zeytin
2 kk peynir
3 dilim ekmek
domates

saat 9 da 2 dilim ekmek doğrumu ki acaba en azından akşamları kessen ekmeği gündüz bi şekilde yakılıyorda akşam bilemedim valla:44::19:

sabah kahvaltım:

4 tane eti form
1 domates-1 salatalık
4 siyah zeytin
1 kk köy peyniri
1 bardak ılık su

afiyet olsun şekerim kahvaltın güzel olmuş :56:

nasılsınız kıslarrrrrrrrrrrr cok sukur ben iyiyimmmmmmmmm rabbım hayırlı bır cuma gunu nasıp etsın ınsl...:54:

ayağımı saymazsak bende çok şükür iyiyim.Amin canım sanada hayırlı cumalar

günaydın kızlar,

azıcıkta karpuz.

sabah
1kk peynir
göbek
maydonoz deeotu
salatalık domates
3 zeytin

hadi bakalım dikkat et kendine kilonu korumaya çalış bol bol yüz spor olur :1:
Eğlenceli bir tatil olur inşallah iyi yolculuklar canımm:54:

Son düzenleme:
bollllllllll enerjiii

nehır; ıyı tatuller seker tadını cıkar verırıın gerı aldıklarını canımmmmmmmm

bayanruj:evvvt bolenerjı doluyuzzzzzzzz cokk sukur hep böleolalımm cnm

efeeylül:ckk sukur hep böleeolalımm yaffffffffffff:29::29::29:

Öğlen
1 kase tavuksuyu çorba
1 ad kabak dolması büyüktü:17:
1 kase yoğurt

baya baya doydum bu menü ile akşama yemeyeceğim