• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

bugun cok hamaratım :P
sabah kalktım markete ındım yarın babamın dogum gunu cagrdım gelın dıe her ne kadar bısı yapma desede annm duramıorm malzeme aldım

menum
sekerpare tatlısı bugunden yapıcam
kus uzumlu kurabıye bugunden yapıcam
mercımeklı borek bugunden yapıp buzluga koyucam pısırmıcem
mozaık pasta bugunden yapıcam

yarında patates salatası yapıcam

pasta almıcam cunku sewmıorz ama olurmu pastasız sızce hedıyede alamadım durumlardan dolayı sıce nasıl kızlar

kahvaltım klasıktı kk peynır zeytın 1,5 dılım lıght ekmek domates salatalık cay

canım bizde aynen eşimle pasta fazla yemiyoruz.hazır kekler var üzerine karamel falan döküyorsun markasını tam hatırlayamadım onlardan al mum koyarsın pasta niyetine :34:
dankekmiş canım.

bu arada bazı urunlerde 2 alana 1 bedava mıgrosta kızlar ıhtıyacınız varsa bı gezın

akşam markete gideceğim canım migrosoda bakayım gerçi bizim burdaki küçük ama yinede bakarım çok sağol:34:

Son düzenleme:
canım bizde aynen eşimle pasta fazla yemiyoruz.hazır kekler var üzerine karamel falan döküyorsun markasını tam hatırlayamadım onlardan al mum koyarsın pasta niyetine :34:
dankekmiş canım.

akşam markete gideceğim canım migrosoda bakayım gerçi bizim burdaki küçük ama yinede bakarım çok sağol:34:

ben tesekkuredrım kusum hadı hazrlan ay ben haycanlandımmm:4:

öğle yemegi

2 biber dolması ( = 1 dilim ekmek yerine gecer... 2 yemek kasıgı sebze hakkımı boyle kullandım. bu durumda aksam 6 yemek kasıgı sebze yıyebilirim), dolmada et vardı boylece 1 yumurta et hakkımı kullanmıs oldum..aksama 1 parca et daha yenebilir ama yemem heralde) :ssz:
2 dilim ekmek
2 yemek kasıgı yogurt ( 1 ayran demek)
yagsız domatesli marullu salata

bugun cok hamaratım :P
sabah kalktım markete ındım yarın babamın dogum gunu cagrdım gelın dıe her ne kadar bısı yapma desede annm duramıorm malzeme aldım

menum
sekerpare tatlısı bugunden yapıcam
kus uzumlu kurabıye bugunden yapıcam
mercımeklı borek bugunden yapıp buzluga koyucam pısırmıcem
mozaık pasta bugunden yapıcam

yarında patates salatası yapıcam

pasta almıcam cunku sewmıorz ama olurmu pastasız sızce hedıyede alamadım durumlardan dolayı sıce nasıl kızlar

kahvaltım klasıktı kk peynır zeytın 1,5 dılım lıght ekmek domates salatalık cay

canım ellerine sağlık, hediye almasanda olur hep birarada olmanız en güzel hediye bence.

selam kızlar sabahtan beri otel araştırmaktan fenalık geldi bodrum planımız suya düştü tur firmasının otobüsleri doluymuş.
kemerde bi otel ayarladım yarın akşam çıkıyoruz çarşamba dönüyoruz :52::52::52:
şimdi çıkıyorum temizlik falan işim var yarına kalmasın daha bavul ayarlıyacağım arada gelip size yazarım.

biraz önce kayısı kiraz erik tükettim ne kadardı diye sormayın bilmiyorum biraz vardı:27::27:

iyi yolculuklar, benim yerimede yüz,eğlen, ohhh mis gibi deniz havası:)

öğle yemegi

2 biber dolması ( = 1 dilim ekmek yerine gecer... 2 yemek kasıgı sebze hakkımı boyle kullandım. bu durumda aksam 6 yemek kasıgı sebze yıyebilirim), dolmada et vardı boylece 1 yumurta et hakkımı kullanmıs oldum..aksama 1 parca et daha yenebilir ama yemem heralde) :ssz:
2 dilim ekmek

of sen baya matematık gbı hesaplıosn ama menun cok guzel doyurucu.. mam mam mam

öğle yemegi

2 dilim ekmek

canım böyle hesaplamayı nerden öğrendin, bize de burda kurs ver azcık öğrenelim:)
bu şekilde gidersen ve sporda yaparsan çok iyi kilo verirsin.

canım böyle hesaplamayı nerden öğrendin, bize de burda kurs ver azcık öğrenelim:)
bu şekilde gidersen ve sporda yaparsan çok iyi kilo verirsin.

diyetisyenden öğrendim canım.
3 dilim ekmek hakkını boyle çeşitililik yaparak değiştrebiirsin.
ör:
1 dilim ekmek=1 kepce corba= 2 biber dolması=4 kasık nohut yemegi
dolma etli ise 2 dolmadan 30gr et=yani 1 yumurta buyuklugunde et (gunde 2 tane yenebiliyor)
dolma= 2 kasık sebze

sorunuz olursa muhakkak cevaplarım canım

gelelim bugunki menümüze :)

sabah uyanınca 1 bardak ılık maydonıoz suyu

kahvaltı : 1 tane katı yumurta,1 dilim ekmek,1 zeytin,1 peynir, 3dal maydonoz

arada bişey yemedim

öğlen 1 kase ezogelin çorba,2 tane kıymalı yaprak sarma,rokalı-brokolili salata göz hakkı diyerek 2 çatal su böreği :)

arada kuru kayısı yerim

akşam zeytinyağlı taze fasülye yemeği yaptım 2 yemek kaşığı yoğrtla birlikte onu yicem allah izin verirse

akşam 1 saate yakın yürüyüş yapıcam

3 litre su

diyetisyenden öğrendim canım.
3 dilim ekmek hakkını boyle çeşitililik yaparak değiştrebiirsin.
ör:
1 dilim ekmek=1 kepce corba= 2 biber dolması=4 kasık nohut yemegi
dolma etli ise 2 dolmadan 30gr et=yani 1 yumurta buyuklugunde et (gunde 2 tane yenebiliyor)
dolma= 2 kasık sebze

sorunuz olursa muhakkak cevaplarım canım

gerçekten iyiymiş canım bilmiyodum öğrenmiş oldum :)sen diyetisyen gözetiminde mi diyet yapıyosun sanırım

Back