- 31 Ekim 2010
- 2.284
- 12
- 358
ayyyy hayırlı yolculuklar canım cok eglen cok gezzz
sağol canım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyy hayırlı yolculuklar canım cok eglen cok gezzz
bugun cok hamaratım
sabah kalktım markete ındım yarın babamın dogum gunu cagrdım gelın dıe her ne kadar bısı yapma desede annm duramıorm malzeme aldım
menum
sekerpare tatlısı bugunden yapıcam
kus uzumlu kurabıye bugunden yapıcam
mercımeklı borek bugunden yapıp buzluga koyucam pısırmıcem
mozaık pasta bugunden yapıcam
yarında patates salatası yapıcam
pasta almıcam cunku sewmıorz ama olurmu pastasız sızce hedıyede alamadım durumlardan dolayı sıce nasıl kızlar
kahvaltım klasıktı kk peynır zeytın 1,5 dılım lıght ekmek domates salatalık cay
bu arada bazı urunlerde 2 alana 1 bedava mıgrosta kızlar ıhtıyacınız varsa bı gezın
canım bizde aynen eşimle pasta fazla yemiyoruz.hazır kekler var üzerine karamel falan döküyorsun markasını tam hatırlayamadım onlardan al mum koyarsın pasta niyetine
dankekmiş canım.
akşam markete gideceğim canım migrosoda bakayım gerçi bizim burdaki küçük ama yinede bakarım çok sağol
bugun cok hamaratım
sabah kalktım markete ındım yarın babamın dogum gunu cagrdım gelın dıe her ne kadar bısı yapma desede annm duramıorm malzeme aldım
menum
sekerpare tatlısı bugunden yapıcam
kus uzumlu kurabıye bugunden yapıcam
mercımeklı borek bugunden yapıp buzluga koyucam pısırmıcem
mozaık pasta bugunden yapıcam
yarında patates salatası yapıcam
pasta almıcam cunku sewmıorz ama olurmu pastasız sızce hedıyede alamadım durumlardan dolayı sıce nasıl kızlar
kahvaltım klasıktı kk peynır zeytın 1,5 dılım lıght ekmek domates salatalık cay
selam kızlar sabahtan beri otel araştırmaktan fenalık geldi bodrum planımız suya düştü tur firmasının otobüsleri doluymuş.
kemerde bi otel ayarladım yarın akşam çıkıyoruz çarşamba dönüyoruz
şimdi çıkıyorum temizlik falan işim var yarına kalmasın daha bavul ayarlıyacağım arada gelip size yazarım.
biraz önce kayısı kiraz erik tükettim ne kadardı diye sormayın bilmiyorum biraz vardı
ya kızlar,
boyle diyetle ugrasan kişilerle konusmak cok hoş bir sey..paylaşıyorsun öneriler alıyorsun cok guzel ya
canım ellerine sağlık, hediye almasanda olur hep birarada olmanız en güzel hediye bence.
öğle yemegi
2 biber dolması ( = 1 dilim ekmek yerine gecer... 2 yemek kasıgı sebze hakkımı boyle kullandım. bu durumda aksam 6 yemek kasıgı sebze yıyebilirim), dolmada et vardı boylece 1 yumurta et hakkımı kullanmıs oldum..aksama 1 parca et daha yenebilir ama yemem heralde)
2 dilim ekmek
2 yemek kasıgı yogurt ( 1 ayran demek)
yagsız domatesli marullu salata
evet canım, burası olmasa benim gibi obur birisinin kilo vermesi imkansız olurdu:)
çok veremesemde dikkat ediyorum.
evet canım, burası olmasa benim gibi obur birisinin kilo vermesi imkansız olurdu:)
çok veremesemde dikkat ediyorum.
iyi yolculuklar, benim yerimede yüz,eğlen, ohhh mis gibi deniz havası:)
of sen baya matematık gbı hesaplıosn ama menun cok guzel doyurucu.. mam mam mam
öğle yemegi
2 biber dolması ( = 1 dilim ekmek yerine gecer... 2 yemek kasıgı sebze hakkımı boyle kullandım. bu durumda aksam 6 yemek kasıgı sebze yıyebilirim), dolmada et vardı boylece 1 yumurta et hakkımı kullanmıs oldum..aksama 1 parca et daha yenebilir ama yemem heralde)
2 dilim ekmek
2 yemek kasıgı yogurt ( 1 ayran demek)
yagsız domatesli marullu salata
evet canım aynen
insallah 2. ayda da sonucları yazıcam.. çok çeşitli yemekler az az yeniyor hem gözün kalmıyor ne guzel..:87:
canım böyle hesaplamayı nerden öğrendin, bize de burda kurs ver azcık öğrenelim:)
bu şekilde gidersen ve sporda yaparsan çok iyi kilo verirsin.
diyetisyenden öğrendim canım.
3 dilim ekmek hakkını boyle çeşitililik yaparak değiştrebiirsin.
ör:
1 dilim ekmek=1 kepce corba= 2 biber dolması=4 kasık nohut yemegi
dolma etli ise 2 dolmadan 30gr et=yani 1 yumurta buyuklugunde et (gunde 2 tane yenebiliyor)
dolma= 2 kasık sebze
sorunuz olursa muhakkak cevaplarım canım
benm sadce hamur ıslerınde gozum kalıo ya cok fazla sewıorm borek poaca gbı seylerı ama haftada 1 yıorm ya napım
gerçekten iyiymiş canım bilmiyodum öğrenmiş oldum :)sen diyetisyen gözetiminde mi diyet yapıyosun sanırım