• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

bende özledım özellıkle ekmek arası kokorec a.o.çiftliğinde offff,1550 bana cok gıbı geldı demek senın bunyene göre kılo verdırıyo ben gunde bazen 1000 bıle olmadı bu kadar kılo gıtmedı suan 1550 olmuyor mesela acaba olsamı daha ıyı:52:bu arada Ankara neresındesınız ?

peki spor da yapıyormusun?
eryamandayım canım

3 yesıl erık
1 fıncan sekersız tuk kahvesı
annemle konustum denıze gıdıyorduu yaaaa:52:cup cup mu yapıcan dedım

ayyyy ne guzellll
hadı bızde spor yaplım yaaa bn kalkıyorum 5 dk ya yurucemm canm ıstemesede:10:

bencede cok guzel ben daha spora cıkamam dısarısı fecı sıcak yaprak kımıldamıyorr bıde böcek bu aralar böyle kudurmuslar sankı markete gıderken ustume usutume gelıyorlar resmenn

su an herhangi br su birikintisine girebilirim o kadar sıcak ki :) ..of deniz..

tertemız yenı doldurulmus soğuk bır havuzda olurdu denız uzak bızeee:52:bence ılk defa ank bu ayda bu kadar sıcakkk

Aklıma geldı en yakın su bırıkıntısı göksu olabılır gırılmezmıs ama bataklıkmıss esım eryamanlı gecmısını bılıyor göksunun

Son düzenleme:
bende karpuz:52:peynır öle sızde?

akşam zeytinyağlı türlü yapmayı düşünüyorum
patlıcanlı domatesli biberli kabaklı patatesli:56:
yanınada eşim için pilav yapacağım

tamam bunda farklı cıktı samsun duydum ya bafrayı falan guzelmıs...karadenıze gıtmek ıstıyorum tum yemeklerını tatmak ıstıyorumm

eşimin ailesi artvinli gerçekten çok değişik ve güzel yemekleri var
inşallah kızmet olur gidip yemek sanada

akşam zeytinyağlı türlü yapmayı düşünüyorum
patlıcanlı domatesli biberli kabaklı patatesli:56:
yanınada eşim için pilav yapacağım

eşimin ailesi artvinli gerçekten çok değişik ve güzel yemekleri var
inşallah kızmet olur gidip yemek sanada

Bende turlu yapmak ıstıyorum ama ıstedığım gibi bır patlıcan bulamıyorum kııı cok guzel menu canımm,insallah karadenıze gıtmek nasıp olur gercı ben tum turkıye gezmek ıstıyorum her kulturun her yörenın yemeğini yemek ıstıyorumm .bıde su kahvatlıda kuymak yenıyor onu merak edıyorum gıdersem yıyecemm:56:

ne sohbet etmişsiniz hızlı hızlı okudum.

benim eşimde şu çatal olayına takılır.otobüze falan binince dikkat et der.
sıfır kol olayındada kıskanç bende onunla beraber çıktığımda giyimeye çalışıyorum.
dizde şortlar giyiyorum yada 4 parmak kadar falan üstü.

denizde hiç karışmaz bikinimi giyerim.kısa şort askılı ile dolaşırım.herkes öyle çünkü.

kızlar bi ara başım o kadar ağrıdıki uyudum kalktım gözlerim yanıyo hala.güneşte bi daha çıkmam kendime gelemedim:50:

akşam ne yapayım kızlar salata yiyeceğim gerçi şimdi mi yoksa 8 gibimi karar veremedim.

cuma akşamına kadr ne yapsamda kilo versem:44:

ne sohbet etmişsiniz hızlı hızlı okudum.

benim eşimde şu çatal olayına takılır.otobüze falan binince dikkat et der.
sıfır kol olayındada kıskanç bende onunla beraber çıktığımda giyimeye çalışıyorum.
dizde şortlar giyiyorum yada 4 parmak kadar falan üstü.

denizde hiç karışmaz bikinimi giyerim.kısa şort askılı ile dolaşırım.herkes öyle çünkü.

kızlar bi ara başım o kadar ağrıdıki uyudum kalktım gözlerim yanıyo hala.güneşte bi daha çıkmam kendime gelemedim:50:

akşam ne yapayım kızlar salata yiyeceğim gerçi şimdi mi yoksa 8 gibimi karar veremedim.

cuma akşamına kadr ne yapsamda kilo versem:44:

Evet cok sohbet ettık:9:
ee yıne ıyı 4 parmak ustu sort ıdeal bence yazlık tarzı tatilde giyin mini,benım esım mersınde denız de gıymem ıcın kendı beğenıp aldı:53:şok olmustum ,bılıyor nerde ne gıyılmesı gerektığını aferım kocısımee,

aksam esıne et tavuk falan bısey yap yada onada karpuz al yesın sende salata ye yağsız yanında bısey yeme,sus bıberı belkı

istanbula gelıcegın zaman sole sana gezılecek yerlerını yazım cook guzel bı sehır tarıhı denızı alısverıs olanakları caddelerı faan cok guzel

YASASIN ATATURK YASASIN CUMHURIYET ... MEKANI CENNET OLSUN NUR ICINDE YATSIN ALLAH RAZI OLSUN ONDAN...
cok ıstıyorum bı zıyaret etmeyı ınsallh nasıp olur

İstanbula ben çok gittim anne tarafı orda old için
ama gezip görmek istediğim çok yerler var
eşimle gitmek istiyoruz inşallah ayarlayabilirsek bir h.sonu
senden bende gezilcek yer listesi alırım :1:

bende ATAMIZI SAYGI İLE ANIYORUM:72:

tabiki :)

1.5 yılda aldım canım. yemek yapmayı da yemeyi cok seviyorum :( diyetimden bahsedeyim:

sabah 3 dilim ekmek ( bana cavdar tam bugday yasak oldugu için bildigimiz beyaz ekmek )
2 kibrit kutusu oeynir.
5 zeytin
domates salatalık
ılık kabuklu limonlu su

Ara Öğün
1 porsiyon meyve ( 5 kucuk hurma= 3 buyuk hurma= 1 kuru incir meyve porsiyonlarını da yazayim bir ara)

Öglen
3 dilim ekmek ( alternatif olarak , 1 dilim ekmek = 1 kepce corba=2 ymeke kasıgı pilav, kısır , makarna)
1 yumurta buyuklugunde et
4 yemek kasıgı sebze
yagsız salata ( nar ekşisi, sirke serbest)

Ara öğün
1 porsiyon meyve ( örn: 3 kayısı, 1 orto boy elma nektar, 1 kucuk muz olabilir)
1 bardak süt

Aksam
Öğlen ile aynı. örnegin og
oğlen sebze yemediyseniz 8 kasık sebze aksam yenebilir ya da et de aynı şekilde değişebilir.bizim iş yerşnde sebze pek cıkmıyor et hakkımın tamamını ( 2 yumrta buyuklugunde) oglen kulanıyorum sebze hakkımı aksama saklıyorum...

Ara Öğün
2 porsiyon meyve

gunde 2 lt su..30 dk yuruyus ( ki ben hafta 3 gun falan yapabildim) meyveden 2 saat sonra yatılacak :)

demirim düşük cıktıgı için gun asırı yumrta yenebilir. ben hafta 3 kez yıyorum. yumurta yedigimiz gun 2 degil 1 kibrit kutusu peynir yiyoruz. herhangi bir light urun almaya gerek yok. evde ne tur peynır varsa..

gunde 2 sut ya da 2 ayran hakkınız var. ne zaman isterseniz kullanabilirsiniz.
dun kontrole gittim yag oranım %32 den % 29 a düşmüş, metobilizma yasım da 2 yaş gerilemiş :)

diyet listesi çok güzel canım inşallah istediğin kiloyada ulaşırsın

Back