• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Kızlar ben işe devam coo..k işim var çoo..k perde yıkıyorum salon temızlıyorum off camları da sıldım..bugun kacamak yapmam dedım ama aksama dısarı cıkarıcak esım yemeğe orda ızgara yemek ıstıyorum baya oldu yemıyelı yarın spor yapcam bu sefer hava sartlarına bağlı allah ızın verırse tabii..
şimdilik hoşçakalın kendınıze ve sevdıklerınıze cok ıyı bakın:16::16:

Evet tatil yaptım ya Mersınde almamam bıle mucıze ınankı yemedığım kalmadı orda kendıme gelıyorum ıns verıcem haftaya.

Slm canım sabah 2 dılım mı yedın 3 dilimmi yoksa hatırlamıyomusun:9:mumkunse 2 dılımı gecme artık sıkı yönetım var:20:bundan sonra kacamak yok mısafır geldı yok,mısafırlıkteyım yok artık dıkkat edıyoruzz:52:

hep eşim yüzünden sayamadım ilk kez valla :9:
evet canım dikkat edicem inşallah akşam yine mangal yapıcakmışız dışarıda erken yersek eritirim diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim canım inşallah devamı gelecek:)

inşallah canım:52::52:

selam canlarım sabah tartıldım

53,700 gram cıktım okadarda ok spor yaptım ama olmadı dun ve bugun spor yok

sabah bol kacamaklı bır kahvaltı yaptım

selam canlarım sabah tartıldım

53,700 gram cıktım okadarda ok spor yaptım ama olmadı dun ve bugun spor yok

sabah bol kacamaklı bır kahvaltı yaptım

1 kasecorba + az salata (azda yufka ekmegı ck az)

bırazdanda yesıl cy ıcecegımmm corba sısırdı yıce karnımı heeeeeeeeeee

Kilomda fark yok şaşırmadım:19:
sabah
cok az zeytın yağında patateslı omlet
2 fıncan az şekerlı cay
Bugun cok ısım var temızlık gunu ılan edıyorum huraa dığer bıldırımlerı musaıt olunca yazarım:12:
Bugun kacamak olmuyacak bende

spor yapmamak ne kadar fark edıyor dımı aslında hepımızden az yıosun... haftaya spor yap artık canım kahvaltın super yıne

günaydın kızlar bildirim gününüz hayırlı olsun,

ben 61.5 kg çıktım yani geçen haftadan 300 gr.fazlayım

yani kilo almışımmmm:((

öpüyorum hepinizi bu haftanın birincisini şimdiden kutluyorum byee...

ah canım nıye bole oldukı uzulme haftaya ınsallah verırsın

gunaydın kızlarrrrr

salı gunu tartılmıstım en son (gecen hafta reglden dolayı)

bugun bir hafta olmadı ama 5 tam gun oldu 73.7 cıktım 800gr vermisim :53: net 1 kilo goremedim su duzensizlikten. umarım haftaya gorurum :2:

ınan tam bır kg verememek benıde cok yıkıyor gramlarla verıyorz okudugm bır yazıyı aktarayım gunluk 600 kalorılık bı ındrım yaparsanız yedıklerınızde haftada 1 g gdermıs...bız 600den fazlasını yapmıs oluyorz sporla bırlıkte ama bılmıorm

menummm
sabah:10 da 1 bardak su ıle dere otu 3 dal:)
10:30da 1 dılım kepek ekmek+2 catal melemen+yarımyumurta haslaması yanınde 1-2 dal yesıllık marul+ maydonoz+1 bardak sekrsız cay

bıldırımm

basangıc:80
gecen hafta:73,200(regl dan dolayı +200 gr almıstımm

bu hafta:72,900 gr
gıden 300 gr
hedefımm:65

ınsl..kılo kılo gıdrlerbısdnnn:52:

supersın cok az kaldı bebegım hedefıne

Merhaba kızlar umarım herkes çok iyidir:) az kalsın nete girmeden evden çıkıyordum bugün pazar ve sabah tartıldım, YENİ KİLOM: 83 iki kilo vermişim çok mutlu oldum:) umarım siz de vermişsinizdir. Bu arada Cuma ve Cumartesinin menülerini yazamadım onalrı yazayım şimdi:

Cuma Günü:
Sabah: iki dilim tam tahıllı ekmek, peynir, maydonoz, domates ve şekersiz çay
Ara: 7 otlu form çayı
Öğlen: çorba, bir porsiyon tavuk sote, ayran
Ara: 7 otlu form çayı
Akşam: yağsız salata
Güniçinde su, çay ve kahve içtim

Cumartesi Günü:
Sabah: 1 kase special k ve yarım yağlı süt
Ara: şekersiz kahve (dün geç kalktım uzun zamandır ilk defa bu kadar uyudum)
Öğlen: Yok
Ara: Yok
Akşam: çorba

Bugün:
Sabah: 1 kase special k ve yarım yağlı süt (uyandığımda yine öğlen olmuştu malesef)

Şimdilik bu kadar kızlar hepinize güzel pazarlar diliyorum:)

harıkasın rekor sende 2 kg ne demek ya supersınnnn masallah

kızlar hepınızı tebrık edıyorum...

Zaten buraya gelmeden önce kılo vermıssın suan azalıyor kılo vermen cok normal ve cok ıyı bır sonuc bence kutluyorum:46:supersın hafta 1 kg gidicek emınım

saol canım insallah bu hafta biraz daha sıkıcam insallah gramları aşarım :(

tebrikler canım haftaya inşallah veririz kilolaları:34:

insallah canım. bu hafta az oldu insallah hain metobolizmam bu hafta hızlanır :52:

ınan tam bır kg verememek benıde cok yıkıyor gramlarla verıyorz okudugm bır yazıyı aktarayım gunluk 600 kalorılık bı ındrım yaparsanız yedıklerınızde haftada 1 g gdermıs...bız 600den fazlasını yapmıs oluyorz sporla bırlıkte ama bılmıorm

ya cok motivasyon kaybı oluyor insanda. bende aynı seyi dusunuyorum spor yapmadan da bu kadar veriyordum anlamadım gitti :50:

saol canım insallah bu hafta biraz daha sıkıcam insallah gramları aşarım :(

insallah canım. bu hafta az oldu insallah hain metobolizmam bu hafta hızlanır :52:

ya cok motivasyon kaybı oluyor insanda. bende aynı seyi dusunuyorum spor yapmadan da bu kadar veriyordum anlamadım gitti :50:

spor bazen şişirıyor
yuryus sısırıyor mesela ama sonradan verıyosun
yuruyus yaparken ellerının sıstgını fark etmıssındr mesela
uzulme gecen hefta bnde hıc weremedım bu hafta sporuma gore cok olmazsada verdım

bu gunku sporumu saat 5 ile 6 arası yaptım (1 saat)

spordan 1 2 saat sonra yemek yemenı tawsıye ederım
cunku suan kalbın vucuduna kan pompalamaya calısıo
ama yemek yersen mıdenede kan pompalıcak ve kalbın extra yorulucak ne vucuduna ne mıdene tam verım saglayamıcak o yuzden yedıklerın yanmıcak... vucudunda yag yakamıcak

bugun esim evde oldugu için tam ayarlayamasamda biraz olsun erkene cektim tatlım :34:

hafta içinde daha da erkene alıcam.

ama var ya tartıdaki az sonuc yuzunden oyle bir azimle yaptım ki eve geldiğimde su gibiydim.:52:

bugunku ogunlerim

sabah 2 kuru kayısı bol su
sabah kahvesi (kocişim ısmarladıgı için bugun nescafe içtim hazırlamıs uyandırdı beni içemem diyemedim kızma eylulcum) :17:

kahvaltı
1 kk peynir
1 minik domates
1 kozlenmis biber
3 zeytin
1 haslanmıs yumurta
2 dilim kızarmıs ekmek
(hiiii ne cok yemişim bu gun kahvaltıda yaaa yaz yaz bitmedi :53: )

(1yeşil çay)

ara 2 ceviz

öğle falan olmadı :52: gec kalktıgımız için
yemekten once keten tohumu ile yogurt yicem

suan sadece su içiyorum.

spor bazen şişirıyor
yuryus sısırıyor mesela ama sonradan verıyosun
yuruyus yaparken ellerının sıstgını fark etmıssındr mesela
uzulme gecen hefta bnde hıc weremedım bu hafta sporuma gore cok olmazsada verdım

tatlım sen iyi vermissin masallah ama bugun ne yaptın oyle hem spor yok hem kacamaklı kahvaltı :20:

tatlım sen iyi vermissin masallah ama bugun ne yaptın oyle hem spor yok hem kacamaklı kahvaltı :20:

bugun benm serbest gun pazarları boyle ayarladım napım ya hep kas hep kas bı gun rahat edım:52:

esımde az once ewdeyken yokluyo bune kemık bu ne kemık bıraz yemek ye kuru.... olmussn dedı bana

Son düzenleyen: Moderatör:
bugun benm serbest gun pazarları boyle ayarladım napım ya hep kas hep kas bı gun rahat edım:52:

esımde az once ewdeyken yokluyo bune kemık bu ne kemık bıraz yemek ye kuru.... olmussn dedı bana

ooo hayatım ama tabloya baktım da senin artık durup sadece korumaya gecmen lazım.
esin haklı daha ne vericeksin kemiklerden mi :52:

hedef 50 demissin ama boyuna gore cok az olur

ooo hayatım ama tabloya baktım da senin artık durup sadece korumaya gecmen lazım.
esin haklı daha ne vericeksin kemiklerden mi :52:

hedef 50 demissin ama boyuna gore cok az olur

popo kısmı falan degıl ama gobek hala var kaln kg yu ordan verrsem tam olucak

gecmıste 50 ve altına dustum ben su halımden cok farklı olmuyo ama bıraz gobegım var hala bıde ıc bacak oralardan gtmesı lazım

popo kısmı falan degıl ama gobek hala var kaln kg yu ordan verrsem tam olucak

gecmıste 50 ve altına dustum ben su halımden cok farklı olmuyo ama bıraz gobegım var hala bıde ıc bacak oralardan gtmesı lazım

canım ozaman sporda karın bacak uzerine dur bence yuryusten daha cabuk ulasırsın amacına

ben kilolardan kurtuldugum zaman mekik cekmeye baslıcam bendede cok az gobek pırtlaması oluyor :52:

canım ozaman sporda karın bacak uzerine dur bence yuryusten daha cabuk ulasırsın amacına

ben kilolardan kurtuldugum zaman mekik cekmeye baslıcam bendede cok az gobek pırtlaması oluyor :52:

yaptgım 30 dklık spor gobek ve bele ygunlasıyor ama ınanılmaz zor alt gobegın erımesı baya erıdı ama dedıgın gbı pırtlıyo
yuruyusu kalorı yakmak ıcın yapıorm

bıde bısı duymustum kımı ınsanın ıc gobegı olmazmıs kucuk olurmus bır bardak su ıcsem gobek cıkıverıyo buna baglıyorum
kımısının ıc gboegı buyukmus o yuzden gobegı cıkmazmıs

kızlar az once geldık komsumla yurume + spordan 45 dk yapmısızz

evegeldım fırında but yapmıs komsum yanındada 2 ınce patates+ kucuk kase semız otu yogurt lu yıyecegım ınsl... okdrrrr kacamak yok cıps lere takııyor gosum her yerde ama almıyorummmmmmmmmm :52::52:

slm kızlar

cumartesi diyetisyene başladım

kıyafetlerle 68.2oo çıktım

yarın diyetin ayrıntılarını yazarım metobolizmanı içine etmişsin yanlış diyetler uygulamışsın dedi hayırlısı bakalım....

günaydın kızlar
dün fırsat bulamadım yazmaya
hemen bildirim yapayım

Başlangıç :60
1 hft sonra:59,700
giden kilo:300 gr
hedef:52

dün aç karnına tartıl ama 300 grcık gitmiş benden:5: çok azzz
bişeyler daha yapmam lazım yediklerime dahada dikkat etmeliyim bu hafta
bide çalıştığım için rahatça spor yapmaya fırsat bulamıyorum onunda etkisi var sanırım
havalar düzelse de bol bol yürüyüş yapsam
spor merkezine de gitmek istiyorum kafama göre bi yer bulmadım henüz araştırıyorum şimdilik.

Son düzenleme:
spor yapmamak ne kadar fark edıyor dımı aslında hepımızden az yıosun... haftaya spor yap artık canım kahvaltın super yıne

ah canım nıye bole oldukı uzulme haftaya ınsallah verırsın

supersın cok az kaldı bebegım hedefıne

harıkasın rekor sende 2 kg ne demek ya supersınnnn masallah

kızlar hepınızı tebrık edıyorum...

canım baksana 53 gördun supersın sen valla ben kaldım aynı yerde,dun öldum bıttım elım kolum tutmuyor cok ıs yaptım baslıycam spora ama ruzgar yağmur bır bıtseee,evde ıstıkrarlı yapamıyorum

bu gunku sporumu saat 5 ile 6 arası yaptım (1 saat)

bugun esim evde oldugu için tam ayarlayamasamda biraz olsun erkene cektim tatlım :34:

hafta içinde daha da erkene alıcam.

ama var ya tartıdaki az sonuc yuzunden oyle bir azimle yaptım ki eve geldiğimde su gibiydim.:52:

bugunku ogunlerim

sabah 2 kuru kayısı bol su
sabah kahvesi (kocişim ısmarladıgı için bugun nescafe içtim hazırlamıs uyandırdı beni içemem diyemedim kızma eylulcum) :17:

kahvaltı
1 kk peynir
1 minik domates
1 kozlenmis biber
3 zeytin
1 haslanmıs yumurta
2 dilim kızarmıs ekmek
(hiiii ne cok yemişim bu gun kahvaltıda yaaa yaz yaz bitmedi :53: )

(1yeşil çay)

ara 2 ceviz

öğle falan olmadı :52: gec kalktıgımız için
yemekten once keten tohumu ile yogurt yicem

suan sadece su içiyorum.

süpersınnnnn:16:

Eşin haklı ben o kıloya dussem esım zorla yemek yedırır heralde:1:

kızlar az once geldık komsumla yurume + spordan 45 dk yapmısızz

evegeldım fırında but yapmıs komsum yanındada 2 ınce patates+ kucuk kase semız otu yogurt lu yıyecegım ınsl... okdrrrr kacamak yok cıps lere takııyor gosum her yerde ama almıyorummmmmmmmmm :52::52:

brawo ıradelı davranmıssın cnm

slm kızlar

cumartesi diyetisyene başladım

kıyafetlerle 68.2oo çıktım

yarın diyetin ayrıntılarını yazarım metobolizmanı içine etmişsin yanlış diyetler uygulamışsın dedi hayırlısı bakalım....

Diyetısyenın bahsettığı sanırım 5 gunde 5 klıo dıyetıdır:9:
bu kıloyu yazmıyorum tablonda 67 cunku hayırlısı olsun canım yenı baslangıc

bu sabah menüm:
1 kase yarım yağlı sütte special k
2 bardak su
şuan yeşil çay içiyorum

Guzel bır kahvaltı olmus

Back