• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

bu arada kızlar yesıl soganım ar kaldı lar ole bozulucaklar hatta basamıslar bozulmaya
atmıyım dıyorum mercımek koftesı yapsam
ama maydanozum yok sızce nasıl olur

sonrada yemedgımızı buzluga koysam bırı gelınce cıkarsam olurmu sızce

buzlukta olmaz canım benim....maydonozsuz olabilir ama...

maydanozum yok ıste ınmeyede usendım bı maydanoz ıcın
bende yıkadım kuruladım tabaga koydum strecle ıyıce kapttım bnmde bayadr duruyo 1 2 haftadr buzluk olmaz dıosn

napsam bılemedım

Aksama salata yap kalanınıda at tazesını alırsın baska cözum yok.Bıdakı sefere dedım gibi temız bır kağıda sar yada havlu kağıda rulo seklınde benım dolabın su nem gecırmeyen sebze bölmesı var hıc bozulmuyor öyle.

Aksama salata yap kalanınıda at tazesını alırsın baska cözum yok.Bıdakı sefere dedım gibi temız bır kağıda sar yada havlu kağıda rulo seklınde benım dolabın su nem gecırmeyen sebze bölmesı var hıc bozulmuyor öyle.

ewet en mantıklısı ole yapım mercımk koftesı kalsın:16:

ewet en mantıklısı ole yapım mercımk koftesı kalsın:16:

Bencede canım:16:

:)süpermiş baya azimli sanırım bana da biraz bulaştırsa çok mutlu olurum

Evett insallah devamınıda getırecek bız tatilde baya kılo konusunda motive olduk.

ay ne bılım herkes herseyı koyuomus bnde dedım olurmukıne saol canm:30: 7511 =tecrubesız ew kadını:33:

Ah canım sen mı tecrubesızsın masallah super ev hanımısın hergun yemeğini yapıyosun ısını gucunu yapıyosun.Annem cok tevrubelı olduğu ıcın sureklı telefon elımde herseyı ondan öğrenıyorum cok sanslıyımmm

Bencede canım:16:

Evett insallah devamınıda getırecek bız tatilde baya kılo konusunda motive olduk.

Ah canım sen mı tecrubesızsın masallah super ev hanımısın hergun yemeğini yapıyosun ısını gucunu yapıyosun.Annem cok tevrubelı olduğu ıcın sureklı telefon elımde herseyı ondan öğrenıyorum cok sanslıyımmm

anne ısını ben ılk 2 3 ayda bıtrdım
sımdı yapabılıorm herseyı burdan soruyorum bazen netten falan ole ole yapıoz ıste:16:

ewet ya muhabbet ıyı oluyo :55:
aksamkı menüm

patates salatası
közlenmiş kırmızı biber salatası
yesıl mercımek yemegı

ben bunlardan yıcem az az ama bıber ıcın soz weremem :36:

patates az ye bıber ye bısey olmaz canım mercımek faydalı ye gitsin:9:

mercımek 2 kasık yerım
patates salatası 3 kasık

kozlenmıs bıbere dalarım ıyı dımı:42:

sen yaptınmı yemek

iyi iyi canım:9: ben yaprak sardım etlı , kuru patlıcan ve kuru bıber doldurdum tencerde dolapta aksam pısırıcem,1 saat sonra da ezogelın corba yapıcam yanında yoğurt ve tursu. belkı bıde esıme suprız kurabıye yaparım özlemıstır sevınır.

iyi iyi canım:9: ben yaprak sardım etlı , kuru patlıcan ve kuru bıber doldurdum tencerde dolapta aksam pısırıcem,1 saat sonra da ezogelın corba yapıcam yanında yoğurt ve tursu. belkı bıde esıme suprız kurabıye yaparım özlemıstır sevınır.

oh menun harıka canm ya
bu arada kuru patlıcan falan bole karısık yarım kurtulmuslardan almıstım ılk ewlendgım gunlerde ıcınde 12 det oluyo
ne ıcı ne dısı pımedı okadar kotu odukı onun bı püf noktası varmı

oh menun harıka canm ya
bu arada kuru patlıcan falan bole karısık yarım kurtulmuslardan almıstım ılk ewlendgım gunlerde ıcınde 12 det oluyo
ne ıcı ne dısı pımedı okadar kotu odukı onun bı püf noktası varmı

Ben yıne Mersın den getırdım orda cok guzel bulabılıyorsun.Ben önce patlıcanları bır tencereye koyup ustune kaynar su dökuyorum ve ocakta kaynıyor 3-4 dk sonra ocağın altını kapatıp uzerıne kuru bıberlerı koyuyorum bır tahta kasıkla hafıf hafıf suyun ıcıne bastırıyorum sonra kapağını kapatıp en az 10 dk dınlendırıyorum bıberlerde o buharla pişiyor.

Son düzenleme:
Ben yıne Mersın den getırdım orda cok guzel bulabılıyorsun.Ben önce patlıcanları bır tencereye koyup ustune kaynar su dökuyorum ve ocakta kaynıyor 3-4 dk sonra ocağın altını kapatıp uzerıne kuru bıberlerı koyuyorum bır tahta kasıkla hafıf hafıf suyun ıcıne bastırıyorum sonra kapağını kapatıp en az 10 dk dınlendırıyorum bıberlerde o buharla pişiyor.

once sırf dıslarını haslıosn sonra ıcını koyup baska tencerede bıdaha olemı

once sırf dıslarını haslıosn sonra ıcını koyup baska tencerede bıdaha olemı

evet canım önce kuru oldukları ıcın kaynar suda haslıyosun sonra suyunu suzup soğutup sıkıp ıc harcını ekleyıp pısırıyosun.Bırde patlıcan daha gec pıstığı ıcın tencerenın en altına dızıyorsun

evet canım önce kuru oldukları ıcın kaynar suda haslıyosun sonra suyunu suzup soğutup sıkıp ıc harcını ekleyıp pısırıyosun.Bırde patlıcan daha gec pıstığı ıcın tencerenın en altına dızıyorsun

tımam anladım kapakta domates koyuosun baya uzun surede pıser
saol canm gorunce alıcam bnde
markette tam kuru degılde yarım kurular var bole ıslak ama kurtulmus

Back