Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle güle güle kullanin masa ve sandalyelerinizi, aksam menüsü süpermis bende yapsammi diye düsündüm ama ben hic yaprak sarmadim becerirmiyim bilmiyorum, ama kuru dolma iyi fikir:)
Bu arada sinav sonuclarim aciklanmis canim sonuc=vasat(istersen gir siteye bak notlarima, ana sayfayi acinca solt alt kösedeki linke tikla), ikinci sinava iyi calismam lazim, umarim stres yapip yemege saldirmam:)
Bugün ögleden sonra kizimda evde yürüyüse cikacagiz sporum bu:) bu saate kadar yediklerime gelince;
sabah: 20 gram kadar beyaz peynir, domates, 4 tane zeytin, bir ayran
öglen:aksamdan kalma kuru fasülye vardi bir dilim ekmekle onu yedim
Beyaz ekmek uzak dur ama dısardaymıssın bısey dıyemıyorum.aksam patates yememeye calıs salata corba sebze yemeği gibi..Pazar gunu nıye tartılmadın pazar gunu tartı gunumuz kılo bıldırımı yapıyoruz.
Haklısın canım ama tartılabileceğim bi ortamım yoktu o gün KPDS sınavına girdim şehir dışında o yüzden tartılamadım:)
ne guzel herkesler burdaymıs
ben 30 dk spor artı 1 saat yuruyusumu yaptım
ayaklarım su topladı
Peki o zaman bu pazar kilonu bıldiriyorsun
super super ben alısverıse gıtmedım daha sonra gıdecem
gıt gel kurtul canm ya
bu arada eslerınızı tek markete yollamayın benm esım dun azından bısı kacırdı bu axe mı ne dunyanın en sexy futbol takımı gelımus ya
marketlere cıplak kadınlar koymuslar sutyen kılotla dolasıolarmıs
Tam cıkıyodum esım aradı beraber gıderız dedı.ya guldum walla burda olurmu sence İst marketler tehlıkelıdır
olur bnce cnku unıwersıtelewrde falnda dolasıolarmıs
kız uyuz oldum bn resmen bı manken acık sacık dolsmıs bızımkıde bakmıs kı gormus
bu arada 1 yesıl elma yıorm
slm kızlar
sbh 1 dilim light ekmek az peynir
öğlen 1 dilim light ekmek az peynir
kızılaydaydım yeni geldim böle oldu kızlar.....
Aman boşver canım sen de tam mankensın eşin öylesıne bakmıstır bızde görsek bakarız..afiyet olsun
saol bebegım sende oylesın en son halımıze ulastgımızda foto koyarız albumumuze ben sızlerı merak edıorm sızde benı gorrsunuz
Slm tek öğün olmus ama olsun ay kızılayı hıc sevmem cok kalabalık boğuyor benı,kızılay dıyınce aklıma balık ekmek ve sımıt gelıyor nedense
Tesekkur ederım cnm ama yok ben manken gibi değilim olsam da balık manken oluruminsallah canım.Senın suan kılonda olsam ahh ahh yeter bana
bu arada kızlar yesıl soganım ar kaldı lar ole bozulucaklar hatta basamıslar bozulmaya
atmıyım dıyorum mercımek koftesı yapsam
ama maydanozum yok sızce nasıl olur
sonrada yemedgımızı buzluga koysam bırı gelınce cıkarsam olurmu sızce
bende gititğime pişman oldum eylem vardı heryer doluydu çok korktum ya yanımdada oğlum.....
Maydnoz guzel oluyor ama sen bılırsın.Kalanını buzluğa atma bence guzel olmaz ben ıkı gun yıyorum yapınca.Yesıl soğanı dolapta nasıl saklıyorsun ben alınca yıkıyorum temızlıyorum kurutuyorum ve ya havlu peceteye sarıyorum ya da temız bı kağıdın ıcıne gazete de olabılır o sekılde ıkı hafta bozulmuyor