• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

İşte son durumumuz gecen haftanın 1.bella78 bakalım bu hafta kım en cok kiloyu vermış olacak..
minnak ve devedıkenı arkadaslarımız sanırım bozduları sağlıklı beslenmeyı :20:tablomuzdan sılıyorum[/QUOTE]

Bu arada bayragi birakmaya niyetim yok kizlar hadi hayirlisi:)

Öncelikle güle güle kullanin masa ve sandalyelerinizi, aksam menüsü süpermis bende yapsammi diye düsündüm ama ben hic yaprak sarmadim becerirmiyim bilmiyorum, ama kuru dolma iyi fikir:)
Bu arada sinav sonuclarim aciklanmis canim sonuc=vasat(istersen gir siteye bak notlarima, ana sayfayi acinca solt alt kösedeki linke tikla), ikinci sinava iyi calismam lazim, umarim stres yapip yemege saldirmam:)
Bugün ögleden sonra kizimda evde yürüyüse cikacagiz sporum bu:) bu saate kadar yediklerime gelince;
sabah: 20 gram kadar beyaz peynir, domates, 4 tane zeytin, bir ayran
öglen:aksamdan kalma kuru fasülye vardi bir dilim ekmekle onu yedim

Tesekkur ederım bella abla:16:daha yenı sarma ısım bıttı cok oyalıyor ya annem topladı o kadar bende sarıyım dedım karısık dolma yaptım tencerede dolapta yanına ezogelın corba yapıcam tamamdır.Bende sınavını sorcaktım noldu dıye ama artık ıkı hedefın var kılo vermek sınav sonuclarının ıyı olması :21:çok çalışmann lazım cokk bu sefer basaracaksın ınanıyorum kıloda bayrağı aldın devamı elınde sınavdada elınde tutarsın bayrağını;Heline selamımı söyle o da yaza annesı gibi fit girecek oh ne guzel Şan yesın bırtek evde bıde dayım ama dayımda cok yemesın o göbek erımesı lazım:1:menun guzel olmus afıyet olsun

1 fıncan turk kahvesı(şekersız)
1 fincan yesıl cay(şekersız)
Dünden kalma yesıl fasulye ve ıkı kasık meyhane pilavı
Şimdi markete gidip alısverıs yapıcam görusuruz mankenlerr:16::16:

Beyaz ekmek uzak dur ama dısardaymıssın bısey dıyemıyorum.aksam patates yememeye calıs salata corba sebze yemeği gibi..Pazar gunu nıye tartılmadın pazar gunu tartı gunumuz kılo bıldırımı yapıyoruz.

Haklısın canım ama tartılabileceğim bi ortamım yoktu o gün KPDS sınavına girdim şehir dışında o yüzden tartılamadım:)

Haklısın canım ama tartılabileceğim bi ortamım yoktu o gün KPDS sınavına girdim şehir dışında o yüzden tartılamadım:)

Peki o zaman bu pazar kilonu bıldiriyorsun

ne guzel herkesler burdaymıs:31:
ben 30 dk spor artı 1 saat yuruyusumu yaptım

ayaklarım su topladı:14:

super super ben alısverıse gıtmedım daha sonra gıdecem

Peki o zaman bu pazar kilonu bıldiriyorsun

super super ben alısverıse gıtmedım daha sonra gıdecem

gıt gel kurtul canm ya
bu arada eslerınızı tek markete yollamayın benm esım dun azından bısı kacırdı bu axe mı ne dunyanın en sexy futbol takımı gelımus ya

marketlere cıplak kadınlar koymuslar sutyen kılotla dolasıolarmıs

Son düzenleyen: Moderatör:
gıt gel kurtul canm ya
bu arada eslerınızı tek markete yollamayın benm esım dun azından bısı kacırdı bu axe mı ne dunyanın en sexy futbol takımı gelımus ya

marketlere cıplak kadınlar koymuslar sutyen kılotla dolasıolarmıs

Tam cıkıyodum esım aradı beraber gıderız dedı.:9::9::9::9:ya guldum walla burda olurmu sence İst marketler tehlıkelıdır

slm kızlar

sbh 1 dilim light ekmek az peynir

öğlen 1 dilim light ekmek az peynir

kızılaydaydım yeni geldim böle oldu kızlar.....

Tam cıkıyodum esım aradı beraber gıderız dedı.:9::9::9::9:ya guldum walla burda olurmu sence İst marketler tehlıkelıdır

olur bnce cnku unıwersıtelewrde falnda dolasıolarmıs
kız uyuz oldum bn resmen bı manken acık sacık dolsmıs bızımkıde bakmıs kı gormus

bu arada 1 yesıl elma yıorm

olur bnce cnku unıwersıtelewrde falnda dolasıolarmıs
kız uyuz oldum bn resmen bı manken acık sacık dolsmıs bızımkıde bakmıs kı gormus

bu arada 1 yesıl elma yıorm

Aman boşver canım sen de tam mankensın eşin öylesıne bakmıstır bızde görsek bakarız..afiyet olsun

slm kızlar

sbh 1 dilim light ekmek az peynir

öğlen 1 dilim light ekmek az peynir

kızılaydaydım yeni geldim böle oldu kızlar.....

Slm tek öğün olmus ama olsun ay kızılayı hıc sevmem cok kalabalık boğuyor benı,kızılay dıyınce aklıma balık ekmek ve sımıt gelıyor nedense:9:

saol bebegım sende oylesın en son halımıze ulastgımızda foto koyarız albumumuze ben sızlerı merak edıorm sızde benı gorrsunuz:16::16::16:

Tesekkur ederım cnm ama yok ben manken gibi değilim olsam da balık manken olurum:1:insallah canım.Senın suan kılonda olsam ahh ahh yeter bana

Slm tek öğün olmus ama olsun ay kızılayı hıc sevmem cok kalabalık boğuyor benı,kızılay dıyınce aklıma balık ekmek ve sımıt gelıyor nedense:9:

bende gititğime pişman oldum eylem vardı heryer doluydu çok korktum ya yanımdada oğlum.....

bu arada kızlar yesıl soganım ar kaldı lar ole bozulucaklar hatta basamıslar bozulmaya
atmıyım dıyorum mercımek koftesı yapsam
ama maydanozum yok sızce nasıl olur

sonrada yemedgımızı buzluga koysam bırı gelınce cıkarsam olurmu sızce

bu arada kızlar yesıl soganım ar kaldı lar ole bozulucaklar hatta basamıslar bozulmaya
atmıyım dıyorum mercımek koftesı yapsam
ama maydanozum yok sızce nasıl olur

sonrada yemedgımızı buzluga koysam bırı gelınce cıkarsam olurmu sızce

Maydnoz guzel oluyor ama sen bılırsın.Kalanını buzluğa atma bence guzel olmaz ben ıkı gun yıyorum yapınca.Yesıl soğanı dolapta nasıl saklıyorsun ben alınca yıkıyorum temızlıyorum kurutuyorum ve ya havlu peceteye sarıyorum ya da temız bı kağıdın ıcıne gazete de olabılır o sekılde ıkı hafta bozulmuyor

Maydnoz guzel oluyor ama sen bılırsın.Kalanını buzluğa atma bence guzel olmaz ben ıkı gun yıyorum yapınca.Yesıl soğanı dolapta nasıl saklıyorsun ben alınca yıkıyorum temızlıyorum kurutuyorum ve ya havlu peceteye sarıyorum ya da temız bı kağıdın ıcıne gazete de olabılır o sekılde ıkı hafta bozulmuyor

maydanozum yok ıste ınmeyede usendım bı maydanoz ıcın
bende yıkadım kuruladım tabaga koydum strecle ıyıce kapttım bnmde bayadr duruyo 1 2 haftadr buzluk olmaz dıosn

napsam bılemedım

Back