• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

kızlar dün 3 ayların baslangıydı bu aylarda bol bol oruc tutarak dua ederek nafıle namaz kılarakKUR AN okuyarak gecırelım ınsl..ben yarın oruclu olacagım bana katılmak ısteyen varmı??????

sabahki menum:9 da kalktım
09:45
-1 dılım kepek ekmegi
-1 bardak ılık su
-3 zeytın
-1 tane yumurta haslamasının beyazı
-kıbrık kutusunun yarısınızn yarısı peynır

ara:12:00
-türk kahvesi

sohbetım vardı arayı tam uygun yapamadım kısmet artık arada bol dua yaptımm
:46::46::46::46::46:

hepimiz icin ınsallah

Menun cok guzel olmus allah dualarını kabul eder ınsallah:16:

herkese tekrar merhaba, kızlar dökülüyorum çok fena sanırım hasta oluyorum heryerim acıyor:( bugünkü menümün geri kalanını yazıcam ve çıkıcam netten:

Öğlen: çorba, biraz salata
Ara: bitki çayı
Akşam: sadece çorba onu da zor içtim canım hiçbirşey istemiyor:(

hepinize iyi geceler

Çok gecmıs olsun acaba diş amelıyatınlamı alakalı enfeksıyon falan kapmıs olmassın umarım süt iç bol bol kalsıyum,et suyuna tavuk suyuna corba yap kalsıyum var hepsınde kemıklerını guclendırır.Benım esım diş amelıyatı olduğunda bol kemık et suyu yaptım daha cabuk ıyılestı.dikkat et kendıne..

ohh ohhhhhhh pilav yasak degılmi kız????

bende 2 st e yakın yurudummm yoruldum baska spor yapmadım yatmadan pedal cevırırım ve mekık cekerım ınsl...

cok az boyle dıyet olmaz kı bacımmm

lıght ekmek ve peynır

hıc sulu yok sebze yok normal günde boyleysen ıyı degıl bence!!!!!!!!!!!!:14::14::14:

vayy akraba lar sızııııııııı gidii gaz ı yakın verıyorsunuz bırbırınızeee heeeeeeee:53:

azdegılmı oglen ıcın vucudun tam desek ıstedıgı zaman cnm:30::30:

gecmıs olsun dıkkat et de tamolarak neyın var cnm

Canım pilav yasak aksamları ve pirinc pilavı
meyhane pilavı bulgurla yapılıyor ve bulgur bızım ızın cok faydalı bır gıda(pilav yaparken kullandığın yağ da önemlı veb zeytın yağ ile pişiriyorum)

selam kızlar
bugun yıne bı dısardaydım bi evdeydim.

ama hakkımı verın gec de olsa gunluk menumu yazıp ben de burdayım dıye belli ediyorum :3:

kac gundur spor yapamıyorumdum bugun aksam ustu cok sukur kendimi dısarı attım 45dk guzel tempolu bir spor yaptım

yazılarınızı okudum bu arada hamarat forumdaşlarım benim :52: dokturmussunuz yine kuru dolmalar falan :46:
bizim evdede 3 gundur dolma gunu yaşanıyor :52::52::52:

kocaman bir duduklu yapmıstım yarısını hazır yemek olsun diye dondurucuya koymustum ama yarısı bile anca bitti. yarın kapuska yapmayı planlıyorum :21:

bugun dısarda oldugum ıcın kahvaltıyı evde yapamadım 1 tane sımıt aldım o simit sabah ve ogle ogunu oldu :52:

sabah
yarım sımıt

ara
1 ceviz 1 kayısı 2 badem (zaten bu ara ogun her gun var bende fixledim ):52:

ogle
yarım sımıt

ara

2 kasık nesfit + sut

aksam ustu yemekten once

1 tatlı kasıgı keten tohumu
2 tatlı kasıgı yogurt

aksam
1,5 biber dolması ( dolmanın biri de yarısıda minik boyutlarda ):1:
1 yemek kasıgı yogurt
yemek arkasına 1 soda

bugun daha sadece mısır puskullu cay ictim
yatmadan yesil çay içicem birazdan

ay yaz yaz yoruldum :) hepinize guzel aksamlar :3:

süpper olmus tabı sımıt cok ıstemıyoruz üzeri sırf susam dolu oda yağ tahin oluyor yağıyla.Ama cok hareketlı gectıyse gunun yakmıssındır zaten..

selam kızlar,
sizi unutmadım tabi siz unuttunuzmu bilmiyorum.
bu sıralarda hiç dikkat edemiyorum yediklerime,yediklerimi yazacak yüzüm yok:14:
regli öncesi bıraktım kendimi yedimde yedim :5:

Biz senı unutmadık ama neden gelmıyosun anlamadım:20:nıye cok yıyosun bu sekıl eskı kılona döneceksın bak:19:

günaydın kızlar dün sabah menumden sonra bildirim yapamadım.

dün öğlen:
meyvelerle geçiştirdim
1 fincan kahve.

akşam menum:
2 kaşık pilav
1 karnıyarık
salata-cacık

bu sabahta:
5 tane yenidünya yedim
öğlene kadar yemicem.

bugün sporumu aksatmıycam çok kararlıyım.
öpüyorum hepinizi az kalorili günler:))

Günaydın cnm menun guzel olmus o pilavı aksam yerıne öğlen yeseydın ama olmus barı tereyağlı olmasa
sanada az kalorılı bol ıradelı gunler:))

Bugun kandil ve herkesın kandili mübarek olsun.Bugun bol bol dua edelım insallah tum dualarımız kabul olur...:16:
Ağrıyla uyandım saat 7 gibi ve malum gün maleseff:15:
2 kuru kayısı ustune 1 bardak su
4 cerry domates
1 mınık salatalık
1 kk köy peynırı
2 sıyah zeytın
2 dilim tam buğday ekmek
1 cay kasığı bal
2 fincan az şekerlı cay

Son düzenleme:
Tesekkur ederım cnm ama yok ben manken gibi değilim olsam da balık manken olurum:1:insallah canım.Senın suan kılonda olsam ahh ahh yeter bana

Burda müdahale edicem kusura bakma tam bir manken gibisin, gözümle görmesem tamamda yapma simdi, giyim tarzin zaten o bicim cok iyi giyiniyorsun, yakistiriyorsun, kendine haksizlik yapma, uzun boylu ve inceciksin

Burda müdahale edicem kusura bakma tam bir manken gibisin, gözümle görmesem tamamda yapma simdi, giyim tarzin zaten o bicim cok iyi giyiniyorsun, yakistiriyorsun, kendine haksizlik yapma, uzun boylu ve inceciksin

Gercekten cook ama cok tesekkur ediyorum bella abla:54:ben sımdı ne ısmarlasam bılmem ki hepsı senın kalbının guzellığı..Sen de uzun boylusun,cok zevklısın ve yakında tam manken olucaksın.Dayım senı daha cok kıskanıcak:9:

Bugun kandil ve herkesın kandili mübarek olsun.Bugun bol bol dua edelım insallah tum dualarımız kabul olur...:16:
Ağrıyla uyandım saat 7 gibi ve malum gün maleseff:15:
2 kuru kayısı ustune 1 bardak su
4 cerry domates
1 mınık salatalık
1 kk köy peynırı
2 sıyah zeytın
2 dilim tam buğday ekmek
1 cay kasığı bal
2 fincan az şekerlı cay

seninde kandilin mübarek olsun canim, yürüyüs yaparsan rahatlarsin agri konusunda
Bu arada ben bildirimleri aksam yapmak istiyorum sabah yaziyorum aksam ertesi güne kaliyor
Dün aksam:bol yesil salata ve bir tavuk sis yedim(izgara)

seninde kandilin mübarek olsun canim, yürüyüs yaparsan rahatlarsin agri konusunda
Bu arada ben bildirimleri aksam yapmak istiyorum sabah yaziyorum aksam ertesi güne kaliyor
Dün aksam:bol yesil salata ve bir tavuk sis yedim(izgara)

Tesekkur ederım,ilac ictim usutmusum heralde daha yoğun bır ağrım var yuruyuse yarın cıkarım bu dönemlerde spor yapınca daha fazla yağ yakıyormusuz.Aksam super olmus.Ben yemek yapmıcam dun fazla yapdım özellıkle yanına salata ek olarak.

sl kızlar

sabah 1 elma bol su kabızımda biraz iyi geliyomuş

2 dilim kaşar,2 zeytin,1 tane çiğ köfte

ne alaka demi bazen böle sabhları canım istiyo....

sl kızlar

sabah 1 elma bol su kabızımda biraz iyi geliyomuş

2 dilim kaşar,2 zeytin,1 tane çiğ köfte

ne alaka demi bazen böle sabhları canım istiyo....

Slm cnm 2 dilim kasar cok beyaz peynır yesen daha ıyı olmazmı hıc ekmek yememıssın vucudumuzun ekmeğe de ıhtıyacı var.Sabahları benımde garip şeyler canım ceker önceden evde ne tatlı varsa örneğin baklava saat 7 demı kalktım ılk onu yerdım tabı kan sekerım o an tavan yapıyor oluyordu:52:

selam kızlar
eylul bende gorcem senı bende merak edıorm bak bella gormus hıh:19:

sabh haslanmıs yumurta 1 adet
kk peynır
3 zeytın
bır damla cılek recelı
1 cımdık pogaca:1:
2 dılık lıght ekmek:72:

hayırlı kandıllerrr bu arada

wc sorunum yıne basladı 2 gundr bıktım ya

yok canım bebişyok bizim henüz ben sıkıntıdanalmıştım kilo ama bi baktım kilolar aldı başını gidio aç kaldım sevdiğim şeylerden ödün verdim ve 20 kilo gitti şuan 44 kiloyum

Biraz önce ıkı konunuzu okudum,sıkıntılı bır dönemdenız sanırım.Ama super vermıssınız cok ıradelısınız o kadar kıloyu vermek kolay değil.

Biraz önce ıkı konunuzu okudum,sıkıntılı bır dönemdenız sanırım.Ama super vermıssınız cok ıradelısınız o kadar kıloyu vermek kolay değil.

EVET CANIM BAZILARI SIKILINCA YEMEZ AMA BEN DELİ GİBİ YERİM SIKINTILARIMI UNUTMAK İÇİN MUTFAĞA GİRER BİŞİLER YAPARIM TABİ BİDE YERİM :d AMA BAKTIM OLMUO REJİME GİRDİM

selam kızlar
eylul bende gorcem senı bende merak edıorm bak bella gormus hıh:19:

sabh haslanmıs yumurta 1 adet
kk peynır
3 zeytın
bır damla cılek recelı
1 cımdık pogaca:1:
2 dılık lıght ekmek:72:

hayırlı kandıllerrr bu arada

wc sorunum yıne basladı 2 gundr bıktım ya

Saol canım hosgeldın,bella78 dayımın eşi Mersın tatilinde hep beraberdık,anlattığım o bebiş de bella nın oğluşuydu benım dondurma ortağım yani:21:beraber yedık ıctık coğu zaman yanı kacamkalarımız beraber oldu.cok doyurucu bır kahvaltı olmus ee tabı öğlen yemeğinde aynı zaman sen kayısı almadın mı daha ya?

EVET CANIM BAZILARI SIKILINCA YEMEZ AMA BEN DELİ GİBİ YERİM SIKINTILARIMI UNUTMAK İÇİN MUTFAĞA GİRER BİŞİLER YAPARIM TABİ BİDE YERİM :d AMA BAKTIM OLMUO REJİME GİRDİM

Ben cok uzgun olunca yemem onun dısında yerım hep yerım:52:guzel bır rejim olmuş hakıkaten her yığıdın harcı değil bu kadar kıloyu vermek..Suan kı sıkıntında yıyomusun peki?

Saol canım hosgeldın,bella78 dayımın eşi Mersın tatilinde hep beraberdık,anlattığım o bebiş de bella nın oğluşuydu benım dondurma ortağım yani:21:beraber yedık ıctık coğu zaman yanı kacamkalarımız beraber oldu.cok doyurucu bır kahvaltı olmus ee tabı öğlen yemeğinde aynı zaman sen kayısı almadın mı daha ya?

ay sorma cok gec kalktım yıne dunden uykuszdum dun gece hıc uyumamıstım

yok be gulum markete ınmedım kayısı da alamadım

ben sızın akraba oldgunuzu bılmıodum eheheh supermıs:27:

Back