• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

kızlar kahvvaltım 1 haslanmıs yumurta
kk peynır
2 sarma
5 zeytın
2 dılım ekmek lıght

sekersız cay

sonrasında yesıl cay

kahvaltımı sımdı yapmadım esım yenı gıdınce sımdı yazıorm

canım benım her sey guzel de ben en ıyısıyle en kotusune takıldım gunluk yaptıgın spor cok guzel o en ıyısı :46::nazar:

amaaaa hem sekerpare hem dondurma hem kızartma naptın bır gunde hepsinden :47: olmazzzzzz
havalar ısındı tabiki en az kalorili olmak kaydıyla gunduz cok az dondurma yiyebiliriz tatlı ihtiyacımız için arada ama şekerpare ile kızartma yasak :53:
CNM ONLAR O GUNE MAHSUSTU
BAK BÜGÜNKİ YEDIKLERIMEEEE TATLIMMM:3:

sabah:8,5 da 1bardak su ve yarım elma(malum ark.kahvaltıya gıtmeden meto calıssın ıstedım)
-10:30

öhömmm

öhööömmm dilek kızmaaa

-1 dılım beyaz ekmek
-1 bardak sekrsız cay
-1 yesıl zeytın
-4 catal yumurtalımelemen
-1 dılım salam
-bol yesıllık(bahcelerınden tazecıkk)(her bırınden 4 yaprak dersek=küçük marul,roka,dere otu,hardal yapragı
-yarım salatalık kucuk

sonra 11 gıbı 2 bardak yesıl cay(yanımda goturdum:):3:

sonra eve geldım 13:00 gibi evı toparladım namazımı kıldım

13:40 da evden cıktım
ara yaptım:5 dk dınlendım :2 erık,yarım elme ve su ıctım
14:45 de eve geldım bolhızlıyuryus ve spor yaptım ınsl.faydası olmustur s u gıbı oldum cunku su ıcınde kaldım sımdıde yemek hazırladım dunden kalan patlıcan var

ögle:
15:00
4 yemek kasıgı patlıcan yemegi
2yemek kasıgı yogurt

gorusmek uzereeeeeeeeeeeeeeee

Kizlar merhaba..
52 kiloydum evlendigimde..
3 yillik evliyim ve 62 kiloyum.. Boyum 160 cm.
Aksam yuruyusumle 58 e indim ve tekrar ciktim..
Yine 62 kiloyum aksam isten cok yorgun geliyorum halim kalmiyor ama yuruyuse baslamam lazim.. (
Sabah kahvaltida beyaz peynir ile salataliktan olusan bol tahilli sandvic yaptim
oglen corba salata ve kofte yedim
aksam 6 dan sonra sadece bol limonlu yesil cay icecegim :(

Kizlar merhaba..
Yine 62 kiloyum aksam isten cok yorgun geliyorum halim kalmiyor ama yuruyuse baslamam lazim.. (
Sabah kahvaltida beyaz peynir ile salataliktan olusan bol tahilli sandvic yaptim

dışarıya çıkma şansız olmuyorsa evde, leslie sensone la yürüyüş ve aerobik yapabilirsin ben 3 haftadır yapıyorum faydası oldu sanki
bu arada bendede 8 aylık evliyim, evlendikten sonra 7 kilo kadar aldım :(
düğünden önce sporla ve diyetle 7 kilo civarı vermiştim sporu kesince aynen geri aldım kiloları :(

iş yoğunluğundan yeni gördüm daha .. evet kararlıyım eşimi beklemeden yemeğe çalışıyorum artık..çalıştığım için yemek saatim akşam 7,30-8,30 arası oluyor ancak eve gidebiliyorum öğle yemekleri de dışardan malesef
yaş 28
boy 1,63
kilo 65
hedef 54-55
hoş geldın canımmm ınsl.ıstedıgın kıloya saglıklı bır sekılde kavusursunnn
bugun erkencıyım kızlar gunaydın kahvaltı etmedım ama hazrladım ole duruyo sofra esım yıne yataga yapıstı cok moralsız kalkmak ıstemıo bnde cay ıcıp beklıorm onu
dun aksamda yemıcem yemek dedı sonra saat 11 de yıyelım dedı bnde 2 kofte 2 patataes yedım cok gec yedım ama cokta gec yattık.
afıyet karorısız olsun seker ınsl..daha dıkkatlı oluruzzz eşler öle valla benımkı dunkı kacamak sebeiii seker parelerı aldırdı ustune dondurma koydu 1 tanede olsa zorla yedırdı kılo werecegım dıyorum eskıden veremezzsın dıyordu ama artık o zorluyor yeseneeeeeeee:52::52::52:diyeeeeeeeeeee
Günaydin kizlar dün yediklerimi yazayim
sabah:2 yk yulaf ezmesi, bir kase az yagli yogurt
öglen:etli türlü,2 dilim cavdar ekmegi
ara:1 elma
aksam:sebze corbasi,ispanakli somon(tarifi burdan aldim)
yemekten 1 saat sonra bir dilim karpuz
ohh ohh st lerıde yazsana seker ben gunluk gıbı tutuyorum yedıklerımı walla st lerı fılannn iyi oluyor öyleee:56:
2 derısı alınmıs fırında tavuk pirzola
1 catal kemalı patates yedım(pişmişmi diye baktım canımda cekmıstı)
3 kasık salata
süperrr canımm:54::54::54::54::54::54:

Selam kızlar
bu hafta diyette kotu değil ama bende kotu basladı ıkı gundur dısardayım. hafta sonu 2 sınavım var çalışmam gerek, ev temizlik istiyor, 4 gundur spor yapamıyorum.. ben eve yeni geldim yorgunluktan oluyorum morelim sıfır yetemiyorum bu hafta hic bir seye :2: :2: :2: :2:

bugun cok erken kalktım dısarda olamama ragmen diyette bi fire vermedim

sabah 1 dilim kızarmıs ekmek yarım kk peynir
1 fincan kiraz saplı bitki cayı
ara 2 kasık nesfit+sut
ogle 1 tane kucuk biber dolması
ara 1 kayısı + 1 ceviz + 2 badem (dısarı cıkarken yanıma aldım dısarda yedım)
simdide yesil cay iciyorum

bu arada ozel gunden dolayı tartılamamıstım hafta sonu burdaki baslangıc tarihim 17si ama

ben esasen 11 mayıs basladım 77.9 ile bugun 22si 11GUN OLMUS 74.5 yani 3,400 kilo vermisim sizce 11 gun icin nasıl bir rakam :44: ogunlerimi biliyorsunuz zaten

kızlar merhabalar...
günlerdir gelemdim,çünkü diyetimi pek yapamadım...:27::27:

ama dopdolu midemle yeni kilom 68,3....:52::52:amacım hafta sonuna kadar tok karnına 67'ye geçmek...

bu sabah bolca su ve 11 civarı lıght süt içtim.öğlen iki tane yoğurtlu biber dolması.akşam üstü 2 yuvarlak ekmek kaşarlı tost.ve sulandrılmş meyve suyu.:32::32:

yarın da yine sabah light süt,öğlen taze fasülye,yoğurt var listemde kesinleşti.İnşallah bakalım,eski pantolonlarım olmaya başladı.65 kiloyken almıştım onları

dün ki menüm:
sabah bi parça ekmek domates-salatalık- 3 tane zeytin

arada şekersiz türk kahvesi

öğlen makarna-patates kızartması(azıcık)-3 tane parmak köfte-1 bardak fanta

ara öğün: dondurma( azıcık)

akşam küçük bir tabak yeşilfasulyeli bulgur pilavı
(bütün yorgunluğuma rağmen dışardan yemek söyletmedim,bir aferin ver bariii)

bugünki menüm:
sabah bişey yemedim su içtim.

öğlen 1 tane lahmacun ve salata yarım bardak kola

akşam 1 tabak kıymalı patates yemeği yedim.

işte bütün kabahatlerim bu kadar:( ama evim mis gibi oldu ohhhh temizlik bitti:))))

Bu arada gecen haftanın en cok kilo verenı sensın tebrık edıyorum bu hafta da ınsallah kılolardan en az 1 kılo gıtmesını umut edıyorum.

acayip motive oldum simdi Helinle yürüyüse cikiyoruz en az 1 saat, 1 saatte Şan la yürüdüm, tüm gün camasirlada ugrastim ohh iyi kalori yaktim sanirim oleyyyy:)
sabah:2 yk yulaf ezmesi, bir kase yagsiz yogurt
öglen:dün aksam yaptigim sebze corbasindan vardi ondan ictim(Heline yanina ton balikli salata yaptim, aksamda balik yedigim icin canim istemedi)
ara: 2 top cevizli dondurma (1 topunu Şan götürdü)
aksam:1 tabak kuru fasülye,aci tursu

Kizlar merhaba..

bence aksam mutlaka birseyler yemelisin salata yada corba en azindan, yoksa vücüdun sabaha kadar cok uzun bir süre ac kaliyor.

kızlar merhabalar...

ama dopdolu midemle yeni kilom 68,3....:52::52:amacım hafta sonuna kadar tok karnına 67'ye geçmek...

bu sabah bolca su ve 11 civarı lıght süt içtim.öğlen iki tane yoğurtlu biber dolması.akşam üstü 2 yuvarlak ekmek kaşarlı tost.ve sulandrılmş meyve suyu.:32::32:

biber dolması dunde ben yarım yedım hemen kızdılar dıkkat et canımmm:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::51:

acayip motive oldum simdi Helinle yürüyüse cikiyoruz en az 1 saat, 1 saatte Şan la yürüdüm, tüm gün camasirlada ugrastim ohh iyi kalori yaktim sanirim oleyyyy:)
öglen:dün aksam yaptigim sebze corbasindan vardi ondan ictim(Heline yanina ton balikli salata yaptim, aksamda balik yedigim icin canim istemedi)
ohhh ohh süpersın heeeeeee darısı banaaaaaaa:6::6::6::6::6::6:

bence aksam mutlaka birseyler yemelisin salata yada corba en azindan, yoksa vücüdun sabaha kadar cok uzun bir süre ac kaliyor.

Aksam 6 dan sonra hicbirsey yemeyin yuruyus yada bir porsiyon meyve yada bitki cayi oneriyorlar.. Az da olsa yenmeli ni.. Erken yattigim icin bende rahatsizlik yapiyor.. O yuzden dolu mideyle yatmak istemiyorum hafif seylerle gecistirmek istiyorum..

slm kızlar dün kaçamksız tamamladım

bugün sabah 1 haşlamış yumurta yarım dilim çavdar ekmeği

öğlen salata,kabak az yoğurt hepsi toplam 1 tabağı geçmez....
SÜper bu hafta kılo vermıs olcaksın sanırım:))

kızlar kahvvaltım 1 haslanmıs yumurta
kk peynır
2 sarma
5 zeytın
2 dılım ekmek lıght

sekersız cay

sonrasında yesıl cay

kahvaltımı sımdı yapmadım esım yenı gıdınce sımdı yazıorm

herzamankı gıbı guzel bır kahvaltı

30dk lık sporumu yaptım

suan sut ıcıorum

yıne super yınee..

CNM ONLAR O GUNE MAHSUSTU
BAK BÜGÜNKİ YEDIKLERIMEEEE TATLIMMM:3:

sabah:8,5 da 1bardak su ve yarım elma(malum ark.kahvaltıya gıtmeden meto calıssın ıstedım)
-10:30

öhömmm

öhööömmm dilek kızmaaa

-1 dılım beyaz ekmek
-1 bardak sekrsız cay
-1 yesıl zeytın
-4 catal yumurtalımelemen
-1 dılım salam
-bol yesıllık(bahcelerınden tazecıkk)(her bırınden 4 yaprak dersek=küçük marul,roka,dere otu,hardal yapragı
-yarım salatalık kucuk

sonra 11 gıbı 2 bardak yesıl cay(yanımda goturdum:):3:

sonra eve geldım 13:00 gibi evı toparladım namazımı kıldım

13:40 da evden cıktım
ara yaptım:5 dk dınlendım :2 erık,yarım elme ve su ıctım
14:45 de eve geldım bolhızlıyuryus ve spor yaptım ınsl.faydası olmustur s u gıbı oldum cunku su ıcınde kaldım sımdıde yemek hazırladım dunden kalan patlıcan var

ögle:
15:00
4 yemek kasıgı patlıcan yemegi
2yemek kasıgı yogurt

gorusmek uzereeeeeeeeeeeeeeee

Suzancım gunluk yedıklerın cok ıyı olmus

Kizlar merhaba..

Merhaba hosgeldın kayra aksam 6 dan önce aksam yemeği olarak bır tabak corba ve ya salata gibi hafıf seyler yıyıp yatmadan önce yesıl cay ve ya süt ıcebılırsın(lıght ve ya yarım yağlı)

Selam kızlar
bu hafta diyette kotu değil ama bende kotu basladı ıkı gundur dısardayım. hafta sonu 2 sınavım var çalışmam gerek, ev temizlik istiyor, 4 gundur spor yapamıyorum.. ben eve yeni geldim yorgunluktan oluyorum morelim sıfır yetemiyorum bu hafta hic bir seye :2: :2: :2: :2:

bugun cok erken kalktım dısarda olamama ragmen diyette bi fire vermedim

sabah 1 dilim kızarmıs ekmek yarım kk peynir
1 fincan kiraz saplı bitki cayı
ara 2 kasık nesfit+sut
ogle 1 tane kucuk biber dolması
ara 1 kayısı + 1 ceviz + 2 badem (dısarı cıkarken yanıma aldım dısarda yedım)
simdide yesil cay iciyorum

bu arada ozel gunden dolayı tartılamamıstım hafta sonu burdaki baslangıc tarihim 17si ama

ben esasen 11 mayıs basladım 77.9 ile bugun 22si 11GUN OLMUS 74.5 yani 3,400 kilo vermisim sizce 11 gun icin nasıl bir rakam :44: ogunlerimi biliyorsunuz zaten

11 gun ıcın 3,5 kilo desek ac kalmadan verdıysen gayet ıyı bır rakam yenı rakamını eklıyorum

kızlar merhabalar...

bende hayalım nerde dıcektım dıyet yapamadım gelemedım yokk dıyette değiliz diıkkat edıceksın canım ve ne yedıklerınız yazmanı ıstıyorummm.Boşlamak yok yaniii

dün ki menüm:
sabah bi parça ekmek domates-salatalık- 3 tane zeytin

arada şekersiz türk kahvesi

öğlen makarna-patates kızartması(azıcık)-3 tane parmak köfte-1 bardak fanta

ara öğün: dondurma( azıcık)

akşam küçük bir tabak yeşilfasulyeli bulgur pilavı
(bütün yorgunluğuma rağmen dışardan yemek söyletmedim,bir aferin ver bariii)

bugünki menüm:
sabah bişey yemedim su içtim.

öğlen 1 tane lahmacun ve salata yarım bardak kola

akşam 1 tabak kıymalı patates yemeği yedim.

işte bütün kabahatlerim bu kadar:( ama evim mis gibi oldu ohhhh temizlik bitti:))))

canım cok yemıssın ya:20:madem evınde temızlendı artık az yıceksın cok dıkkat edıp bu ıkı gun yedıklerın acığını kapat bence pazar gunune kadar yoksa kılo almıs cıkarsın..

Ohh super toplamda 2 saat yuruyus,camasır,bebek bakımı,yemek cok kalorı kaybetmıssındır yedıklerın zaten yanmıstır fazlasıyla,helınde yakmıstır yedığını:16:şann dondurma ortağımdı sımdı senın dondurmanımı yıyorr:9:Bugun cok sağlıklı olmus supersın

Aksam 6 dan sonra hicbirsey yemeyin yuruyus yada bir porsiyon meyve yada bitki cayi oneriyorlar.. Az da olsa yenmeli ni.. Erken yattigim icin bende rahatsizlik yapiyor.. O yuzden dolu mideyle yatmak istemiyorum hafif seylerle gecistirmek istiyorum..

Evet 6 dan sonra bısey yememek lazım ama artık yaz ayındayız 6 yı 7 ye hatta 7 bucuk cıkarabılırız bence sonucta bu durum hava kararmasıyla alakalı ve hava kararınca metabolızman yavaslıyor bu yuzden de ağır yağlı seyler yerıne hafıf seyler tuketmelıyız.saat tercıhe göre 6 da bır corba ve ya salata yıyıp gunu bıtırmen daha iyi olacaktır.

Merhabalar,24 yasındayım evlendikten sonra kilo aldım:50: yaklasık 3-4 gündür kendimce sağlıklı beslenmeye çalısıyorum ama zaman zaman yenik düşünüyorum irademe.Yemek yemek en sevdiğim şey üstelik,zayıflamak için motivasyon çok önemli benımle aynı dertte olan arkadaslarımı bekliyorum.Gün gün ne yediklerimizi yazıp birbirimizden sorumlu olalım irademizi koruyalım.zayıflama taktikleri ve ya kürleri paylasarak hep beraber zayıflıyalım.:34:
boy:1.70
kilo:62
hedef:55

cgdozdgn
[table="width: 600, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]NİCK[/td]
[td]YAŞ[/td]
[td]BOY[/td]
[td]BAŞLANGIÇ KİLO[/td]
[td]HEDEF KİLO[/td]
[td]ŞİMDİKİ KİLO[/td]
[td]TOPLAM VERİLEN[/td]
[td]BAŞLAMA TARİHİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]EFEEYLÜL[/td]
[td]24[/td]
[td]1.70[/td]
[td]62[/td]
[td]55[/td]
[td]58.0[/td]
[td]4.0:4:[/td]
[td]22.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7511[/td]
[td]25[/td]
[td]1.70[/td]
[td]60[/td]
[td]50[/td]
[td]54.8[/td]
[td]5.2:46:[/td]
[td]22.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BELLA78[/td]
[td]33[/td]
[td]1.70[/td]
[td]78[/td]
[td]62[/td]
[td]75.3[/td]
[td]2.7:72:[/td]
[td]14.05.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]NEHİRASI[/td]
[td]32[/td]
[td]1.63[/td]
[td]56[/td]
[td]50[/td]
[td]54.2[/td]
[td]1.8:46:[/td]
[td]22.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BUFFY26 [/td]
[td]29[/td]
[td]1.65[/td]
[td]75.4[/td]
[td]58[/td]
[td]74.5[/td]
[td]0.9:46:[/td]
[td]17.05.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]DEVEDİKENİ[/td]
[td]28[/td]
[td]1.75[/td]
[td]76[/td]
[td]65[/td]
[td]75[/td]
[td]1.0:46:[/td]
[td]25.04.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SELİNAY2002[/td]
[td]31 [/td]
[td]1.66[/td]
[td]70[/td]
[td]60[/td]
[td]67.0[/td]
[td]3.0:46:[/td]
[td]27.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SUZAN6638[/td]
[td]23[/td]
[td]1.65 [/td]
[td]80[/td]
[td]65[/td]
[td]73,0[/td]
[td]7.0:46:[/td]
[td]23.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]MOZZARELLA[/td]
[td] 28[/td]
[td]1.64 [/td]
[td]58[/td]
[td]53[/td]
[td]54.1[/td]
[td]3.9:46:[/td]
[td]30.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]MİNNAKKK[/td]
[td] 25[/td]
[td]1.60 [/td]
[td]66[/td]
[td]55[/td]
[td]63.8[/td]
[td]2.2:46:[/td]
[td]01.04.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HAYALİMDUAM[/td]
[td]23[/td]
[td]1.65[/td]
[td]71.8[/td]
[td]60[/td]
[td]68.3[/td]
[td]3.5:46:[/td]
[td]16.04.2012[/td]

[/tr]
[tr]
[td]BAYANRUJ[/td]
[td]25[/td]
[td]1.70[/td]
[td]63[/td]
[td]55[/td]
[td]61.2[/td]
[td]1.8:46:[/td]
[td]15.05.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]ORİFİS[/td]
[td]32[/td]
[td]1.68[/td]
[td]85[/td]
[td]62[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]15.05.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[tr]

[/table]
[/QUOTE]

İşte son durumumuz gecen haftanın 1.bella78 bakalım bu hafta kım en cok kiloyu vermış olacak..
minnak ve devedıkenı arkadaslarımız sanırım bozduları sağlıklı beslenmeyı :20:tablomuzdan sılıyorum

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrr:16::16::16:...Dün cok iş yaptım hatta bıteremedım tum gun ama ben bıttım esımle balkona masa sandalye aldık onları beraber monte ettık ama bence onları bız imal etseydık bu kada yorulmazdık yaptık bozduk yap boz oldu:9: o yuzden dün gelemdım zaten öğlen bısey yıyemedım vaktım olmadı,sadece 1 turk kahvesı yaptım kendıme..
aksam:2 kasık meyhane pilavı yedım,az zeytın yağlı yesıl fasulye,yoğurt,salata
spor:tum gun kosturmaca temızlık

BU SABAH:
Kalkınca 2 kuru kayısı yedım ustune 1 bardak su ıctım
2 dilim tam buğday ekmek
4 cerry domates,salatalık,maydonoz
2 sıyah zeytın
1 kk lıght peynır

Tesekkurler bilgilendirmeleriniz icin..
Maalesef 6 da yeni cikiyor oluyorum isten
eve gelisim 19:30 u buluyor.. Sofra hairla vs s derken 8 :( bu yuzden gec oluyor.. Ufff nasil gideck bunlar yaa uhuuu :(

dısardan yedığın yemeklerı ızgara salata tavuk olarak dengeleyebılırsın dıye dusunuyorum..
salata yediğim zaman bir saat geçmiyor acıkıyorum aralara meyve sıkıştırıyorum ama aç kalıyorum açıkcası tavuk ta bıktırıyor bi süre sonra ne yapacağımı şaşırdım akşam eve açlıktan başım ağrıyarak gidiyorum ve abartmayayım diye çorba içiyorum daha çok her yolu denemeye çalışıyorum bi pazarım var düzgünce beslendiğim kahvaltımı tam yapıyorum pazarları

Back