Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CNM ONLAR O GUNE MAHSUSTUcanım benım her sey guzel de ben en ıyısıyle en kotusune takıldım gunluk yaptıgın spor cok guzel o en ıyısı
amaaaa hem sekerpare hem dondurma hem kızartma naptın bır gunde hepsinden olmazzzzzz
havalar ısındı tabiki en az kalorili olmak kaydıyla gunduz cok az dondurma yiyebiliriz tatlı ihtiyacımız için arada ama şekerpare ile kızartma yasak
Kizlar merhaba..
52 kiloydum evlendigimde..
3 yillik evliyim ve 62 kiloyum.. Boyum 160 cm.
Aksam yuruyusumle 58 e indim ve tekrar ciktim..
Yine 62 kiloyum aksam isten cok yorgun geliyorum halim kalmiyor ama yuruyuse baslamam lazim.. (
Sabah kahvaltida beyaz peynir ile salataliktan olusan bol tahilli sandvic yaptim
oglen corba salata ve kofte yedim
aksam 6 dan sonra sadece bol limonlu yesil cay icecegim
hoş geldın canımmm ınsl.ıstedıgın kıloya saglıklı bır sekılde kavusursunnniş yoğunluğundan yeni gördüm daha .. evet kararlıyım eşimi beklemeden yemeğe çalışıyorum artık..çalıştığım için yemek saatim akşam 7,30-8,30 arası oluyor ancak eve gidebiliyorum öğle yemekleri de dışardan malesef
yaş 28
boy 1,63
kilo 65
hedef 54-55
afıyet karorısız olsun seker ınsl..daha dıkkatlı oluruzzz eşler öle valla benımkı dunkı kacamak sebeiii seker parelerı aldırdı ustune dondurma koydu 1 tanede olsa zorla yedırdı kılo werecegım dıyorum eskıden veremezzsın dıyordu ama artık o zorluyor yeseneeeeeeeediyeeeeeeeeeeebugun erkencıyım kızlar gunaydın kahvaltı etmedım ama hazrladım ole duruyo sofra esım yıne yataga yapıstı cok moralsız kalkmak ıstemıo bnde cay ıcıp beklıorm onu
dun aksamda yemıcem yemek dedı sonra saat 11 de yıyelım dedı bnde 2 kofte 2 patataes yedım cok gec yedım ama cokta gec yattık.
ohh ohh st lerıde yazsana seker ben gunluk gıbı tutuyorum yedıklerımı walla st lerı fılannn iyi oluyor öyleeeGünaydin kizlar dün yediklerimi yazayim
sabah:2 yk yulaf ezmesi, bir kase az yagli yogurt
öglen:etli türlü,2 dilim cavdar ekmegi
ara:1 elma
aksam:sebze corbasi,ispanakli somon(tarifi burdan aldim)
yemekten 1 saat sonra bir dilim karpuz
süperrr canımm2 derısı alınmıs fırında tavuk pirzola
1 catal kemalı patates yedım(pişmişmi diye baktım canımda cekmıstı)
3 kasık salata
Bu arada gecen haftanın en cok kilo verenı sensın tebrık edıyorum bu hafta da ınsallah kılolardan en az 1 kılo gıtmesını umut edıyorum.
Kizlar merhaba..
Yine 62 kiloyum aksam isten cok yorgun geliyorum halim kalmiyor ama yuruyuse baslamam lazim.. (
Sabah kahvaltida beyaz peynir ile salataliktan olusan bol tahilli sandvic yaptim
kızlar merhabalar...
günlerdir gelemdim,çünkü diyetimi pek yapamadım...
ama dopdolu midemle yeni kilom 68,3....amacım hafta sonuna kadar tok karnına 67'ye geçmek...
bu sabah bolca su ve 11 civarı lıght süt içtim.öğlen iki tane yoğurtlu biber dolması.akşam üstü 2 yuvarlak ekmek kaşarlı tost.ve sulandrılmş meyve suyu.
ohhh ohh süpersın heeeeeee darısı banaaaaaaaacayip motive oldum simdi Helinle yürüyüse cikiyoruz en az 1 saat, 1 saatte Şan la yürüdüm, tüm gün camasirlada ugrastim ohh iyi kalori yaktim sanirim oleyyyy:)
sabah:2 yk yulaf ezmesi, bir kase yagsiz yogurt
öglen:dün aksam yaptigim sebze corbasindan vardi ondan ictim(Heline yanina ton balikli salata yaptim, aksamda balik yedigim icin canim istemedi)
ara: 2 top cevizli dondurma (1 topunu Şan götürdü)
aksam:1 tabak kuru fasülye,aci tursu
bence aksam mutlaka birseyler yemelisin salata yada corba en azindan, yoksa vücüdun sabaha kadar cok uzun bir süre ac kaliyor.
SÜper bu hafta kılo vermıs olcaksın sanırım:))slm kızlar dün kaçamksız tamamladım
bugün sabah 1 haşlamış yumurta yarım dilim çavdar ekmeği
öğlen salata,kabak az yoğurt hepsi toplam 1 tabağı geçmez....
kızlar kahvvaltım 1 haslanmıs yumurta
kk peynır
2 sarma
5 zeytın
2 dılım ekmek lıght
sekersız cay
sonrasında yesıl cay
kahvaltımı sımdı yapmadım esım yenı gıdınce sımdı yazıorm
30dk lık sporumu yaptım
suan sut ıcıorum
CNM ONLAR O GUNE MAHSUSTU
BAK BÜGÜNKİ YEDIKLERIMEEEE TATLIMMM
sabah:8,5 da 1bardak su ve yarım elma(malum ark.kahvaltıya gıtmeden meto calıssın ıstedım)
-10:30
öhömmm
öhööömmm dilek kızmaaa
-1 dılım beyaz ekmek
-1 bardak sekrsız cay
-1 yesıl zeytın
-4 catal yumurtalımelemen
-1 dılım salam
-bol yesıllık(bahcelerınden tazecıkk)(her bırınden 4 yaprak dersek=küçük marul,roka,dere otu,hardal yapragı
-yarım salatalık kucuk
sonra 11 gıbı 2 bardak yesıl cay(yanımda goturdum:)
sonra eve geldım 13:00 gibi evı toparladım namazımı kıldım
13:40 da evden cıktım
ara yaptım:5 dk dınlendım :2 erık,yarım elme ve su ıctım
14:45 de eve geldım bolhızlıyuryus ve spor yaptım ınsl.faydası olmustur s u gıbı oldum cunku su ıcınde kaldım sımdıde yemek hazırladım dunden kalan patlıcan var
ögle:
15:00
4 yemek kasıgı patlıcan yemegi
2yemek kasıgı yogurt
gorusmek uzereeeeeeeeeeeeeeee
Kizlar merhaba..
Selam kızlar
bu hafta diyette kotu değil ama bende kotu basladı ıkı gundur dısardayım. hafta sonu 2 sınavım var çalışmam gerek, ev temizlik istiyor, 4 gundur spor yapamıyorum.. ben eve yeni geldim yorgunluktan oluyorum morelim sıfır yetemiyorum bu hafta hic bir seye :2: :2: :2: :2:
bugun cok erken kalktım dısarda olamama ragmen diyette bi fire vermedim
sabah 1 dilim kızarmıs ekmek yarım kk peynir
1 fincan kiraz saplı bitki cayı
ara 2 kasık nesfit+sut
ogle 1 tane kucuk biber dolması
ara 1 kayısı + 1 ceviz + 2 badem (dısarı cıkarken yanıma aldım dısarda yedım)
simdide yesil cay iciyorum
bu arada ozel gunden dolayı tartılamamıstım hafta sonu burdaki baslangıc tarihim 17si ama
ben esasen 11 mayıs basladım 77.9 ile bugun 22si 11GUN OLMUS 74.5 yani 3,400 kilo vermisim sizce 11 gun icin nasıl bir rakam :44: ogunlerimi biliyorsunuz zaten
kızlar merhabalar...
günlerdir gelemdim,çünkü diyetimi pek yapamadım...
ama dopdolu midemle yeni kilom 68,3....amacım hafta sonuna kadar tok karnına 67'ye geçmek...
bu sabah bolca su ve 11 civarı lıght süt içtim.öğlen iki tane yoğurtlu biber dolması.akşam üstü 2 yuvarlak ekmek kaşarlı tost.ve sulandrılmş meyve suyu.
dün ki menüm:
sabah bi parça ekmek domates-salatalık- 3 tane zeytin
arada şekersiz türk kahvesi
öğlen makarna-patates kızartması(azıcık)-3 tane parmak köfte-1 bardak fanta
ara öğün: dondurma( azıcık)
akşam küçük bir tabak yeşilfasulyeli bulgur pilavı
(bütün yorgunluğuma rağmen dışardan yemek söyletmedim,bir aferin ver bariii)
bugünki menüm:
sabah bişey yemedim su içtim.
öğlen 1 tane lahmacun ve salata yarım bardak kola
akşam 1 tabak kıymalı patates yemeği yedim.
işte bütün kabahatlerim bu kadar ama evim mis gibi oldu ohhhh temizlik bitti:))))
acayip motive oldum simdi Helinle yürüyüse cikiyoruz en az 1 saat, 1 saatte Şan la yürüdüm, tüm gün camasirlada ugrastim ohh iyi kalori yaktim sanirim oleyyyy:)
sabah:2 yk yulaf ezmesi, bir kase yagsiz yogurt
öglen:dün aksam yaptigim sebze corbasindan vardi ondan ictim(Heline yanina ton balikli salata yaptim, aksamda balik yedigim icin canim istemedi)
ara: 2 top cevizli dondurma (1 topunu Şan götürdü)
aksam:1 tabak kuru fasülye,aci tursu
Aksam 6 dan sonra hicbirsey yemeyin yuruyus yada bir porsiyon meyve yada bitki cayi oneriyorlar.. Az da olsa yenmeli ni.. Erken yattigim icin bende rahatsizlik yapiyor.. O yuzden dolu mideyle yatmak istemiyorum hafif seylerle gecistirmek istiyorum..
[/QUOTE]Merhabalar,24 yasındayım evlendikten sonra kilo aldım yaklasık 3-4 gündür kendimce sağlıklı beslenmeye çalısıyorum ama zaman zaman yenik düşünüyorum irademe.Yemek yemek en sevdiğim şey üstelik,zayıflamak için motivasyon çok önemli benımle aynı dertte olan arkadaslarımı bekliyorum.Gün gün ne yediklerimizi yazıp birbirimizden sorumlu olalım irademizi koruyalım.zayıflama taktikleri ve ya kürleri paylasarak hep beraber zayıflıyalım.
boy:1.70
kilo:62
hedef:55
cgdozdgn
[table="width: 600, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]NİCK[/td]
[td]YAŞ[/td]
[td]BOY[/td]
[td]BAŞLANGIÇ KİLO[/td]
[td]HEDEF KİLO[/td]
[td]ŞİMDİKİ KİLO[/td]
[td]TOPLAM VERİLEN[/td]
[td]BAŞLAMA TARİHİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]EFEEYLÜL[/td]
[td]24[/td]
[td]1.70[/td]
[td]62[/td]
[td]55[/td]
[td]58.0[/td]
[td]4.0[/td]
[td]22.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7511[/td]
[td]25[/td]
[td]1.70[/td]
[td]60[/td]
[td]50[/td]
[td]54.8[/td]
[td]5.2[/td]
[td]22.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BELLA78[/td]
[td]33[/td]
[td]1.70[/td]
[td]78[/td]
[td]62[/td]
[td]75.3[/td]
[td]2.7[/td]
[td]14.05.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]NEHİRASI[/td]
[td]32[/td]
[td]1.63[/td]
[td]56[/td]
[td]50[/td]
[td]54.2[/td]
[td]1.8[/td]
[td]22.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BUFFY26 [/td]
[td]29[/td]
[td]1.65[/td]
[td]75.4[/td]
[td]58[/td]
[td]74.5[/td]
[td]0.9[/td]
[td]17.05.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]DEVEDİKENİ[/td]
[td]28[/td]
[td]1.75[/td]
[td]76[/td]
[td]65[/td]
[td]75[/td]
[td]1.0[/td]
[td]25.04.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SELİNAY2002[/td]
[td]31 [/td]
[td]1.66[/td]
[td]70[/td]
[td]60[/td]
[td]67.0[/td]
[td]3.0[/td]
[td]27.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SUZAN6638[/td]
[td]23[/td]
[td]1.65 [/td]
[td]80[/td]
[td]65[/td]
[td]73,0[/td]
[td]7.0[/td]
[td]23.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]MOZZARELLA[/td]
[td] 28[/td]
[td]1.64 [/td]
[td]58[/td]
[td]53[/td]
[td]54.1[/td]
[td]3.9[/td]
[td]30.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]MİNNAKKK[/td]
[td] 25[/td]
[td]1.60 [/td]
[td]66[/td]
[td]55[/td]
[td]63.8[/td]
[td]2.2[/td]
[td]01.04.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HAYALİMDUAM[/td]
[td]23[/td]
[td]1.65[/td]
[td]71.8[/td]
[td]60[/td]
[td]68.3[/td]
[td]3.5[/td]
[td]16.04.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BAYANRUJ[/td]
[td]25[/td]
[td]1.70[/td]
[td]63[/td]
[td]55[/td]
[td]61.2[/td]
[td]1.8[/td]
[td]15.05.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ORİFİS[/td]
[td]32[/td]
[td]1.68[/td]
[td]85[/td]
[td]62[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]15.05.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[/table]
salata yediğim zaman bir saat geçmiyor acıkıyorum aralara meyve sıkıştırıyorum ama aç kalıyorum açıkcası tavuk ta bıktırıyor bi süre sonra ne yapacağımı şaşırdım akşam eve açlıktan başım ağrıyarak gidiyorum ve abartmayayım diye çorba içiyorum daha çok her yolu denemeye çalışıyorum bi pazarım var düzgünce beslendiğim kahvaltımı tam yapıyorum pazarlarıdısardan yedığın yemeklerı ızgara salata tavuk olarak dengeleyebılırsın dıye dusunuyorum..