- Konu Sahibi Bettybooplu
İste babamda aynen boyle dusunuyor. Bende mantiken boyle dusunuyodum evlenmeden once ama gercekten huzur mutluluk daha muhimmis. Ben zaten fedakarligimi yaptigima inaniyorum. Karsiliginda bir mutluluk istiyorum ya baska bisey degil iste oda olmayinca evlilige son verme dusuncesi gelio akla. Aldatmio maddi sikinti yasatmio ickisi var ama kumari yok tamam ama ben hep suratim asik dolasiyorum. Anlatabildimmi?evlenip ailesinin olduğu şehirden başka şehre giden ne ilk gelin ne son gelin olacaksınız bunu fedakarlık olarak görüyorsanız baştan düşünüp kendi muhitinizden biriyle ilişki yaşamanız gerekiyordu ama artık bunun için geç sanırım, ünüversite okuyup evde oturmak zorunda kalan da ilk ve son kişi olmayacaksınız binlerce ünüversite mezunu iş bulamayan insan var ne yazık ki ülkemizde saydığınız diğer aşağılamaları da yaşamayan olduğunu sanmıyorum her 10 kadından 1 inin mutlaka başına gelmiştir.Madem bu kadar çıtkırıldımız madem bu kadar kendimizi düşünüyoruz karıyerimizi düşünüyoruz evlenmıycez madem evlendik el içine karıştık bazı şeyleri görmiycez duymuycaz aldatma yok şiddet yok maddi sorumsuzluk yok kumar içki yok (eskilerin deyimiyle ki yaşım ilerledikçe ve çevremde ki evlikleri gördükce ) sorun olmadığını düşünüyorum ayda yılda bir kere güzel söz duysak yetinmeyi bilicez kimsenin evliliği 4 4 lük muhteşem değil her kesin sorunları var ama kimse sizin kadar kendinden taviz vermeden bu sorunların üstesinden gelemeye çalışıyor Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin ama bence kendi kendinizi doldurmayın