- 16 Haziran 2011
- 14.689
- 60.519
- Konu Sahibi kalmayanhevesler
İnsanları yanlış yönlendirmeyin lütfen. Çalışırsa yetim aylığı alamaz. Babadan kalan ev yarın geri dönüşüme girse ne olacak mesela ?Ben sizin durumunuzu hiç umutsuz görmedim, anneniz kendi evinde oturuyor kendi babasından maaş alıyor siz de boşanırsanız kendi babanızdan maaş bağlanacak bir de çalışırsanız oradan da yine asgari bir ücret gelecektir az çok, kira derdiniz olmayacak sadece geçim ve kreş derdi olur, devlet kreşleri var bunlar bir seçenek olarak düşünülebilir eğer boşanmak istiyorsanız, ama bana sorarsanız bebeğinizin en azından 3 4 yaşına gelmesini bekleyin böyle bir planınız varsa önünüzü daha rahat görürsünüz, çalışıyor olmak artık bu devirde bir garanti değil maalesef memursanız garantide oluyorsunuz bence. Ama eşinizle de bir konuşun bu durumu belki çalışma konusunu en azından çözümleyebilirsiniz ya da size daha fazla vakit ayırmasını sağlayabilirsiniz deneyin bakalım nolcak
Annesi hem eşinden hem de babasından kalan maaşla zor geçiniyor belki de. Sizin öneriniz de boşanıp, annesinin gelirini düşürmesi ve bebeğini de bu ortama sürüklemesi mi?