- 17 Eylül 2010
- 3.766
- 1.733
- 373
- Konu Sahibi Bettybooplu
yazının uzun olması sorun değil de çok uzun 'cümleler' ya yarıda bıraktım valla...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İste bak tam hayalimi soyluyosun. Kendi isim kendi evim kendim keyfim gururum. Ama ya yapamassam ya tutunamassam ya olmassa. Ya hep tek kalirsam ya isimde basarili olamassam. Ya hayata tutunamassam ailem sen kendin ettin deyip bana sirt donerse ya herseyden korkar oldum senelerdirhemen girebiliyorsan bi ise gir.
ister Kabul etsin ister etmesin - ona soran yok.
sonrada gidisata bak ama bana kalirsa o tokattan sonra gitmeliydin - gitmelisin, kendine saygindan dolayi terketmelisin o kendini Adam sanan hödügü.
ailen ne derse desin, isterlerse Kabul etmesinler - dimdik ayakta durmalisin bunu kendin icin yapmalisin.
ise girersin kendine ev tutarsin mis gibide yasarsin.
kimse bu hayata elin adami gelsin tokat atsin diye gelmiyor.
ne demek ya, annesinin yaninda ne Kadar Kücük düsürmüs sizi, onurunuzu incitmis.
ona acima, kendine aci ve biran önce kurtul.
cünkü inan bana sana kimse acimayacak.
Benimde icimi bu cok acitiyor. Senelerdir bilgilerimin kendimin koreldigini hissediyorum bariz goruyorum. Buna cozum yolunaramaya geldim iste size arkadasim(
3 haftadir sormuyor. Daha ne kdr ondan uzak olmam gerekcek(Bence eşiniz komplekse gırmiş sizin ondan üstün oldugu konularda fazla olsa gerek ki sizi sindirmeye çalışıyor. Ayrıca ne kadar okumuş olursa olsun yetiştigi ailenın önemi çook büyük. Aile cok önemli. Boşanmak çözüm degil şu an için. Konuşun . Konuşmaktan anlamıyorsa hal hareketlerınızi degiştrin. Bişeylerin yolunda gitmedıgını belli edin. Mutlaka soracaktr ne oluyor diye
Asla. Ailesi iyi diye evlendim ama iyi diye yani hani iyi insanlar diye. Ailesi oyle ciktida kayinpederim oyle cikmadi. Umursamaz bencil yonetici egoist cikti. Yanliz nefise karatayla niye ayni kefeye koydun beni. Arti nefise karatay bosansada ayni parayi alirdi o adamdan zaten o fotolar sayesindeki yine diorum onla niye ayni kefedeyim.Resmen zengin diye,tanınmış aile diye evlenmişsin. Pek üzülemedim durumuna.
Nefise Karatay da kocasıyla barışmış bu arada. Daha doğrusu hiç küsmemişti ki :)
Anneme anlatmiyorum o direk bosatir. Babam bosanma taraftari bi insan degil kendisi yasadigi icin. Benim verici olmamin sebebi benim kendi ailemde annem hep aliciydi vermesini fedakarligi bilmezdi bosandi sonunda. Ben mutlu olabilirim bu gordugumun tersini yaparsam dedim. Ama oda olmadi.beni aile şirketimizde bile çalıştırmadı. onun için ev işi öğrendim falan filannnn....ne gerek var? neden bu kadar verici olunuyor?
adamın size saygısı kalmamış.çünkü siz evlendiği kadın olmaktan çıkmışsınız. silkelenin.kendinize gelin.aileniz falan bişey demiyormu bu duruma. bunlar için mi okudunuz siz.yazıkkk
Ya nefret ediorum o huyundan. Senden dolayi boyleyim dio bana ben napiosam. Ben konusmadim o konustu. Calismama bolumunude soyledi ama ben belki degisir diye risk aldim evet.en sinir olduğum şey başkasının yanında kavga annesinin yanında kafanıza vurması gerçekten sinir bozucu bence siz baştan vermişsiniz ipleri eline ben eşime çıkma teklifinde bile en baştan söyledim şunlardan bunlardan hoşlanmam diye çok şükür ki 5 yıldır birlikteyiz evlendik yapma dediğim hiç birseyi yapmadı bazı şeyler nikah masasına oturmadan konuşulmalı hele ki rüyasında gördüğü bayanı size sorması Allah ıslah etsin ne diyelim inşallah Allah size de doğru olan bir yol gösterir tez vakit.
Ben ona bunlari anlatsam ne kdr anlicak acabaAşk tabiki en büyük sebep , ama evlilik için karekter ve iyiniyet gerek , kadını evlendikten sonra ezmek ve aşağılamak değil ,
Daha evleneli 1 yili az gecti. Sabir surem sona erdiki sonuclara bakmak istiorum. Cesaret ariorum, fikir mantik ariorum.Sen baştan hata yapmışsın. Aşk gözünü kör etmiş resmen. Evlenirken biraz da mantığınızı kullanın ya. Okumuş kızsın, e adam zaten az biraz belli etmiş kendini derdin neydi? Çalışmayıp, ev işi, el işi öğrenmek neyin nesi? Her kadın kendi ayakları üzerinde durmalı, durmak zorunda... Sen onun her dediğini yaptığın için ve bir sürü fedakarlık yaptığın için bu durumdasın. Onun kafasında ben ne yaparsam yapayım bu kız beni bırakamaz düşüncesi ve rahatlığı var. Bu rahatlık ve düşünceyide sen vermişsin ona... Eğer artık dibe vurduysan ayrıl bence. Ama yok ben bu kadar katlandım, fedakarlık yaptım daha da katlanabilirim diyorsan devam et...
Hayır arkadaşım bu ezip geçen, hiçe sayan tavırların hiçbiri normal değil.Ben olsam arabada kafaya vurma olayından sonra , geberse ona bakmazdım.Sen hala merhamet ediyorsun.Rüyasında gördüğü yeşil gözlü kız gelip karılık yapsın ona.Bizzat söyle bunu.
Hih cok guzel noktaya bastin. Aynen oyle. Ailesinde mutlu olamayan insanlar bu durumlara dusuo sadece ben degil ve pistirilmis kalioki aynen oyleyim. Mantik ta ilk dakikada su sevgilini birak dio ama kalp evlendirioBencede güçlü eğitimli vede güzel kadınlar tehdit altında , genelde ezik erkeklerde bu kadınları elde etme peşinde , kendilerine köle olsunlar diye , maddi duyama ulaşmış ama manevi doyuma ulaşamamış kadınlar dikkat etmek zorunda , böyle adamları çevrelerinde barındırmamaları gerekir , böcek gibi ezmeleri gerekir
Ya yapamazsam diye bisey yok. Hayat belirsizlikle gecmez. Ya ya ya diye bisey yok olamaz. Biyerden baslicaksin, baslamadan nerden bileceksin. Basarabilmen icin önce adim atman lazim. Sen acabalarla, ya yapamazsamlarla nereye kadar yasayacaksin? Adam iyice özgüvenini bitirmis seni bastirmis. Kendine güven cok güven biz kadinlar istersek herseyin üstesinden geliriz. Adim at...İste bak tam hayalimi soyluyosun. Kendi isim kendi evim kendim keyfim gururum. Ama ya yapamassam ya tutunamassam ya olmassa. Ya hep tek kalirsam ya isimde basarili olamassam. Ya hayata tutunamassam ailem sen kendin ettin deyip bana sirt donerse ya herseyden korkar oldum senelerdir
Yok gayet acigim. Dinime cok bagliyim ama disardan goren benim icin bu kiz evli bile degildir evlenmez bu tipler der.Kotu olmus tesetturlu musun sen ? Genelde bu hataları mufazakarlar yapıyor.birine takılıp kalıyor.
Atcam adim ya bi sure babamin evine gitsem diye dusunuyorum. Onuda yollarsa tabi.Ya yapamazsam diye bisey yok. Hayat belirsizlikle gecmez. Ya ya ya diye bisey yok olamaz. Biyerden baslicaksin, baslamadan nerden bileceksin. Basarabilmen icin önce adim atman lazim. Sen acabalarla, ya yapamazsamlarla nereye kadar yasayacaksin? Adam iyice özgüvenini bitirmis seni bastirmis. Kendine güven cok güven biz kadinlar istersek herseyin üstesinden geliriz. Adim at...
Aynen dedim oda tamam dedi kendi yaninda calistirmayi da istedi ama ortamim musait degil cok erkek var ortamda diye istemedi. Yer acmayida kendi kabul etti hatta burdan bi arkdsimla ortak acalim dedik oda cok bunalmisti evden. Onun esi yan cizince benimkide yan cizdi. Bana hayaller yukledi ablamlarla is yaparsin diye oda olmadi. Yani aslinda beni hayallerle gayet guzel avutuyor suan anladim onudaOkumussun evde oturmak sana cok koyuyor sanirim,haklisinda.Esinin cok hatali davranisi olmus sana araba kullanirken vurmasi ,ailesine ezdirmesi , calistirmamasi , yanindayken bile cekistirip itip kakmasi hic ama hic hos seyler degil bence bu adami seviyor musun onunla yasamak istiyor musun fedakarlik yapmaya devam edebilecek misin yada artik pes mi ?Birakip gidecek misin buna karar verip ona gore davranmalisin.Eger kalmayi tercih edersen ona insan oldugunu hatirlatmalisin esim esnaf demissin onum yaninda yarin gun yada aralarda calisamaz misin ne is yapıyor esin tam olarak bilmiyorum ama yada maddi durumum iyi dediğin icin diyorum soyle bayanlara yonelik butik kurabiye,pastacilik malzemeleri vs satisi yapabilecegin bir minik dukkan acmaya ikna edebilirsen senin içinde güzel olur bunada karsi cikar mi acaba ona yakin bir dükkan bulurdun falan ne dersin?