merhaba arkadaslar, gecen sene buraya yazmistim bana cokta destek oldunuz Allah razi olsun. Ama ben tabiki kendimde dahil kimseyi dinlemedim verdigim sozden donemedim evlendim. Buyuk sehirde buyumus iyi universitede okumus iyi ve varlikli bir ailesi olan bir kiz taa anadolunun en ucra yerine evlenip geldim sonunda. Universitede tanidim onu ve beni nasil yaptiysa evlilige ikna etti.İcim hep teredduttede olsa kaderimmis evlendim. Memleketimi, ailemi, arkadaslarimi, kendimi oralarda birakip buralara geldim. Esim esnaf. Ben iyi bir universiteden mezunum ama ev hanimiyim cunku esim calistirmiyor. Cunku esim bana para veriyor. Altima araba veriyor. En luks evlerde yasatiyor. Ben neden calisayimki....(degilmi!)
Buralara kadar geldim ona guvendim geldim. O hic yanimda olmadi. Tam 1 sene oldu evleneli, isinden baska bisey dusunmedi. Bu kizin yemini verdim oh otursun evde dedi. Kendi cabalarimla cevre edindim 1 senede burda. O insanlar benim kocam gibi oldular. Evliligimin 2. Gunu altinlarimi aldilar. 3. Gun babasida evliligimize dahil oldu. Oglunu her dakika aradi. Ona is yukledi. Onun hep sinirlerini bozdu. Haliyle esimde bana vakit bulamadi. Evliligimizin ilk aylarinda kocamin hayati sadece is ve hayati oldu. Ona kac kere dedim beni burda tek birakma bu kadar diye anlatamadim. Ama yinede bana ilgisini gosterme cabasi vardi en azindan..İs bul dedim kiskancligindan bulmadi. Sonraki aylarda benden iyice gitti bende restimi cektim cekmemle bana geri donmesi eskisi gibi gozlerime bakmasi bir oldu. Ama nereye kadar. Yine eskiye dondu ve boyutlarini arttirdi. Gecen ay kaynanam ben ve esim bi yolculukta,ani frene bastigim icin kafama vurdu kaynanamin gozunun onunde.ustune dua et telefonda konusuyodum suratina isabet ettiremedim dedi bide.Orda bende susmadim nasi vurursun bana ya diye cikistim.annesinin yaninda ona laf ettigim icin benle konusmadi. Bende gururumdan konusmadim. Sonra hasta oldu dayanamadim
Kiyamadim kendime bakmadigim kadar guzel baktim ona. ama o ben hasta oldugum halde disarda icip eve gelincede bana bakmasini gectim bana durduk yere dalasip kendi kendinede konusup gidecek kdr vicdansiz cikti...
Biyere gittigimizde bana bakiolar diye herkesin onunde kolumu sıkıp beni oturtan, onun agzindan bir guzel lafi tvde internette gordugu guzel kadinlara soylerken duyabildigim(bana degil yani), benim burda tek oldugumi bile bile ailesinin yaninda beni dislayanki ailesi beni hep icine almis insanlardir, disaridan veya ailesinden bana ovgu geldiginde simartmayin sunu ya diyip bana bu tarz muamele yapan, durmadan eger o olmasaymis benim hayatim batarmis fikrini bana asilamaya calisan, parmagima olmuyor diyip aylardir alyansini takmayan, ruyasinda gordugu yesil gozlu kizi dusunup dusunup ya o kiz kimdiki yaaaaaa diyip bana"karisina"soran, kiskanc dedim ya hih karisinin namusuna kendi dugun gununde dil uzatanlarla bile bile hala inatla beni ezip gorusen, dugunumun ertesi gunu butun altinlarimi topladiktan sonra elimde kalan 2-3 parcayi vermeyince bana manevi baski yapip benim kotu bi es oldugumu ima eden, benimle aksam yemegi yemeyen, bana koca kafa diyen, suyunu bile ayagina getirtip sagol demeyen ama aileme saygili, isinde gucunde, beni aldattigina sahit olmadigim yada hissetmedigim, yalan soylemeyen bir ese sahip olmusum. Daha onlarca sey var da yazcak ne halim nede gucum var hatirlayacak... Ben ne yapayim? Ne yapmaliyim. Onun istedigi oldu hep 3 senelik gecmisimizde. Cevremi sildi. Aile sirketimizde bile calistirmadi oturttu beni evde daha nisanli bile degilken,Ailemdeki evde hizmetci olmasina ragmen hayatim sadece okumak ve gezmek olmasina ragmen o hayatima girdikten sora ona iyi es olmak icin yemek yapmaktan tutun temizlige dikis dikmesine kadar ogrenen, gece disari ciktiginda ii eglenceler askim diyip onu rahatsiz etmeyen, asla dirdir etmeyen, onun basi agrimasin diye kendi sorunlarimi bile icimde cozmeye calisanki bazen daraldigimda anlatma hatasina dustum instagramla tv ile ilgilenmeyi tercih etti beni dinlemek yerine, ama ben onu 7*24 dinleyen, iste onun karisi dedirtip parmakla gosterilen, gencligimi, bilgi birikimimi, enerjimi, diplomalarimi ona ve su 4 duvara feda eden biriyim. evet ipleri ben verdim eline ama mutlu olurum diye yaptim bunlari
ve suan dusunuyorum yasiyorum,Hayat orda ve ben burdayim boyle bir adamla. Ah ama parasi var ama saygili buyuklerine ah guzel cocuk ah durust.. Ah ne!! Bunlar yeterlimi benmi cok fazla sey istiyorum.. ben ne yapayim lutfen yardimci olun. Kafam o kadar karisikki umarim cok karisik yazmamisimdir.