evlendikte ne oldu?

Taviz sevgi merhamet sorumluluk kendini mahvetmissin ama ben ce kendine gelmenin zamanı al eşini karşına herseyi sakinca otur anlat içini dök yapamıyorum böyle de ve sonra duruma göre çaresine bak

Aslinda bile bile lades demissiniz siz.
Ah hepimiz yapmadik mi bu cahilligi. Ben kendimede kizdim cok.
Bilmiyorum ne yaparsiniz, ne edersiniz. Ama evlendikten sonra kimse kimsenin hayatini kisitlamamali diye düsünüyorum.
Sizin calismaniza izin verse birazcik rahatlarsiniz en azindan.
Resti cekin diyecegim ama adam size "e ben sana demedim mi, seni calistirtmam diye" derse, ne diyeceksiniz?
Ailesi seni seviyormus madem ailesi ile bir konus güzellikle.
Is konusunda sana destek olsunlar.

Onlarda boşanma yoktur derken kimi kast ettiğini merak ettim canım? Kimlerde boşanma yok?

Annesinin yaninda karisinin kafasina vuran,calistirmayan,su getirince bile tesekkur etmeyen,surekli hart hurt yapan hanzolarda ...

İnanılmaz güzel anlatmışsın..Seninle beraber yaşadım.Benim de evliliğimin 3. Senesi.İlk yılımda hatta ilk 2 yılımda ben de çok zorlandım.Ben de ailemin olduğu şehri bırakıp eşimin olduğu yere yerleştim.Bana göre çok zor günlerdi ve boşanmak için çok adım attım.Hiç düzelmez sandım.Senin yaşadıkların benimkinden daha da zor şeyler..Helal olsun yine sabırlı bi insanmışsın.Eğer ailen arkandaysa ve bu adam düzelmez eminim diyosan çocuk falan yapmadan dön eski günlerine.Karşına kıymetini bilen biri çıkar ya da çıkmasa bile böyle üzüleceğine tek başına ailenle hayatım tadını çıkarırsın.Ama diyorum ya durumların düzelmeyeceğimden eminsen.Ben şunu söylemeden geçemicem,eşimle bi gün bu kadar mutlu olacağımı asla ve asla(abart yani kafanda o kadar kötüydük) düşünemezdim.Belki senin de düzelir dememek elde değil..

Ahhh canım sen ne kadar seviyosun demek ki bu adamı ki bu kadar mutsuzluğa dayanbiliyosun bence acilen oturun konusun daha yolun bası bütün bir ömrünü yapayanlız gecirme en azından işe girecegini izah et ona bi şekilde anlaşın

İnan benimde gozum hicbiseyde degil. Bende istemiyorum ben buraya onun icin geldim onunla mutlu olabilmek icin geldim. Ama o sadece maddiyatla hi tamam karsiladim ihtiyaclarini demekle yetiniyor gerisi bos.

Ya gunah almayayim dayak atmadi ama kafama vurdu 1 kere oda siddetse evet siddet gormus oldum. Bunun universiteyle alakasi yok. Benim aile sirketinde calisan ilkokul 3 terk kadin bile o 3 kurus maasiyla kocasina dayanamadi birakti gitti onu kendi hayatini kurdu. İnsanda bitiyor is bunu bilirim ben. Ama gel gorki ben bambaska ben oldum onla tanistiktan sonra. Kendimin tam tersi oldum. Ona asla hayir diyemedim. Tamam zaten yapimda hayir diyememem vardi insanlara karsi. Ama hickimse kisiligimle ilgili onay beklemediki hayir dememem bana dokunmadi yani. Ama esimde tum hayatimi kisiligimi herseyimi etkiledi. Cok cikmazdayim. Dusunce kabiliyetim yok oldu resmen. Hani yasiyomuyum aa evet yasiorum hihi nefes aliyorum bu kdr.

Biliyorum benim cevremdede boyle kadinlar gordum ben. Ama o kdr salakca korkum varki. Ben daha ilk cikmaya basladigimiz aylarda ayrilmak istedim. Buraya bile her defasinda onu yazmisim. Ama yok daha 3 aylik sevgilimken bile ayrilmaya cesaret edememistim( ki ben ya saniyesinde biri bana uymadimi terkeden bi insandim kiz erkek farketmeksizin. Burdan bakin birde durumuma

Ya soguyorum. Sonra bisey yapiyor yumusuyorum. Suan inanilmaz hastayim. Dunumu acilde gecirdim sirf ondan dolayi kafami taka taka. Ama benim hastalimin basinda yuzume bakmadi dun hopp 40 kere aramalar zorla hastaneye goturmeler ayama kdr hizmet etmeler. Hopp dayanamiorum bana iyilik yapinca(( ama suanki duygumu sor evet hala sogugum.

Seni zaten sindirmis,simdide yildirmaya calisiyor bence

Nasıl bu adamları hep savunacak bir yan bulursunuz anlamam. Boğup yerde bırakınca mı dövmüş sayılacak? Doğru, şiddet olsun diye değil, akıllanın diye vurmuş kafanıza.

Hayatınızda başarılar diliyorum. Bazı kadınlar celladına aşık olur, siz de öylesiniz demek ki. Yukarıda yazdığınız cümlelerin meali ne biliyor musunuz?: "Hiçbir şey yapmayacağım."

Benimde icimi bu cok acitiyor. Senelerdir bilgilerimin kendimin koreldigini hissediyorum bariz goruyorum. Buna cozum yolunaramaya geldim iste size arkadasim(

Bence eşiniz komplekse gırmiş sizin ondan üstün oldugu konularda fazla olsa gerek ki sizi sindirmeye çalışıyor. Ayrıca ne kadar okumuş olursa olsun yetiştigi ailenın önemi çook büyük. Aile cok önemli. Boşanmak çözüm degil şu an için. Konuşun . Konuşmaktan anlamıyorsa hal hareketlerınızi degiştrin. Bişeylerin yolunda gitmedıgını belli edin. Mutlaka soracaktr ne oluyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…