- 13 Haziran 2018
- 48
- 15
- 3
- 29
- Konu Sahibi Mucizemmbr
-
Terör estirecek bir koca olarak hayal ediyorsan gelecekte , ne yapacağın belli .. senin yaşadıklarını çocuğun bari yaşamasın !
Ama kader sanırım evliliği kötü olan , cinsellik Yok denecek kadar az olan kadınların tek ilişki ile çocuğu olurken , karı koca aşk içinde yaşayan çoğu insan da çocuğa kavuşamıyor .. Allah herşeyin hayırlısını versin
Fake mi ? Ne alaka anlayamadımO koku bana da geldi :)
Ne diye evlendiniz diye sorayim once,
Baştan belliydi,evlendikten sonra mı kürdan gibi çirkin ve kaptisli oldu?
Evlenmeden önce hiç mi vakit gecirmediniz?
Hadi duzelir diye herseye evet dediniz neden hemen hamile kaldiniz? Onun bari caresi var. Biraz bekleseydiniz bari.
Bu saatten sonra yapılacaklar belli,darp raporu alin ve boşanma surecini başlatın.
Gecmis olsun herşey için geç olmadan adım atin.[/QUOTE evlenmeden önce adam parmak uçlarıma kadar operdi sevdim sandım belki de ya da seviliyorum sandım . Kinamak değil amacım darp raporum yok çok sağ olun
BilmiyorumBu ayıyla niye evlendiniz
Koktu hep buralar napiyimFake mi ? Ne alaka anlayamadım
Merhaba herkese az bir şey de olsa bir şey diyin bir şey yazın yardım edin bana8 aylık evliyim ama hiç evli olduğumu hissetmedim beraber bir adamla evliyim benden 12 yaş büyük kürdan gibi ve çok da çirkin fakat yine de yetmiyor sanırım bunlar. Düğün günü bekleme odasında bile kavga edip bosancam dedi o gün ağlaya ağlaya çıkmıştım salona... İlk gece kus yattık ertesi gün ben aldım gönlünü her zaman böyle oldu. Kadın gibi küser her şeye tavır yapar günlerce haftalarca kus kalır... 2 aydan sonra şiddet başladı ama yine de hiçbir zaman bunu kabuk ktmeyip beni yalanladı ve ben hep gönlünü aldım ben adım attım. 11 gündür konuşmuyoruz çünkü beni yine vurdu 4 saat şiddet gördüm . Dayanamadım aileme haber verdim ama değişen bir şey yok. Çok kötüyüm ben yapamiyapam olmuyor annesi geldi şehir dışından bir haftadır yine düzelmesi yine bir şey yok ayrı yatıyor konuşmuyo nefret dolu bakıyor eline bisi versem afedersiniz hayvan gibi çekip alıyor. Hamileyim zaten bu halimle dayak yedim 11 gün oldu hala tabir yapıyor haklı olduğum halde çaresizim . Çok sınırlı her şeye bağıran kızan küfür eden adam 10 sene ailesine küsup evi terk eden adam neden karısına yapmasın ki ? Zamanında düşünemedim ya da düşündüm evlendikten sonra değişir diye kendimi kandirmisim... İddaa oynuyor faturaları ödemiyo tek kuruş para vermiyor bana... Çok kötüyüm her seferinde bosancam diye kendini yiyip bitirir çocuk gibi psikolojisi bozuk bir adamla evliyim. Bir şey deyin bana hamileyim napiyim boşanmak istiyorum artık iyice soğudum ne cinsel hayatımız var ne de normal bir ilişkimiz ot gibi bomboş bir evliliğimiz var dışarda çiftleri görünce dayanamayıp ağlıyorum hamile olmasam belki bu kadar üzülmem ama ben hamileyim desteğe ihtiyacım var ve en büyük destek ondan olması gerekirken ben dayak yuyip üstüne bir de çaresiz mutsuz kalıyorum. Artık çevreme de yansitiyorum mutsuzluğumu ister istemez.... Dayanamıyorum gerçekten dayanamıyorum geceleri rüyamda hep kötü şeyler görüyorm uyuyamıyorum hayatım mahfoldu bir şey diyin lütfen
Yazik ama ya oyle demeyin yine de... hem korundugu hLde hamile kalanlarda var belki konu sahibinin de oyle olmustur...ama adam sanki evlenmek iatememis gibik.bakmayin ama hic uzulmedim size ilk gunden boyle oldugunu bildigin birinden cocuk yapmak niye?? hic mazaret siralamayin hamile kalmayacaktiniz bu kadar acik net
bir kere dusuk yapmis sonra yine hamile kalmisYazik ama ya oyle demeyin yine de... hem korundugu hLde hamile kalanlarda var belki konu sahibinin de oyle olmustur...ama adam sanki evlenmek iatememis gibi
O korunduğu halde hamile kalanların büyük çoğunluğu korunmanın ne demek olduğunu bilmiyor .geri çekilmeyi bir yöntem sanıyorlar mesela yada ilaçlarını içmeyi unutuyorlar vs (istisnalara saygım sonsuz )Yazik ama ya oyle demeyin yine de... hem korundugu hLde hamile kalanlarda var belki konu sahibinin de oyle olmustur...ama adam sanki evlenmek iatememis gibi
Bebeğim için bende çok üzülüyorum ama bu bir şeyi değiştirmiyor ve sizinde böyleNe size ne eşimize zerre üzülmedim .şu an sadece ve sadece o minicik bebeğe üzülüyorum .sizler gibi ebeveyni olacak .keşke bebeklerin seçme hakkı olsaydı ,acaba böyle bir hayat ister miydi ?
Keşke ülkemizde anne baba olmak içim izin falan olsa da her önüne gelen böyle üremese.
Coookk teşekkür ederim.. değişmedi ve değişeceğini de sanmıyorumÖncelikle çok geçmiş olsun ve Allah kurtarsın..
Ailenizin evine gidin bir an önce..
Ve hemen maddi ve manevi tazminat davası ve boşanma davası açın ve çocuğunuzu ailenizle siz büyütün.
Hamilesiniz moral bozmak istemiyorum ama kulağınıza küpe olsun lütfen. Kimseyi değiştiremezsiniz.
Kişiler, insanlar ancak kendileri değişmek isterlerse değişirler.
Yani çocuk olur bana iyi davranır dayak olayını keser diye büyük ihtimal hamile kaldınız.Ama değişti mi??
Tabi ki hayır.
Lütfen bir daha .... böyle olursa değişir, düzelir diye kötü, ahlaksız insanları hayatınıza almayın.
Zaman kaybetmeden ailenizin yanına gidin.
Onu bilmiyordum ama demek ki cocugu tek basina buyutme konusunda kendine guveniyo... bosanmasina engel dehil cocuk demwk kibir kere dusuk yapmis sonra yine hamile kalmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?