Evlendigime coookk pişmanım yardım edin şiddet görüyorum:(

Ne size ne eşimize zerre üzülmedim .şu an sadece ve sadece o minicik bebeğe üzülüyorum .sizler gibi ebeveyni olacak .keşke bebeklerin seçme hakkı olsaydı ,acaba böyle bir hayat ister miydi ?
Keşke ülkemizde anne baba olmak içim izin falan olsa da her önüne gelen böyle üremese.

Öncelikle çok geçmiş olsun ve Allah kurtarsın..
Ailenizin evine gidin bir an önce..
Ve hemen maddi ve manevi tazminat davası ve boşanma davası açın ve çocuğunuzu ailenizle siz büyütün.
Hamilesiniz moral bozmak istemiyorum ama kulağınıza küpe olsun lütfen. Kimseyi değiştiremezsiniz.
Kişiler, insanlar ancak kendileri değişmek isterlerse değişirler.
Yani çocuk olur bana iyi davranır dayak olayını keser diye büyük ihtimal hamile kaldınız.Ama değişti mi??
Tabi ki hayır.
Lütfen bir daha .... böyle olursa değişir, düzelir diye böyle kötü, pislik insanları hayatınıza almayın.
Zaman kaybetmeden ailenizin yanına gidin.

Son düzenleme:
Eğer konunun gerçekse . Bundan sonra kendinize geçmişe dönük neden soruları sormayı kesinlikle birakın. Çünkü bu sizin önünüze bakmanızı engeller. Olan olmuş artık. Şimdi kendinize soracağıniz soru : ben budurumdan en az hasarla nasıl kurtulabilirim.
Ben dışardan durumunuzu dinleyen biri olarak asla daha fazla beklemeniz tavsiye etmiyorum. Yok çocuk doğsun çalışır miyim şu mu olur bu mu olur demeden hemen ailenizin yanına dönün ve bu evliliği kafanızda da reel de de bitirmek için tüm adımlarımızı atın. Adam sizi hamile halinizle 4 saat boyunca nasıl dövüyor. Akıl alır gibi değil. Bu gün yine haberlerde 3 kadına şiddet vakası ve ölümler. Ay ya Rabbim ya anneler bir caninın silahından çıkacak kurşun için mi buyutuyorlar evlatlarını. Allah yardımcın olsun ne diyelim

k.bakmayin ama hic uzulmedim size ilk gunden boyle oldugunu bildigin birinden cocuk yapmak niye?? hic mazaret siralamayin hamile kalmayacaktiniz bu kadar acik net
Yazik ama ya oyle demeyin yine de... hem korundugu hLde hamile kalanlarda var belki konu sahibinin de oyle olmustur...ama adam sanki evlenmek iatememis gibi

Yazik ama ya oyle demeyin yine de... hem korundugu hLde hamile kalanlarda var belki konu sahibinin de oyle olmustur...ama adam sanki evlenmek iatememis gibi
O korunduğu halde hamile kalanların büyük çoğunluğu korunmanın ne demek olduğunu bilmiyor .geri çekilmeyi bir yöntem sanıyorlar mesela yada ilaçlarını içmeyi unutuyorlar vs (istisnalara saygım sonsuz )

Bebeğim için bende çok üzülüyorum ama bu bir şeyi değiştirmiyor ve sizinde böyle
Coookk teşekkür ederim.. değişmedi ve değişeceğini de sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…