- Konu Sahibi Mucizemmbr
-
Ayrılacaksınız o zaman başka çare yokEvet çevremde herkes bu soruyu soruyor ve bu sorunun cevabı inanın yok bu soruyu sormak yerine daha mantıklı bir şey söyleyin bana lütfen alınmayın bu soruyu sorunca gidip çocuğumu öldürmek gelmeyecek içimden. Evet aptallık ettim ve artık olmayacağını gördüm...
3 aylık hamileyim .. babamdan emin değilim açıkçası ama ne olursa olsun böyle yaşamak korkunç bir seyaileniz size destek olur mu ? kac aylik hamilesiniz
Bu çocuk büyüyene kadar ne yapar bu kadınla çocuğuna düşünmek bile istemiyorum
Kesinlikle hayır 3 aylık su anÇocuk kaç aylık kürtaj düşünür müsün
O da var tabi..
Ailesi sanirim destek degil, ondan hala o adamla ayni evde.
Yasi 22 ise cok kucuk, yeni bi hayat kurar hatta okur bile yeniden..
Belki kv yanlarinda kalirsa anasindan utanmaya kiza el surmez..
Bilmiyorum ki, zor durumu.
Bence de kesinlikle hayır ama sen bi çözüm arıyorsun eğer bunu düşünmüyorsan tek çare ayrılık. Bu adam çocuğu öğrenince ne yaptı? Yada nasıl evlilik teklif etti sonra mı bu hale geldiniz hep mi böyle huysuzdu? Adamın yapısı bu herhalde size karşı değil. Ama sevmiyorsa adam neden evlendiKesinlikle hayır 3 aylık su an
Seviyorum sandım mutlu oluruz sandım beni mutlu edicek sandım her şey çok güzel olucak sandım hepsi boş çıktı işte ben çok safmisim her şey yalanmis .. neden aramıyorum neden ararsam içinden çıkamamAllah yardımcınız olsun ama hikayenizde bir şeyler eksik sanki. Zorla mı evlendirdi aileniz Yani çirkin dediğiniz inatçı adamla neden evlendiniz ya da düğün salonunda boşanacak diyen adamla neden evlendiniz ve neden işler böyleyken hamile kaldınız.
Bu kadar cirkin huysuz dedigin adamla ne diye evlendin ki guzelim?
Hadi evlendin, herif pislik..
Ne diye hemen cocuk yaparsin?
Yani olan olmus artik yapcak bisey yok, dogacak yavrucak da..
Egitim durumun ne?
Cocuk dogduktan sonra biraz buyutup calismaya baslasan?
Sonra elin para gorunce acar davani dehlersin bu adami.
Hiç sanmıyorum bu adam anasından mi utanacakO da var tabi..
Ailesi sanirim destek degil, ondan hala o adamla ayni evde.
Yasi 22 ise cok kucuk, yeni bi hayat kurar hatta okur bile yeniden..
Belki kv yanlarinda kalirsa anasindan utanmaya kiza el surmez..
Bilmiyorum ki, zor durumu.
3 aylık hamileyim .. babamdan emin değilim açıkçası ama ne olursa olsun böyle yaşamak korkunç bir sey
Ben çirkin bir adamla evlendigim için sitem etmiyorum dikkatli okursaniz,elbette ki babaya ihtiyaci olacak ama ondan önce mutlu bir aileye huzurlu bir yuvaya ihtiyacı olucak öyle değil mi ? Ben bu adamın sonunu evde terör estiren koca olarak görebiliyorum bundandir ki çocuğumun etkilenmesi bu tür şeyler aklıma geldikçe kötü oluyorum anlatabildim miÇirkin adamla niye evlendin bide bu adamdan bebek yapıon sanki o bebeği tek başına yapmişsın gibi konuştun bebeğin senin gibi baba ihtiyacın nasıl senin babana ihtiyacın varsa onunda olacak
Bilmiyorum işte ilk zamanlar adam parmak uçlarıma kadar operdi sonra nereden bilebilirdim ki ? Nişanlıyken az biraz gösterdi kendini ama ben kabullenmedim mantıklı düşünemedim .. lise mezunuyum birkaç sene bekleyip sonra mı bosanmaliyim peki ben o zaman icerisinde daha da yıpranmam mi ? Yüzüm gulmuyor aynaya bakmak bile istemiyorum nasıl bir imtihan Allah'ım...
Bilmiyorum işte ilk zamanlar adam parmak uçlarıma kadar operdi sonra nereden bilebilirdim ki ? Nişanlıyken az biraz gösterdi kendini ama ben kabullenmedim mantıklı düşünemedim .. lise mezunuyum birkaç sene bekleyip sonra mı bosanmaliyim peki ben o zaman icerisinde daha da yıpranmam mi ? Yüzüm gulmuyor aynaya bakmak bile istemiyorum nasıl bir imtihan Allah'ım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?