Evlendigime coookk pişmanım yardım edin şiddet görüyorum:(

Allah aşkına bu adamları nerden buluyorsunuz bu bir..

Bu adamdan hangi cesaretle çocuk yaptınız? Bu iki..

Sene 2018
21.yüzyıl..

Suç bende mi oluyor bu durumda konuyu okuyunca hatayi bana mı yükleme gereği duydunuz ? Tebrikler
eski konunuza baktim daha oncede dusuk yapmissiniz.hadi diyelim ilkinde hata yaptiniz hamile kaldiniz peki ikincisi niye allah askina.evet suc sizde hakkiniz yok bu mutsuz evlilige bi cocuk dunyaya getirmeye gercekten hangi akla hizmet boyle bi adama iki hamilelik

Böyle konuları oku
Nisanlıyken az biraz göstermiş, ilk gunden ne tür bir yapıda oldugu ortada, siz 3 aylik hamilesiniz, ne diyelim ki yani bosanmayacağınızda asikar, göz göre göre çağırmışsın bu gunleri

Mutlu evlilik mi var sanki herkes mutlu yok öyle bişey sorunlar var onlar baş etmeyi öğreneceksiniz boşansan da boşanmasında sorunlar bitmeyecek

Diyecek bir şey bulamıyorum ben çocuk yaptığım için pişman değilim bundan söz etmiyorum çocuğuma tek başıma da çok güzel bakabilirim evet babaya ihtiyaci tabii ki olucak ama mutsuz bir ailede psikolojik olarak düşünemiyorum bile... Mazaret olarak sadece fazlayisyla iyi niyetli olduğumu düşünüyorum. Hiç kimsenin iyi niyeti hak etmediğini kocamın bile. Öyleydi böyleydi diyip bir yere varilmayacagini bir çözüm aramak için burada paylaşma gereği duydum sizde biraz duyarlı olun. Teşekkür ederim..

Baştan aşağı yanlış bir hikaye...
yaşı büyük, tipini beğenmiyorsunuz öyleyse neden evlendiniz ki? düğün salonunda bile sinyal vermiş size ben öküz.m diye.Hadi onu anlamadın ilk gün yine sağlam sinyal vermiş bak ben adam değilim demiş.
Madem boşanacağım dedi, güle güle deseydin canım ya.
Üstüne birde bebek olacak şimdi. İşler iyice sarpa saracak.
Yazık günah.
Yapılacak iş belli zaten hakkında hayırlısı olsun

Nedense sizden bir Fake kokusu geliyor

Ben sen ve senin gibi kadinlari anlamiyorum!Adam hadi okuzdu evlenene kadar farkina varamadim,evlendigin gunden beri eziyet ustune eziyet ediyor,guzel kardesim bastan beri boyle olan adamdan ne diye hamile kalirsin?cocuk olunca duzelirmi dedin?yazik degilmi sana gencligine?Insaninnkendine verdigi zarari baska kimse vermiyor biliyor musun?basinda bu adami biraksaydi iki gun aci ceker unutur giderdin,simdi hamilesin,ayrilsan bile bu adam cocuun babasi olarak malesef hep hayatinda olucak uzgunum...

Terör estirecek bir koca olarak hayal ediyorsan gelecekte , ne yapacağın belli .. senin yaşadıklarını çocuğun bari yaşamasın !
Ama kader sanırım evliliği kötü olan , cinsellik Yok denecek kadar az olan kadınların tek ilişki ile çocuğu olurken , karı koca aşk içinde yaşayan çoğu insan da çocuğa kavuşamıyor .. Allah herşeyin hayırlısını versin

İş basit. Ailenizin yanina dönüyorsunuz. Cocugunuzu doguruyorsunuz. Kendinize is bulup çalışıp kendi hayatınızı kuruyorsunuz ve cocugunuzu büyütüyorsunuz. Ha darp raporu felan almadiysaniz bile uzaklaştırma cikartin.

Mutlu evlilik mi var sanki herkes mutlu yok öyle bişey sorunlar var onlar baş etmeyi öğreneceksiniz boşansan da boşanmasında sorunlar bitmeyecek
Evet bunun farkındayım nefes aldığımız sürece sorunlar elbette olucak fakat benim kocam öyle değil anlatabiliyor muyum sorun varsa vardır. Çözüm yoktur onun gözünde ve her zaman o haklıdır inanin zor durum

Ne diye evlendiniz diye sorayim once,
Baştan belliydi,evlendikten sonra mı kürdan gibi çirkin ve kaptisli oldu?
Evlenmeden önce hiç mi vakit gecirmediniz?
Hadi duzelir diye herseye evet dediniz neden hemen hamile kaldiniz? Onun bari caresi var. Biraz bekleseydiniz bari.
Bu saatten sonra yapılacaklar belli,darp raporu alin ve boşanma surecini başlatın.
Gecmis olsun herşey için geç olmadan adım atin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…