- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
- Konu Sahibi Mucizemmbr
Siz olayı çok yanlış anlamışsınız.Kadin 8 aylik evli. 8 aylik hamile. Belli ki ilk gunden hamile kalmis. 2 aylik evli iken siddet baslamis. Yani hamile oldugunda. Hala herkes eee o zaman cocuk niye? demis. Bumudur buldugunuz cozum? Olan olmus artik. Bu saatten sonra cocuk aldiramaz.
Cinsel iliski yoksa nasil hamile kadin diyen bile olmus. Ne diyim ya... Belki de hamile oldugu icin adam beraber olmuyor. Belki de ilk gun beraber oldu bir daha olmadi. Bunlar bizi ilgilendirmez.
Ben en cok yardim etmek yerine konuyu tiye alan, uydurma diyenlere kizdim. Dusene bir tokat da biz mi vuracagiz? Bu mudur sizin yardiminiz?
Yapilacak tek sey can guvenligin icin o evden cikmak ve biran once bosanmak. O evde durdugun surece psikolojin de bozulur, psikopat esin de siddete devam eder. Lutfen yardim merkezleri var oralardan yardim iste. Seni yonlendireceklerdir. Mor cati gibi kadin dernekleri, aile bakanligi, sosyal hizmetler... bunlari ara. Kurtar bu adamdan kendini.
8 aylık hamile değil 3 aylık hamile.
Bu 2. Çocuğu.
Diğeri düşmüş.
Cinsel hayatım yok diyerek bize yalan söyleyen bu konu sahibi hanımefendi.
2 kere hamile kalmış nasıl cinsel hayatı yok yahu.
Herşeyi geçtim 2 haftadan sonra başlayan şiddetli evliliğe 2 çocuk niye? Hadi ilki düştü neden korunmamış tekrar. Hamileykende dayak yemiş. Siz ona mantıklı birşey yazdığında bakın nasıl sizi tersliyor görün,ne kadar boşanın gidin desenizde boşanmayacak kendinizi boşa yormayın.