• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendigime coookk pişmanım yardım edin şiddet görüyorum:(

O korunduğu halde hamile kalanların büyük çoğunluğu korunmanın ne demek olduğunu bilmiyor .geri çekilmeyi bir yöntem sanıyorlar mesela yada ilaçlarını içmeyi unutuyorlar vs (istisnalara saygım sonsuz )
Sprialle dogum kontrol hapiyla bile hamile kalan icerikli kac konu var bu sitede.. korunmasina ragmen derken bunlari demwk istedim geri cekilmeyi degil..

Eğer konunun gerçekse . Bundan sonra kendinize geçmişe dönük neden soruları sormayı kesinlikle birakın. Çünkü bu sizin önünüze bakmanızı engeller. Olan olmuş artık. Şimdi kendinize soracağıniz soru : ben budurumdan en az hasarla nasıl kurtulabilirim.
Ben dışardan durumunuzu dinleyen biri olarak asla daha fazla beklemeniz tavsiye etmiyorum. Yok çocuk doğsun çalışır miyim şu mu olur bu mu olur demeden hemen ailenizin yanına dönün ve bu evliliği kafanızda da reel de de bitirmek için tüm adımlarımızı atın. Adam sizi hamile halinizle 4 saat boyunca nasıl dövüyor. Akıl alır gibi değil. Bu gün yine haberlerde 3 kadına şiddet vakası ve ölümler. Ay ya Rabbim ya anneler bir caninın silahından çıkacak kurşun için mi buyutuyorlar evlatlarını. Allah yardımcın olsun ne diyelim
Evet kesinlikle haklısınız durup beklediğim gerçekten saçma kendime saygısızlik ediyorum. Yarın sabah babası gelicek şehir dışından sonrası Allah büyük

Onu bilmiyordum ama demek ki cocugu tek basina buyutme konusunda kendine guveniyo... bosanmasina engel dehil cocuk demwk ki
Onu bilmiyordum ama demek ki cocugu tek basina buyutme konusunda kendine guveniyo... bosanmasina engel dehil cocuk demwk ki
Engel değil benim için konuyu başka yerlere saptirmayin tek başıma doğurur tek başıma buyuturum

Hamile kalmamak için korunmak bile yetmezdi bu durumda olmamak için zaten hiç evlenmeyecektiniz.Hadi evlendin adam ilk günden başlamış seni dövmeye ne demeye gidip özür diliyorsun.Yetmedi daha döv der gibi..?
Kusura bakma ama herkes hakketigi hayati yaşıyor sonuçta biz nasıl yardım edelim?
Birazcık aklın kaldıysa ayrılacaksın bu kadar basit

Ailen sahip çıkmazsa kesinlikle istemiyorsan aile Bakanlığına başvur ama nafakanı kesinlikle al.

Bir an evvel kendini kurtar lütfen . Ona muhtaç değilsin . O kim ki bir insanı darp etme bir kadına eziyet etme hakkını kendinde buluyor . Ara polisi gelip alsınlar ş...zi. Tipine bakmadan , gül gibi karısına, çocuğunun annesine bunları yapabiliyorsa daha ötesini düşünemiyorum

Coookk teşekkür ederim.. değişmedi ve değişeceğini de sanmıyorum

Değişmeyeceği belli..
Eşiniz (Eş bile demek istemiyorum ama :kızgın:) sizi hamileyken inciten bir şahıs.
Değişmeyecek.
Ailenizin yanına gidin hiç vakit kaybetmeyin.
Aileniz size destek verecek mi,bu olayların hepsini biliyorlar mı?
Size gel diyorlar siz mi gitmiyorsunuz acaba?

Konu garip 2 ayda başlayan şiddet olmayan cinsellik ama arada iki gebelik. Bilemedim neler yaşıyorsunuz ama öyle birinin size dokunmasına bile izin vermemeliydiniz boşayın gitsin

Değişmeyeceği belli..
Eşiniz (Eş bile demek istemiyorum ama :kızgın:) sizi hamileyken inciten bir şahıs.
Değişmeyecek.
Cevap vermemişsiniz ondan tekrar yazmak istiyorum ailenizin yanına gidin hiç vakit kaybetmeyin.
Aileniz size destek verecek mi,bu olayların hepsini biliyorlar mı?
Size gel diyorlar siz mi gitmiyorsunuz acaba?
babamın haberi yok tepkisi ne olur bilmiyorum boşanmak bu tür şeylere karşı biraz da geri kafalı bir babam var ama annem kardeşlerim durumu biliyor şu anda bana kalmış durumda yarın babası ile konuşcaz sonra bosancam artik

Sen ne düşünüyorsun?ne yapmak istiyorsun?biz ne desek boş çünkü ailen şiddeti biliyor ama göz yumuyor en azindan evi terket hamilesin yazik ne diyelim....

Merhaba herkese az bir şey de olsa bir şey diyin bir şey yazın yardım edin bana :KK43: 8 aylık evliyim ama hiç evli olduğumu hissetmedim beraber bir adamla evliyim benden 12 yaş büyük kürdan gibi ve çok da çirkin fakat yine de yetmiyor sanırım bunlar. Düğün günü bekleme odasında bile kavga edip bosancam dedi :KK43: o gün ağlaya ağlaya çıkmıştım salona... İlk gece kus yattık ertesi gün ben aldım gönlünü her zaman böyle oldu. Kadın gibi küser her şeye tavır yapar günlerce haftalarca kus kalır... 2 aydan sonra şiddet başladı ama yine de hiçbir zaman bunu kabuk ktmeyip beni yalanladı ve ben hep gönlünü aldım ben adım attım. 11 gündür konuşmuyoruz çünkü beni yine vurdu 4 saat şiddet gördüm . Dayanamadım aileme haber verdim ama değişen bir şey yok. Çok kötüyüm ben yapamiyapam olmuyor annesi geldi şehir dışından bir haftadır yine düzelmesi yine bir şey yok ayrı yatıyor konuşmuyo nefret dolu bakıyor eline bisi versem afedersiniz hayvan gibi çekip alıyor. Hamileyim zaten bu halimle dayak yedim 11 gün oldu hala tabir yapıyor haklı olduğum halde çaresizim . Çok sınırlı her şeye bağıran kızan küfür eden adam 10 sene ailesine küsup evi terk eden adam neden karısına yapmasın ki ? Zamanında düşünemedim ya da düşündüm evlendikten sonra değişir diye kendimi kandirmisim... İddaa oynuyor faturaları ödemiyo tek kuruş para vermiyor bana... Çok kötüyüm her seferinde bosancam diye kendini yiyip bitirir çocuk gibi psikolojisi bozuk bir adamla evliyim. Bir şey deyin bana hamileyim napiyim boşanmak istiyorum artık iyice soğudum ne cinsel hayatımız var ne de normal bir ilişkimiz ot gibi bomboş bir evliliğimiz var dışarda çiftleri görünce dayanamayıp ağlıyorum hamile olmasam belki bu kadar üzülmem ama ben hamileyim desteğe ihtiyacım var ve en büyük destek ondan olması gerekirken ben dayak yuyip üstüne bir de çaresiz mutsuz kalıyorum. Artık çevreme de yansitiyorum mutsuzluğumu ister istemez.... Dayanamıyorum gerçekten dayanamıyorum geceleri rüyamda hep kötü şeyler görüyorm uyuyamıyorum hayatım mahfoldu bir şey diyin lütfen :KK43:
Allah yardımcın olsun.Ne diyeceğimi şaşırdım.Ortada çocuk var.Sen tanıomuydun bu adamı.Severek mi evlendın.Güzelim bi psıkologa gıt.Çocuk konusunda yorum yapamam.Oda bir can.Senin için sadece dua edebılırım.Oncelıklı ısın kendın olsun.Psıkıyatrıye gıt önce.

babamın haberi yok tepkisi ne olur bilmiyorum boşanmak bu tür şeylere karşı biraz da geri kafalı bir babam var ama annem kardeşlerim durumu biliyor şu anda bana kalmış durumda yarın babası ile konuşcaz sonra bosancam artik

Kayınpederiniz sizi ikna etmeye çalışabilir.
Kanmayın bu adam (adam değil ama neyse) değişmez.
Bir şans daha vermeyin.
Babanız da bir zahmet 'önce kızının can güvenliğini düşünsün.

Pardon daha gelin odasında sözel şiddet görmenize rağmen ne diye çocuk yaptınız? Zarara rızanızla girmişsiniz. Kadınlar zekidir azcık aklınızı kullanın. O adamdan hemen ayrılın, yoksa siz ikinci çocuğu da yaparsınız!

Back