Evlendigime coookk pişmanım yardım edin şiddet görüyorum:(

Sprialle dogum kontrol hapiyla bile hamile kalan icerikli kac konu var bu sitede.. korunmasina ragmen derken bunlari demwk istedim geri cekilmeyi degil..

Evet kesinlikle haklısınız durup beklediğim gerçekten saçma kendime saygısızlik ediyorum. Yarın sabah babası gelicek şehir dışından sonrası Allah büyük

Onu bilmiyordum ama demek ki cocugu tek basina buyutme konusunda kendine guveniyo... bosanmasina engel dehil cocuk demwk ki
Onu bilmiyordum ama demek ki cocugu tek basina buyutme konusunda kendine guveniyo... bosanmasina engel dehil cocuk demwk ki
Engel değil benim için konuyu başka yerlere saptirmayin tek başıma doğurur tek başıma buyuturum

Hamile kalmamak için korunmak bile yetmezdi bu durumda olmamak için zaten hiç evlenmeyecektiniz.Hadi evlendin adam ilk günden başlamış seni dövmeye ne demeye gidip özür diliyorsun.Yetmedi daha döv der gibi..?
Kusura bakma ama herkes hakketigi hayati yaşıyor sonuçta biz nasıl yardım edelim?
Birazcık aklın kaldıysa ayrılacaksın bu kadar basit

Ailen sahip çıkmazsa kesinlikle istemiyorsan aile Bakanlığına başvur ama nafakanı kesinlikle al.

Bir an evvel kendini kurtar lütfen . Ona muhtaç değilsin . O kim ki bir insanı darp etme bir kadına eziyet etme hakkını kendinde buluyor . Ara polisi gelip alsınlar ş...zi. Tipine bakmadan , gül gibi karısına, çocuğunun annesine bunları yapabiliyorsa daha ötesini düşünemiyorum

Coookk teşekkür ederim.. değişmedi ve değişeceğini de sanmıyorum

Değişmeyeceği belli..
Eşiniz (Eş bile demek istemiyorum ama ) sizi hamileyken inciten bir şahıs.
Değişmeyecek.
Ailenizin yanına gidin hiç vakit kaybetmeyin.
Aileniz size destek verecek mi,bu olayların hepsini biliyorlar mı?
Size gel diyorlar siz mi gitmiyorsunuz acaba?

Konu garip 2 ayda başlayan şiddet olmayan cinsellik ama arada iki gebelik. Bilemedim neler yaşıyorsunuz ama öyle birinin size dokunmasına bile izin vermemeliydiniz boşayın gitsin

babamın haberi yok tepkisi ne olur bilmiyorum boşanmak bu tür şeylere karşı biraz da geri kafalı bir babam var ama annem kardeşlerim durumu biliyor şu anda bana kalmış durumda yarın babası ile konuşcaz sonra bosancam artik

Sen ne düşünüyorsun?ne yapmak istiyorsun?biz ne desek boş çünkü ailen şiddeti biliyor ama göz yumuyor en azindan evi terket hamilesin yazik ne diyelim....

Allah yardımcın olsun.Ne diyeceğimi şaşırdım.Ortada çocuk var.Sen tanıomuydun bu adamı.Severek mi evlendın.Güzelim bi psıkologa gıt.Çocuk konusunda yorum yapamam.Oda bir can.Senin için sadece dua edebılırım.Oncelıklı ısın kendın olsun.Psıkıyatrıye gıt önce.

Kayınpederiniz sizi ikna etmeye çalışabilir.
Kanmayın bu adam (adam değil ama neyse) değişmez.
Bir şans daha vermeyin.
Babanız da bir zahmet 'önce kızının can güvenliğini düşünsün.

Pardon daha gelin odasında sözel şiddet görmenize rağmen ne diye çocuk yaptınız? Zarara rızanızla girmişsiniz. Kadınlar zekidir azcık aklınızı kullanın. O adamdan hemen ayrılın, yoksa siz ikinci çocuğu da yaparsınız!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…