Evlendigime coookk pişmanım yardım edin şiddet görüyorum:(

Siz olayı çok yanlış anlamışsınız.
8 aylık hamile değil 3 aylık hamile.
Bu 2. Çocuğu.
Diğeri düşmüş.
Cinsel hayatım yok diyerek bize yalan söyleyen bu konu sahibi hanımefendi.
2 kere hamile kalmış nasıl cinsel hayatı yok yahu.
Herşeyi geçtim 2 haftadan sonra başlayan şiddetli evliliğe 2 çocuk niye? Hadi ilki düştü neden korunmamış tekrar. Hamileykende dayak yemiş. Siz ona mantıklı birşey yazdığında bakın nasıl sizi tersliyor görün,ne kadar boşanın gidin desenizde boşanmayacak kendinizi boşa yormayın.

Yaşla değil karakterle alakası var.
20 yaşındayım,şuan evlensem,düğün öncesi kocam bana boşanacağım dese ben "asıl ben seni boşuyorum defol" derim böyle meziyetsiz tiynetsiz karaktersiz bir adamla bir saniye bile evli kalmam. Karakter meselesi,kendine değer vermeyle alakalı birşey. Kaldı ki 8 aya 2 çocuk sığdırılmış başından beri korunmamışlar ki. Dayak yiyipte o adamdan 2 kez çocuk yapmak süper bir davranış gerçekten,taktir edilmesi gerekiyor.

Siddet goren bir kadinin psikolojisinin de cok iyi oldugu soylemez. Su an bosanmak ve bosanmamak arasinda gidip gelmesi Stockholm sendromu gibi bir sey sanirim. Bosanmak icin o karari vermek de kolay olmuyor. Aslinda bosanmaniz gerektigini biliyorsunuz ama insan gelecek kaygisi da tasiyor. Gerci konu sahibi icin dış dunya yasadigi evden daha guvenli sanki. Yine de empati yaparak onu da anlamak lazim. Umarim dogru karari biran once verir ve uygular.

Ah be kızım o çocuğa yazık degilmi bosansan bile bu bozuk adam hep hayatinda olacak çünkü ortak bir çocuğunuz var ...
Bir an önce kurtulmaya bak nasıl anlamadın karakterinin bozuk olduğunu ailen sahip cikmiyorsa kadin siginma evi arastir 183 u ara ...

Sana bunları yapan birinden nasıl hamile kalırsın ilerde çocuğunda etkilenecek yazık etmişsin çocuğuna

İnanılacak gibi değil yazdıkları
Kocası ruh hastası belli çekilecek gibi değil de
Bu kadın da dengesiz git gelleri var
Bu nedir ya adam düğün günü boşanacam demiş ilk gece küs yatmış 4 saat işkence çekmiş ailesiyle bilmem kaç yıl küs gezmiş
Değişiksiniz karı koca
Polisin numarası var bende 155 hemen darp raporu 6 ay evden uzaklaştırma bi sürü dernek var kadına şiddetle alakalı
Evlerden ırak ne diyeyim
Hayatı kendinize ve doğacak yavruya zindan etmeye devam edin o zaman
belkide acı size zevk veriyordur

Sizin saçma sapan adamlara mal gibi aşık olup sonra böyle dayak yiyen kadınların birde çocuk yapmasına dayanamıyorum.
Madem manyak, madem sorunlu niye çocuk yaptın arkadaşım. Kesin kazayla olmuştur, kesin düzeleceğine inanmışsındır.
Yazık günah o çocuğun yaşayacağı hayata

Boyle bi adamdan neden hamile kaldin siddet gordun neden sen onun gonlunu aldin ve hala cinsel yasam diyosun akil verin diyosun sen iyimisin adam seni 4 saat dovmus ne bekliyosun seni oldurmesini mi ailende de var boyle bir manyagin elinde seni neden oyuncak ediyorlar bak guzelim bnce sen devlete sigin kadin siginma evine git bu adamdan ne es ne baba nede adam olur kimse bilmez yerini devlet bi is verir calisir yeni bi sayfa acarsin ilk zamanlar ufak evden isler yaparsin nakis gibi kursa kadar veriyorlar bi sekil tutunursun hayata ama durma o evde kac kurtul allah yardimcin olsun

Bu saatten sonra onun duzelecegini düşünme
Kesinlikle düzelmeyecek, boşan bebeğinin de böyle bir ortamda buyumemesi için hemen dava aç.

hazır adamnıda niyetinde boşanmak varken boşan kardeşim... hamileye el kaldırmak ne demek ya.. ddemekki ne çocugu ne seni umursuyor .. sende hayatına bak bırak hep sen nereye kadar alacaksın gönlünü.. demekki gönlü yok canm bırak ugrasma.. Oldu hem dayak yicem hem gönül alcam...

Allahtan cinsel hayatınız olmadan hamile kalmışsınız, bir de olsaydı ne olurdu... Hayır ben evliliğimde 3,5 seneyi bitirdim de hala hamile kalamadım helal olsun :))

Bir de şaka gibisiniz valla, onca şeye rağmen bir de oturup çocuk doğuracaksınız! Hayatta başarılar.

Sizi değilde o çocuğu düşünüyorum. böyle psikolojisi bozuk bir babası ile kesinlikle görüşmemesi lazım . Kurtulun ailenizle yaşayın

Madem böyleydi çirkin buldunuz sevmediniz oda istememiş evlenmek boşanıcam demiş neden evlendiniz böyleyse durum anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…