• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendigime coookk pişmanım yardım edin şiddet görüyorum:(

Merhaba herkese az bir şey de olsa bir şey diyin bir şey yazın yardım edin bana :KK43: 8 aylık evliyim ama hiç evli olduğumu hissetmedim beraber bir adamla evliyim benden 12 yaş büyük kürdan gibi ve çok da çirkin fakat yine de yetmiyor sanırım bunlar. Düğün günü bekleme odasında bile kavga edip bosancam dedi :KK43: o gün ağlaya ağlaya çıkmıştım salona... İlk gece kus yattık ertesi gün ben aldım gönlünü her zaman böyle oldu. Kadın gibi küser her şeye tavır yapar günlerce haftalarca kus kalır... 2 aydan sonra şiddet başladı ama yine de hiçbir zaman bunu kabuk ktmeyip beni yalanladı ve ben hep gönlünü aldım ben adım attım. 11 gündür konuşmuyoruz çünkü beni yine vurdu 4 saat şiddet gördüm . Dayanamadım aileme haber verdim ama değişen bir şey yok. Çok kötüyüm ben yapamiyapam olmuyor annesi geldi şehir dışından bir haftadır yine düzelmesi yine bir şey yok ayrı yatıyor konuşmuyo nefret dolu bakıyor eline bisi versem afedersiniz hayvan gibi çekip alıyor. Hamileyim zaten bu halimle dayak yedim 11 gün oldu hala tabir yapıyor haklı olduğum halde çaresizim . Çok sınırlı her şeye bağıran kızan küfür eden adam 10 sene ailesine küsup evi terk eden adam neden karısına yapmasın ki ? Zamanında düşünemedim ya da düşündüm evlendikten sonra değişir diye kendimi kandirmisim... İddaa oynuyor faturaları ödemiyo tek kuruş para vermiyor bana... Çok kötüyüm her seferinde bosancam diye kendini yiyip bitirir çocuk gibi psikolojisi bozuk bir adamla evliyim. Bir şey deyin bana hamileyim napiyim boşanmak istiyorum artık iyice soğudum ne cinsel hayatımız var ne de normal bir ilişkimiz ot gibi bomboş bir evliliğimiz var dışarda çiftleri görünce dayanamayıp ağlıyorum hamile olmasam belki bu kadar üzülmem ama ben hamileyim desteğe ihtiyacım var ve en büyük destek ondan olması gerekirken ben dayak yuyip üstüne bir de çaresiz mutsuz kalıyorum. Artık çevreme de yansitiyorum mutsuzluğumu ister istemez.... Dayanamıyorum gerçekten dayanamıyorum geceleri rüyamda hep kötü şeyler görüyorm uyuyamıyorum hayatım mahfoldu bir şey diyin lütfen :KK43:
Allah aşkına bu adamları nerden buluyorsunuz bu bir..

Bu adamdan hangi cesaretle çocuk yaptınız? Bu iki..

Sene 2018
21.yüzyıl..

Suç bende mi oluyor bu durumda konuyu okuyunca hatayi bana mı yükleme gereği duydunuz ? Tebrikler
eski konunuza baktim daha oncede dusuk yapmissiniz.hadi diyelim ilkinde hata yaptiniz hamile kaldiniz peki ikincisi niye allah askina.evet suc sizde hakkiniz yok bu mutsuz evlilige bi cocuk dunyaya getirmeye gercekten hangi akla hizmet boyle bi adama iki hamilelik

Böyle konuları oku
Bilmiyorum işte ilk zamanlar adam parmak uçlarıma kadar operdi sonra nereden bilebilirdim ki ? Nişanlıyken az biraz gösterdi kendini ama ben kabullenmedim mantıklı düşünemedim .. lise mezunuyum birkaç sene bekleyip sonra mı bosanmaliyim peki ben o zaman icerisinde daha da yıpranmam mi ? Yüzüm gulmuyor aynaya bakmak bile istemiyorum nasıl bir imtihan Allah'ım...
Nisanlıyken az biraz göstermiş, ilk gunden ne tür bir yapıda oldugu ortada, siz 3 aylik hamilesiniz, ne diyelim ki yani bosanmayacağınızda asikar, göz göre göre çağırmışsın bu gunleri

Ben çirkin bir adamla evlendigim için sitem etmiyorum dikkatli okursaniz,elbette ki babaya ihtiyaci olacak ama ondan önce mutlu bir aileye huzurlu bir yuvaya ihtiyacı olucak öyle değil mi ? Ben bu adamın sonunu evde terör estiren koca olarak görebiliyorum bundandir ki çocuğumun etkilenmesi bu tür şeyler aklıma geldikçe kötü oluyorum anlatabildim mi
Mutlu evlilik mi var sanki herkes mutlu yok öyle bişey sorunlar var onlar baş etmeyi öğreneceksiniz boşansan da boşanmasında sorunlar bitmeyecek

eski konunuza baktim daha oncede dusuk yapmissiniz.hadi diyelim ilkinde hata yaptiniz hamile kaldiniz peki ikincisi niye allah askina.evet suc sizde hakkiniz yok bu mutsuz evlilige bi cocuk dunyaya getirmeye gercekten hangi akla hizmet boyle bi adama iki hamilelik
Diyecek bir şey bulamıyorum ben çocuk yaptığım için pişman değilim bundan söz etmiyorum çocuğuma tek başıma da çok güzel bakabilirim evet babaya ihtiyaci tabii ki olucak ama mutsuz bir ailede psikolojik olarak düşünemiyorum bile... Mazaret olarak sadece fazlayisyla iyi niyetli olduğumu düşünüyorum. Hiç kimsenin iyi niyeti hak etmediğini kocamın bile. Öyleydi böyleydi diyip bir yere varilmayacagini bir çözüm aramak için burada paylaşma gereği duydum sizde biraz duyarlı olun. Teşekkür ederim..

Baştan aşağı yanlış bir hikaye...
yaşı büyük, tipini beğenmiyorsunuz öyleyse neden evlendiniz ki? düğün salonunda bile sinyal vermiş size ben öküz.m diye.Hadi onu anlamadın ilk gün yine sağlam sinyal vermiş bak ben adam değilim demiş.
Madem boşanacağım dedi, güle güle deseydin canım ya.
Üstüne birde bebek olacak şimdi. İşler iyice sarpa saracak.
Yazık günah.
Yapılacak iş belli zaten hakkında hayırlısı olsun

Seviyorum sandım mutlu oluruz sandım beni mutlu edicek sandım her şey çok güzel olucak sandım hepsi boş çıktı işte ben çok safmisim her şey yalanmis .. neden aramıyorum neden ararsam içinden çıkamam
Nedense sizden bir Fake kokusu geliyor:110:

Ben sen ve senin gibi kadinlari anlamiyorum!Adam hadi okuzdu evlenene kadar farkina varamadim,evlendigin gunden beri eziyet ustune eziyet ediyor,guzel kardesim bastan beri boyle olan adamdan ne diye hamile kalirsin?cocuk olunca duzelirmi dedin?yazik degilmi sana gencligine?Insaninnkendine verdigi zarari baska kimse vermiyor biliyor musun?basinda bu adami biraksaydi iki gun aci ceker unutur giderdin,simdi hamilesin,ayrilsan bile bu adam cocuun babasi olarak malesef hep hayatinda olucak uzgunum...

Ben çirkin bir adamla evlendigim için sitem etmiyorum dikkatli okursaniz,elbette ki babaya ihtiyaci olacak ama ondan önce mutlu bir aileye huzurlu bir yuvaya ihtiyacı olucak öyle değil mi ? Ben bu adamın sonunu evde terör estiren koca olarak görebiliyorum bundandir ki çocuğumun etkilenmesi bu tür şeyler aklıma geldikçe kötü oluyorum anlatabildim mi
Terör estirecek bir koca olarak hayal ediyorsan gelecekte , ne yapacağın belli .. senin yaşadıklarını çocuğun bari yaşamasın !
Ama kader sanırım evliliği kötü olan , cinsellik Yok denecek kadar az olan kadınların tek ilişki ile çocuğu olurken , karı koca aşk içinde yaşayan çoğu insan da çocuğa kavuşamıyor .. Allah herşeyin hayırlısını versin

İş basit. Ailenizin yanina dönüyorsunuz. Cocugunuzu doguruyorsunuz. Kendinize is bulup çalışıp kendi hayatınızı kuruyorsunuz ve cocugunuzu büyütüyorsunuz. Ha darp raporu felan almadiysaniz bile uzaklaştırma cikartin.

Mutlu evlilik mi var sanki herkes mutlu yok öyle bişey sorunlar var onlar baş etmeyi öğreneceksiniz boşansan da boşanmasında sorunlar bitmeyecek
Evet bunun farkındayım nefes aldığımız sürece sorunlar elbette olucak fakat benim kocam öyle değil anlatabiliyor muyum sorun varsa vardır. Çözüm yoktur onun gözünde ve her zaman o haklıdır inanin zor durum

8 aylık evliyim ama hiç evli olduğumu hissetmedim beraber bir adamla evliyim benden 12 yaş büyük kürdan gibi ve çok da çirkin fakat yine de yetmiyor sanırım bunlar. Düğün günü bekleme odasında bile kavga edip bosancam dedi :KK43: o gün ağlaya ağlaya çıkmıştım salona... İlk gece kus yattık ertesi gün ben aldım gönlünü her zaman böyle oldu. Kadın gibi küser her şeye tavır yapar günlerce haftalarca kus kalır...
Ne diye evlendiniz diye sorayim once,
Baştan belliydi,evlendikten sonra mı kürdan gibi çirkin ve kaptisli oldu?
Evlenmeden önce hiç mi vakit gecirmediniz?
Hadi duzelir diye herseye evet dediniz neden hemen hamile kaldiniz? Onun bari caresi var. Biraz bekleseydiniz bari.
Bu saatten sonra yapılacaklar belli,darp raporu alin ve boşanma surecini başlatın.
Gecmis olsun herşey için geç olmadan adım atin.

Back