Yani bizim aile de hır gür yokta sorumsuzluk çoktu. Sizin nasıl geçti neden boşandınız. Neler yaşadınız
Bizim sorunumuz eski eşimle genel olarak
1. Hakaret
2. Küfür
3. İftira ( olmayan şeyler ile suçlama )
4. Her konunun benim suçum olması, hayattaki tüm iyi şeylerin sorumlusu kendisi hayatındaki tüm kötü şeylerin sorumlusu öncelikle ben sonra da kalan diğer insanlar olması
5. Servet düşmanı olması, parasını kazanan, zengin olan, başarılı olan herkes kötü, sıkıntılı adi vs vs. Yani kıskanç idi bu konularda.
6. Elimde para olmasın , beş kuruş ihtiyaç akçem olmasın kenarda, maaşımı eline sayayım vs. bunları kabul etmedim kötü, fitneci, feminist, geçimsiz ve inatçı oldum.
7. Beni kızdırması, bağırtıp çağırması ve sonra karşıma geçip gülmesi sevinmesi. Meğer bu benden alabileceği duygusal tepkinin ona keyif vermesinden dolayı, hasta herif.
8. Zaman zaman çok acımasız olabilmesi, ama normalde son derece iyi niyetli ve sevecen rolü üstlenmesi. Aşırı öfkeli olması, aileme ve arkadaşlarıma, çevremdeki herkese ağırlıklı olarak gizli ama bazen de apaçık nefret ve düşmanlık beslemesi, beni yalnızlaştırmaya çalışması.
9. Ailesine beni asla savunmaması, herkese beni kötülemesi, kendi annesine bizim en mahrem ilişkilerimizi anlatması ve boşanma aşamasında bu ilişkileri esk kv. min narsist anneme anlatması ve narsist annemin de beni bunun üzerinden vurmaya çalışması.
10. Ve son olarak, en önemlisi, benim annemin ve babamın ilişkisine benzer, kısmen daha az ( benim tarafımdan manipülatif çünkü annem sonradan saglam manipülasyon ustası oldu ) kendi ebeveynimin ilişkisi gibi olması, ve bunun zincirleme şekilde nesilden nesile gidiyor olması ve bu zinciri kırmak istemem, kızımın da benim gibi yanlış ilişkilere saplanmayıp huzuru seçmeye teşvik etmek için " ayrılmayı seçtim".
Ay sizin adınıza çok çok sevindim. Evet bende ona dönüşecektim kızıma bi kaç kez salak mısın felan dedim 3 yalında ki bebek ya bu. Kendimden utandım. Ve son kavga da bende ona çok küfür ettim ettim yani ne yalan söyleyim dayanamadım ben ağladıkça o kahkaha atardı mal mısın derdi. Ağlamayı bıraktım ona onun gibi davrandım bende başka odaya geçip kapıyı kapattım. Benim ailemde seviyor beni ama sorumsuzlar işte biraz birikim yapıp evi ayırmam lazım bu kalabalıkta da zorlanıyorum ama hep bunu tekrar etmiyorum kötü olmasın diye. İyi tarafları bulmaya çalışıyorum yoksa dayanamam biliyorum.
Çok teşekkür ederim, insanı olmadığı bir insana dönüştürüp bundan zevk alırlar. Olumlu ya da olumsuz bir duygu patlaması onları mutlu eder çünkü içleri bomboştur. Kızınızı da onun olumsuzluklarından uzak tutun, ailenizi de bi süre idare edin ama eminim ki ailenizdeki sorumsuzluk olmasa, tam anlamı ile arkanızda olsalar bu tür bi adama asla düşmezdiniz.