- 13 Haziran 2018
- 48
- 15
- 3
- 29
- Konu Sahibi Mucizemmbr
-
8 aylık evliyim 3 aylık hamileyim,aynen öyle bu sebepten yorumlara cevap vermek istemiyorum açıkçası . Ben derdimi paylaşıp biraz da olsa rahatlamak için yazdım olumlu olumsuz bircok yorum aldım evet herkes haklı. Altallikti evlenmek istemem ne yapabilirim zamanı geriye almak gibi bir şey mümkün olsaydı keşke ama yok! Rica ediyorum artık kötü yorumlarda bulunmayin.. bu arada çok teşekkür ederim size güzel yorumunuz için..Kadin 8 aylik evli. 8 aylik hamile. Belli ki ilk gunden hamile kalmis. 2 aylik evli iken siddet baslamis. Yani hamile oldugunda. Hala herkes eee o zaman cocuk niye? demis. Bumudur buldugunuz cozum? Olan olmus artik. Bu saatten sonra cocuk aldiramaz.
Cinsel iliski yoksa nasil hamile kadin diyen bile olmus. Ne diyim ya... Belki de hamile oldugu icin adam beraber olmuyor. Belki de ilk gun beraber oldu bir daha olmadi. Bunlar bizi ilgilendirmez.
Ben en cok yardim etmek yerine konuyu tiye alan, uydurma diyenlere kizdim. Dusene bir tokat da biz mi vuracagiz? Bu mudur sizin yardiminiz?
Yapilacak tek sey can guvenligin icin o evden cikmak ve biran once bosanmak. O evde durdugun surece psikolojin de bozulur, psikopat esin de siddete devam eder. Lutfen yardim merkezleri var oralardan yardim iste. Seni yonlendireceklerdir. Mor cati gibi kadin dernekleri, aile bakanligi, sosyal hizmetler... bunlari ara. Kurtar bu adamdan kendini.
Siz ne diyorsunuz gercekten anlamış değilim , dalga geçecek olsam neden burda ? Saçmalamayin lütfenDiyec3k birşey yok zaten.. ya konu sahibi bizle dalga geçiyor yada tek taraflı anlatıyor herşeyi
İçim almıyor diye bir şey söylemedim bu sizin uydurmaniz. Düzgün bir şekilde okuyun yazdiklarimiM Mucizemmbr konu sahibi bak arkadaş çözüm bulmuş sana
Yahu kadın düğünden itibaren adamı içim almıyor diyor nediyelim pardon da icini almayan bı adamdan çocuk niye diyoruz biz
Ne kadar da saygısız bir kadınsıniz .Buram buram fake kokusu geliyorr.. hepsi hikayeee arkadaş...
Tamam hemen bosanicam ...neden boşanmıyorsun ?
Pes diyorum size gerçekten pes neden uydurcam neden böyle düşünüyorsunuz çok şaşırıyorumBence de uydurma yazı, dalga geçiyor bizle
Tatlım sen çirkin demedin mi beğenmediğini söylemedin mi ben mi yanlış konuya isinlandimİçim almıyor diye bir şey söylemedim bu sizin uydurmaniz. Düzgün bir şekilde okuyun yazdiklarimi
Terbiyeden mahrum kalmıssiniz yazikÜstüne pantolon attı öyle hamile kaldı sanırım. :)
Tatlım sen çirkin demedin mi beğenmediğini söylemedin mi ben mi yanlış konuya isinlandim
Hem çirkin kürdan gibi bla bla diyorsun da pardon ama düğün gecesi mi gördün yüzünü adamın? Yoo. Bile isteye evlenmişsin çirkin olduğu halde evlenirken aklın nerdeydi?Terbiyeden mahrum kalmıssiniz yazik
Tatlım ben çirkin olduğunu egosuyla bağdaştırmak için belirttim yani hem çirkin hemde hiç kimsenin bakamayacagi türden hani olur ya egosu tavan erkekler olur aslında bir şeye benzemeyen ama güzel kadın aldı mı simaran .. buna değinmek istedim . Çirkin ama aşık oldum sevdim ya da öyle sandım bu muhim değil zaten güzellik gecici bunu biliyorumTatlım sen çirkin demedin mi beğenmediğini söylemedin mi ben mi yanlış konuya isinlandim
Hem çirkin kürdan gibi bla bla diyorsun da pardon ama düğün gecesi mi gördün yüzünü adamın? Yoo. Bile isteye evlenmişsin çirkin olduğu halde evlenirken aklın nerdeydi?
Hadi onu geçtim,dayak başladı diyorsun,dayak yediğin adamdan ilk ay çocuk yapmasını biliyorsun.
Cinsel hayatımız yok diyorsun,baya baya zevkin doruklarına çıkmışsınız ki mercimeği fırına vermişsiniz.
Çok çelişkilisin arkadaşım.
Herşeyi bile isteye kabul edip sonra sızlanan insanlardan nefret ediyorum,bile bile lades demeseydin o zaman.
Hakettin demiyorum ama evliliğinizin bu noktaya geleceği düğün gecenizden belliymiş. Sen dikkate alıp önemsemediğin için başına bunlar gelmiş.
Sana iyi dayaklar dilerim,çünkü senin boşanmaya niyetin yok.
Bari 2. Çocuğu yapma,sağlık ocağından hap falan al.
Siz önce buna cevap verin
Fakesiniz ya da dalga geçiyorsunuz bu arada ortaya çıkarttılar. Hem cinsel hayatım yok diyip üstüne hamile kalıyorsunuz, o zaman nasıl hamile kaldınız? Üstünüze pantolon atmasından başka ihtimal yok üzgünüm.
Yahu diğer yazdıklarıma cevap verir misiniz!Ya fake ne demek ne kadar tuhaf insanlarsiniz anlamış değilim üstüme pantolon attı hamile kaldım evet çok zekisiniz
Arkadaşım sen boşanmak istiyor musın istiyorsan şuan ona odaklan hukuki boyutunu araştır bak burda sana affet diyen bir kişi Yok farkında mısın bilmiyorum yorumları dikkate almayacaksan konu açmasaydın keşkeYa fake ne demek ne kadar tuhaf insanlarsiniz anlamış değilim üstüme pantolon attı hamile kaldım evet çok zekisiniz
Çocuk olunca düzelir diye düşünüyor başka cevabı yok bu sorununpisliğin biriyle isteyerek evlenmek
şiddet, hakaret, kumar
8 aylık evlilik
bir de bebek öyle mi?
şapmış şeker olmuş
hepsi iyi güzel de bebek niye
hangi düşünceyle hamile kaldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?