Evlendigime coookk pişmanım yardım edin şiddet görüyorum:(

Yahu diğer yazdıklarıma cevap verir misiniz!
Veremezsiniz,çünkü cevabınız yok. 2.yi yapmamak için gidip hap alın lütfen,size gram acımadım ama bebeğinize acıdım. Allah yardımcısı olsun.
Diğer yazdıklarıniz nedir sürekli burada değilim ne kadar da bencil insanlarsiniz siz böyle 'bir derdim var' başlığı altında paylaşımda bulundum , keyfi değil gerçekten derdim var sizin gibi bencil insanlarla uğraşmak için değil . Yine de teşekkür ederim...

Boşuna kendimizi yormayalım konu sahıbı böyle hayatına devam eder. Asla boşanmaz elalem ne der sonra. Çocugu da doğuracak çünkü doğurunca evliğini kurtaracak. Herkes halınden memnun bize susmak düser.

Yorumları dikkate almak adına açtım bu konuyu gereksiz yorumlari değil . Gerçekten mantıklı yorumları. Araştırmalar yapıyorum zaten bosanicam

Boşuna kendimizi yormayalım konu sahıbı böyle hayatına devam eder. Asla boşanmaz elalem ne der sonra. Çocugu da doğuracak çünkü doğurunca evliğini kurtaracak. Herkes halınden memnun bize susmak düser.
Çocuğumu doguracagim kısmı tek doğru , halimden memnun olsam burda bulunmam ayrıca elalem ne der diye bir mantık asla taşımadim yorum yapmak için yapmayın .

Diğer yazdıklarım;
Hem çirkin kürdan gibi bla bla diyorsun da pardon ama düğün gecesi mi gördün yüzünü adamın? Yoo. Bile isteye evlenmişsin çirkin olduğu halde evlenirken aklın nerdeydi?
Hadi onu geçtim,dayak başladı diyorsun,dayak yediğin adamdan ilk ay çocuk yapmasını biliyorsun.
Cinsel hayatımız yok diyorsun,baya baya zevkin doruklarına çıkmışsınız ki mercimeği fırına vermişsiniz.
Çok çelişkilisin arkadaşım.
Herşeyi bile isteye kabul edip sonra sızlanan insanlardan nefret ediyorum,bile bile lades demeseydin o zaman.
Hakettin demiyorum ama evliliğinizin bu noktaya geleceği düğün gecenizden belliymiş. Sen dikkate alıp önemsemediğin için başına bunlar gelmiş.
Sana iyi dayaklar dilerim,çünkü senin boşanmaya niyetin yok.
Bari 2. Çocuğu yapma,sağlık ocağından hap falan al.
Buyrun buna cevap verin.
Bencil inaanlar başkalarının konuları için destan yazmazlar hanımefendi,ben bencil değilim fakat siz kocanıza toz kondurmayıp hemde olayları çarpıtarak anlatıyorsunuz. Boşanmak iateyen insan sürekli döven kocasından çocuk yapmaz,2 yöntemle korunur ki böyle bir adama çocuk vermez. Çünkü anne de garantide değildir. Size değil de çocuğa acıyorum,bencil ama cinsel hayatı olmadan 2 kez hamile kalabilen (!) süper bir anne,şiddet bağımlısı kendini beğenmiş garip kişilikli ama boşanmak istediği kadından 2 kere çocuk yapmış zevkine düşkün (?) bir baba. Çocuk hayata kaç adım geriden başlamış,tek üzüldüğüm nokta bu.

Evet vurdu , sebep ise çok saçma hediye almamız gerekiyordu bir tanıdığıma oradan açıldı konu uzadıkça uzadı
aynı şeyleri yaşadım ve beş sene sonra çocuk 4 yaşında ve boşanıyorum.kendimi kınamıyorum.o zaman hazır değildim.şu an boşanmaya hazırım.boşanın da delil şahit isticekler.bir dahaki şiddette mutlaka darp raporu alın ve emniyete gidin, kalacak yeriniz yoksa sığınma evine gidersiniz.o ara da boşnama işlemlerini başlatın.tedbir nafakası boşanma davası boyunca alabileceksiniz.

Yargılamayın.insan şiddet görünce, önceden batmayan çirkinliği göze batar.beklemiştir çünkü düzeleceğini ummuştur.cinsel hayat elbet oluyor.hep kavga etmiyor insan, iyi zamanları da vardır.yargılamamak gerek bence.Allah hayırlısını nasip etsin

Yo gayette yargılarım kusura bakmayın.
Daha düğün gecesi başlamış olan birşey bu.
Boşanacağım demiş adam.
Sonra hemen arkasından şiddet gelmiş.
Tamam,olabilir anlayabilirim bunu.
Cinselliği de anlayabilirim.
Fakat 8 ayda 2 çocuk niye yahu ni ye? Niye?
O sabinin ne suçu var? Onu neden bu hayata getiriyor. Daha anne karnında bile şidset görmeye başlamış.
Asıl bencillik budur.
Herşeyi anlayabiliyorum ama herşeyi.
Ama şiddet gören kadının hemen ardından kendi annelik duygularını tatmin etmek ya da evliliğini düzeltmek için yaptığı bebeği anlamıyorum. Bebeğin suçu ne söyler misiniz? M Mucizemmbr cevap verir misiniz diyeceğim ama verecek cevabınız yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
oluyor arkadaşım.aynı durumdaydım...kabullenemiyorsun, dğzelir diyorsun, çocuk doğunca düzelir vs vs ama düzelmiyor üretim hatalılar
8 ayda iki çocuk nasıl yapmış

oluyor arkadaşım.aynı durumdaydım...kabullenemiyorsun, dğzelir diyorsun, çocuk doğunca düzelir vs vs ama düzelmiyor üretim hatalılar
8 ayda iki çocuk nasıl yapmış
Biri düşmüş diğerini de bile isteye yapmış işte.
Olmuyor kusura bakmayın,bir bebeğin hayatını sırf emin olmadığın bir evlilik için mahfetmek vicdansızlıktır.

benim 1 çocuğum var ve hamile iken ben de şiddet gördüm.şiddet çocuğu öğrendikten sonra başladı.kürtaj için2 hafta daha vardı yasal süre.düşündüm kürtaj olup boşanmayı.yapamadım.birçok kürtaj videosu izledim ve yapamadım.şimdi dünyaar güzeli bir oğlum var.ne yapabilirdim mesela ben.

Biri düşmüş diğerini de bile isteye yapmış işte.
Olmuyor kusura bakmayın,bir bebeğin hayatını sırf emin olmadığın bir evlilik için mahfetmek vicdansızlıktır.
aslında haklısınız ama çocuk 3 aylık ve bunları konuşmak bence artık gereksiz...sağlıkla doğar inşallah

O çocuk kendisini bekleyen hayatı bilse gelmek ister miydi acaba... daha doğmadan dayaktan nasibini almış zira.
Ya da şöyle sorayım, hangimiz bu adamla bu kadının çocuğu olarak doğmak isterdik ki. İnsanlar 1 gram düşünmüyorlar doğacak çocuğu, patır patır hamile kalıyorlar. Niye?yeter ki bu kadınlar annelik duygusu tatsın da, o çocuklar bazı şeyleri tatmasa da olur nasıl olsa. Yazık ya. Dünyada sadece birileri anne olmak istedi diye tonla insan ziyan oldu. Aha bir tane gariban daha geliyor. Bencilliğin bu kadarına pes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…