• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendigime coookk pişmanım yardım edin şiddet görüyorum:(

Hayır arkadaşım diyelim ki korunamadığın diyelim ki zorla cinsel ilişki yaşattı e aldırsaydın en azından sen çocuk doğunca herşey düzeleceğini mi zannediyorsun, şuana kadar düzelmeyen bu kadar yeni evliyken böyle davranan adam 5-10 yıl sonra ne yapar otur kendin bir düşün

O zaman hiçbir kadın baş kaldırmasın,kocasının dayağına sessiz kalsın.
Sizi anlayamıyorum,asgari ücretle çalışıp kocasından kaçan 2 çocuğuna gül gibi bakan kadınlar var,nedne o cesaretli yürekli kadınlardan olmasınlar? Neden insanların isteğini kırıyorsunuz.
Neden kirayim ki istegini bosanmak cözümse ve sonra kendini öylece ortada hissetmeyecekse tabiki ayrilsin ama suan hamile ve önce kendini toparlamali maddi anlamda manevi anlamda sonra ayrilmali diyorum.

Neden kirayim ki istegini bosanmak cözümse ve sonra kendini öylece ortada hissetmeyecekse tabiki ayrilsin ama suan hamile ve önce kendini toparlamali maddi anlamda manevi anlamda sonra ayrilmali diyorum.
Şuan döven adam hamilelik boyunca da dövecek,belki kadını öldürecek,en yakın zamanda ayrılmalı ve ailesine dönmeli.

Sahte bir konu olduğunu düşünüyorum.
Madem bu kadar çirkin, kötü huylu bi adam, ne diye evlendiniz koşa koşa? 2.ayda şiddet başlamış, aileye de haber vermiş ama hala aynıymış.
Bırak allah aşkına, fake değilsen bile çok cahil ve karar vermekten acizsin. Kal o evde, o adamla hayatını zehir et kendine.

Aynen benim annem ilkokul mezunu kadın babamın bize uyguladığı şiddetten eziyetten bizi kurtardı boşandı gitti fabrikaya girdi çalıştı he babam kapılarda yatti tehditler etti ama iste yapamadı bisey erkek gibi çalıştı bizi okuttu hepimiz evlendik iş güç sahibi mevki sahibi insanlar olduk şükürler olsun annem benim kahramanım erkek gibidir erkek. Her kadın güçlüdür arkadaşlar kadınların sevkini kırmayın gider iş bulamazsa çocuk bakar kendi çocuğuyla beraber bakar tertemiz iş ne olmuş? Arayan da isteyen de bulur. Annem belediye başkanının yanına kadar gitmiş yardım istiyorum demiş adam demiş ki tamam sana maddi destek verelim hayır demiş ben iş istiyorum o adam fabrikaya girmesine vesile oldu bize sonradan anlatmıştı bunu da hey gidi hey hayat neler gösteriyor.
Aynen öyle benim annemde bizi tek başına büyüttü,hem borç ödeyip hem bize baktı. Annelerin hakkı ödenmez ama bir yandan da annemiz güçlü olmasaydı buralara gelemezdik. Kadının önce cesareti olacak,dayak yiyeyim ama aç açıkta fakir kalmayayım diye de kocasına dayanmaması lazım. Kararlı istikrarlı olması lazım, isteyen insan mendil satar yine de evine çocuğuna bakar. Ama bu konu sahibinde öyle birşey görmedim ki cinsel hayatım yok deyip ilk aydan hamile kalmasından belli.

Valla boşanın diyecektir çoğu kişi. Eğer mesleğim yok çalışmıyorum diyecekseniz çocuğunuzu aldırıp boşanın, bundan öte size verilebilecek tavsiye yok maalesef.

Siz sorun yaşıyorsanız o çocuğu dünyaya getirip ona da çile çektirmeye hakkınız yok.

darp raporu alıp kabul ediyorsa ailenin kabul etmiyorsa da kadın sığınma evine gitmek dışında yapabileceğiniz pek bir şey gözükmüyor. Acilen darp raporu alıp uzaklaştırma için ve boşanma için gerekli yerlere başvurun. önce bu adamdan kurtulup sonra ne yapacağına bakarsınız

Bende
Sahte bir konu olduğunu düşünüyorum.
Madem bu kadar çirkin, kötü huylu bi adam, ne diye evlendiniz koşa koşa? 2.ayda şiddet başlamış, aileye de haber vermiş ama hala aynıymış.
Bırak allah aşkına, fake değilsen bile çok cahil ve karar vermekten acizsin. Kal o evde, o adamla hayatını zehir et kendine.
Bende konunun fake olduğunu düşünmeye başladım

Aynen öyle benim annemde bizi tek başına büyüttü,hem borç ödeyip hem bize baktı. Annelerin hakkı ödenmez ama bir yandan da annemiz güçlü olmasaydı buralara gelemezdik. Kadının önce cesareti olacak,dayak yiyeyim ama aç açıkta fakir kalmayayım diye de kocasına dayanmaması lazım. Kararlı istikrarlı olması lazım, isteyen insan mendil satar yine de evine çocuğuna bakar. Ama bu konu sahibinde öyle birşey görmedim ki cinsel hayatım yok deyip ilk aydan hamile kalmasından belli.
Son cümleye istemsiz güldüm :D

Merhaba herkese az bir şey de olsa bir şey diyin bir şey yazın yardım edin bana :KK43: 8 aylık evliyim ama hiç evli olduğumu hissetmedim beraber bir adamla evliyim benden 12 yaş büyük kürdan gibi ve çok da çirkin fakat yine de yetmiyor sanırım bunlar. Düğün günü bekleme odasında bile kavga edip bosancam dedi :KK43: o gün ağlaya ağlaya çıkmıştım salona... İlk gece kus yattık ertesi gün ben aldım gönlünü her zaman böyle oldu. Kadın gibi küser her şeye tavır yapar günlerce haftalarca kus kalır... 2 aydan sonra şiddet başladı ama yine de hiçbir zaman bunu kabuk ktmeyip beni yalanladı ve ben hep gönlünü aldım ben adım attım. 11 gündür konuşmuyoruz çünkü beni yine vurdu 4 saat şiddet gördüm . Dayanamadım aileme haber verdim ama değişen bir şey yok. Çok kötüyüm ben yapamiyapam olmuyor annesi geldi şehir dışından bir haftadır yine düzelmesi yine bir şey yok ayrı yatıyor konuşmuyo nefret dolu bakıyor eline bisi versem afedersiniz hayvan gibi çekip alıyor. Hamileyim zaten bu halimle dayak yedim 11 gün oldu hala tabir yapıyor haklı olduğum halde çaresizim . Çok sınırlı her şeye bağıran kızan küfür eden adam 10 sene ailesine küsup evi terk eden adam neden karısına yapmasın ki ? Zamanında düşünemedim ya da düşündüm evlendikten sonra değişir diye kendimi kandirmisim... İddaa oynuyor faturaları ödemiyo tek kuruş para vermiyor bana... Çok kötüyüm her seferinde bosancam diye kendini yiyip bitirir çocuk gibi psikolojisi bozuk bir adamla evliyim. Bir şey deyin bana hamileyim napiyim boşanmak istiyorum artık iyice soğudum ne cinsel hayatımız var ne de normal bir ilişkimiz ot gibi bomboş bir evliliğimiz var dışarda çiftleri görünce dayanamayıp ağlıyorum hamile olmasam belki bu kadar üzülmem ama ben hamileyim desteğe ihtiyacım var ve en büyük destek ondan olması gerekirken ben dayak yuyip üstüne bir de çaresiz mutsuz kalıyorum. Artık çevreme de yansitiyorum mutsuzluğumu ister istemez.... Dayanamıyorum gerçekten dayanamıyorum geceleri rüyamda hep kötü şeyler görüyorm uyuyamıyorum hayatım mahfoldu bir şey diyin lütfen :KK43:

neden boşanmıyorsun ?

Kadin 8 aylik evli. 8 aylik hamile. Belli ki ilk gunden hamile kalmis. 2 aylik evli iken siddet baslamis. Yani hamile oldugunda. Hala herkes eee o zaman cocuk niye? demis. Bumudur buldugunuz cozum? Olan olmus artik. Bu saatten sonra cocuk aldiramaz.
Cinsel iliski yoksa nasil hamile kadin diyen bile olmus. Ne diyim ya... Belki de hamile oldugu icin adam beraber olmuyor. Belki de ilk gun beraber oldu bir daha olmadi. Bunlar bizi ilgilendirmez.
Ben en cok yardim etmek yerine konuyu tiye alan, uydurma diyenlere kizdim. Dusene bir tokat da biz mi vuracagiz? Bu mudur sizin yardiminiz?
Yapilacak tek sey can guvenligin icin o evden cikmak ve biran once bosanmak. O evde durdugun surece psikolojin de bozulur, psikopat esin de siddete devam eder. Lutfen yardim merkezleri var oralardan yardim iste. Seni yonlendireceklerdir. Mor cati gibi kadin dernekleri, aile bakanligi, sosyal hizmetler... bunlari ara. Kurtar bu adamdan kendini.

Kadin 8 aylik evli. 8 aylik hamile. Belli ki ilk gunden hamile kalmis. 2 aylik evli iken siddet baslamis. Yani hamile oldugunda. Hala herkes eee o zaman cocuk niye? demis. Bumudur buldugunuz cozum? Olan olmus artik. Bu saatten sonra cocuk aldiramaz.
Cinsel iliski yoksa nasil hamile kadin diyen bile olmus. Ne diyim ya... Belki de hamile oldugu icin adam beraber olmuyor. Belki de ilk gun beraber oldu bir daha olmadi. Bunlar bizi ilgilendirmez.
Ben en cok yardim etmek yerine konuyu tiye alan, uydurma diyenlere kizdim. Dusene bir tokat da biz mi vuracagiz? Bu mudur sizin yardiminiz?
Yapilacak tek sey can guvenligin icin o evden cikmak ve biran once bosanmak. O evde durdugun surece psikolojin de bozulur, psikopat esin de siddete devam eder. Lutfen yardim merkezleri var oralardan yardim iste. Seni yonlendireceklerdir. Mor cati gibi kadin dernekleri, aile bakanligi, sosyal hizmetler... bunlari ara. Kurtar bu adamdan kendini.
M Mucizemmbr konu sahibi bak arkadaş çözüm bulmuş sana

Yahu kadın düğünden itibaren adamı içim almıyor diyor nediyelim pardon da icini almayan bı adamdan çocuk niye diyoruz biz

Merhaba herkese .. 6+2 günlük hamisim daha önce 6+1 günlük bebeğimin gelişimi yoktu kalp atışı yoktu düşük tehlikem vardı 11.haftada gelişim hala yoktu ve kürtaj onerseler de düşük ile sonlandı. Eşim de ben de çok ama çok üzüldük. Allah bize 2 ay sonra tekrar nasip etti şu an hamileyim. Dün gece acile gittik çünkü kahverengi akıntılarım oldu çok az kısa sürdü. Doktor sorun yok dedi gebelikte bu lekeler oluyor mu? Bir de kalp atışını duydum o kadar mutluyum ki Allah isteyen herkese versin... Sürekli dinlenmem mi gerekiyor bu durumu yaşayan ya da bilen var mı ne yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim yardımcı olur musunuz? Ben çok hızlı hareket eden bir kadınım boyum da 175 cm eğilip kalkma diyorlar ama eğilmem gerekiyor malum uzun boyluyum evde temizlik bir şey yapmamaya gayret ediyorum ama yine yapıyorum arada bir. Bu konu hakkında bilgi verir misiniz lütfen şimdiden herkese teseteşekkürler.

Konu sahibi bak buda senin konundu !! Ne deesek bilemedik kk olarak !!

Back