- 11 Mart 2016
- 11.339
- 49.002
- 598
- Konu Sahibi Mucizemmbr
-
Valla dayak atan adamdan da cinsel anlamda faydalanmak çok romantik gerçektenHamile kalmana laf edenlere de bir cevabım var korunma yöntemleri falan hikaye nasiptir kısmettir imtihandir korunma yöntemleriyle de hamile kaliniyor bunun kim önüne geçebilir eşler ne kadar anlasamayip gecinemeselerde evli oldukları için cinsel ihtiyaclarini tabiki birbirinden karşılayacak lar
Konu sahibinin korunup korunmamasina bir şey diyemem spiralle hamile kalanlari da okuyoruz bilirsiniz gelelim gecinemese de cinsel ihtiyacın hiçe sayılmasından doğuyor bence bi çok sorun çoğu erkek belli etmiyor ama cinsel lik büyük önem taşıyor hayatlarında..Evet ilk mesajınızda öyle bir anlatmışsınız ki şu anda söylediklerinizden farklı bir algı oluştu. Peki buradaki üyelerden yardım almak istediğiniz konu nedir?
Korunma yöntemleri hikaye değil, kullanmayı beceremeyen insanlar var ya da “korunuyorduk” diye hikaye anlatanlar var. Bu konunun sahibinden korunma ile ilgili bir şey okumadım ben zaten. Geçinemese de cinsel ihtiyaç karşılamak da çok enteresan bir bakış açısı, bunu normal bulmanıza şaşırdım.
Spiralle hamile kalanlar genelde bunu belirtiyor, “korunuyorduk ama hamile kalmışım” diyenlerin çoğu hikaye de uğraşmamak için ya da ihmali kabul etmemek için söylüyor.Konu sahibinin korunup korunmamasina bir şey diyemem spiralle hamile kalanlari da okuyoruz bilirsiniz gelelim gecinemese de cinsel ihtiyacın hiçe sayılmasından doğuyor bence bi çok sorun çoğu erkek belli etmiyor ama cinsel lik büyük önem taşıyor hayatlarında..
Neden düşündüm biliyor musun canım,çünkü kimse kendine böyle eziyet etmez. Neden çekiyorsun bunca şeyi,eğer gerçekse ki inşallah uydurmadır çünkü çok üzülürüm,toparlanma kendine gel daha çok eziyet çekme.Pes diyorum size gerçekten pes neden uydurcam neden böyle düşünüyorsunuz çok şaşırıyorum
Evet burda boyut farklı ve konu Sahibi yaşça küçük düşunemeyecek yaşta bu saatten sonra elestirmek içn değil yol göstermek adına yorumlar yapmalıyız.Spiralle hamile kalanlar genelde bunu belirtiyor, “korunuyorduk ama hamile kalmışım” diyenlerin çoğu hikaye de uğraşmamak için ya da ihmali kabul etmemek için söylüyor.
Cinselliğin önemli olduğu doğru ancak şiddet varken, “yüzünü görmek istemiyorum” seviyesinde tiksinme varken evliliğin bir anlamı kalmıyor. Bunu söyledim. Yoksa eften püften kavga için kimse neden birlikte oluyorsun demez. Bütün çiftler tartışıyor. Burada boyut farklı.
Bazen ben de insanlik ölmüş diye düşünüyorum. Insanlar tum hinçlarini gelip burada cikariyorlar sanki.8 aylık evliyim 3 aylık hamileyim,aynen öyle bu sebepten yorumlara cevap vermek istemiyorum açıkçası . Ben derdimi paylaşıp biraz da olsa rahatlamak için yazdım olumlu olumsuz bircok yorum aldım evet herkes haklı. Altallikti evlenmek istemem ne yapabilirim zamanı geriye almak gibi bir şey mümkün olsaydı keşke ama yok! Rica ediyorum artık kötü yorumlarda bulunmayin.. bu arada çok teşekkür ederim size güzel yorumunuz için..
Nasil bir yorumdur bu ya... pesss!M Mucizemmbr konu sahibi bak arkadaş çözüm bulmuş sana
Yahu kadın düğünden itibaren adamı içim almıyor diyor nediyelim pardon da icini almayan bı adamdan çocuk niye diyoruz biz
Evet çocuk evliliği duzeltemez ama karsidakine baba olma bilinci haraketler ine laflarına her şeyine düzen getirmesi gerektiğini anlatacak şekilde konusulursa küçük bir şans var laftan anlayacak düşünüp tartacak eşler için geçerli bu söylediğim ( örneğin bir annenin sigarayı bırakması sağlıksız beslenmesi gibi duzeltilebilecek telafi edilebilecek haraketler se)
babamın haberi yok tepkisi ne olur bilmiyorum boşanmak bu tür şeylere karşı biraz da geri kafalı bir babam var ama annem kardeşlerim durumu biliyor şu anda bana kalmış durumda yarın babası ile konuşcaz sonra bosancam artik
Valla dayak atan adamdan da cinsel anlamda faydalanmak çok romantik gerçekten
Korunma yöntemini doğru uygularsan kazaya kurban gitmezsin bu bukadar net :)
Iyi sevişiyor adam demekki başka açıklaması olamaz bunun .. başından beri kötü bir evlilik ama sevişmeden olmuyor demekkiMutsuz bir evliliğe çocuk niye ?
Öncelikle şunu belirteyim yaşadıklarınız çok üzücü, sevdiğiniz adamın flört dönemindeki gibi çıkmaması sizi çok yıpratmış çok incitmiş üstüne en mühim nokta burda şiddet görmeniz okurken çok üzüldüm Allahım asla yanına bırakmaz onun bir kadına şiddet ne kdr kötü ne kdr acımasızca hele ki hamile bir kadına evlendiğiniz adamın kesinlikle psikolojisi oldukça bozuk ve çok kaeaktersiz biri ama şimdi güçlü durma sırası sizde acınızı ztn yaşadınız ama size bir tavsiyede bulunucam yaşadığınız olayların benzeri benim bir arkadaşımın başına geldi o da sizin yaşınızdaydı boşandığı zmn okumamıştı okuluna devam etti 2 yıllık çocuk ggelişimi okudu kreşte çalışıyor hatta galiba bazı sertifikalar varmış hemen alıp çalışabilceğiniz tavsiye ederm kendi ayakalarınızın üzerinde durmanız için hem çocuğunuz içinde böyle bi bölümde okumak faydalı olur hemde hayatınızın odak noktası değişmiş olur o arkadaşım şimdi çok mutlu bence de hayatınızın sadece bu anına tıkanıp kalmayın imkanınız varsa bu dediklerimi yapın daha çoook gençsiniz 22 yaş nedirki daha çok ama çok gençsiniz Aileniizn yanına dönme imkanınız varsa mutlaka dönün kimsenin anne babası herhalde böyle bir adamın eline kızlarını bırakmaları vicdanları el vermez diye düşünüyorum hayatın başındasınız güçlü durun inşallah Allah yardım eder yeni bir hayat kurun kendinize inşallah daha güzel kapılar açılır bundan sonra daha güzel bir yaşam sizin olurMerhaba herkese az bir şey de olsa bir şey diyin bir şey yazın yardım edin bana8 aylık evliyim ama hiç evli olduğumu hissetmedim beraber bir adamla evliyim benden 12 yaş büyük kürdan gibi ve çok da çirkin fakat yine de yetmiyor sanırım bunlar. Düğün günü bekleme odasında bile kavga edip bosancam dedi o gün ağlaya ağlaya çıkmıştım salona... İlk gece kus yattık ertesi gün ben aldım gönlünü her zaman böyle oldu. Kadın gibi küser her şeye tavır yapar günlerce haftalarca kus kalır... 2 aydan sonra şiddet başladı ama yine de hiçbir zaman bunu kabuk ktmeyip beni yalanladı ve ben hep gönlünü aldım ben adım attım. 11 gündür konuşmuyoruz çünkü beni yine vurdu 4 saat şiddet gördüm . Dayanamadım aileme haber verdim ama değişen bir şey yok. Çok kötüyüm ben yapamiyapam olmuyor annesi geldi şehir dışından bir haftadır yine düzelmesi yine bir şey yok ayrı yatıyor konuşmuyo nefret dolu bakıyor eline bisi versem afedersiniz hayvan gibi çekip alıyor. Hamileyim zaten bu halimle dayak yedim 11 gün oldu hala tabir yapıyor haklı olduğum halde çaresizim . Çok sınırlı her şeye bağıran kızan küfür eden adam 10 sene ailesine küsup evi terk eden adam neden karısına yapmasın ki ? Zamanında düşünemedim ya da düşündüm evlendikten sonra değişir diye kendimi kandirmisim... İddaa oynuyor faturaları ödemiyo tek kuruş para vermiyor bana... Çok kötüyüm her seferinde bosancam diye kendini yiyip bitirir çocuk gibi psikolojisi bozuk bir adamla evliyim. Bir şey deyin bana hamileyim napiyim boşanmak istiyorum artık iyice soğudum ne cinsel hayatımız var ne de normal bir ilişkimiz ot gibi bomboş bir evliliğimiz var dışarda çiftleri görünce dayanamayıp ağlıyorum hamile olmasam belki bu kadar üzülmem ama ben hamileyim desteğe ihtiyacım var ve en büyük destek ondan olması gerekirken ben dayak yuyip üstüne bir de çaresiz mutsuz kalıyorum. Artık çevreme de yansitiyorum mutsuzluğumu ister istemez.... Dayanamıyorum gerçekten dayanamıyorum geceleri rüyamda hep kötü şeyler görüyorm uyuyamıyorum hayatım mahfoldu bir şey diyin lütfen
Merhaba herkese az bir şey de olsa bir şey diyin bir şey yazın yardım edin bana8 aylık evliyim ama hiç evli olduğumu hissetmedim beraber bir adamla evliyim benden 12 yaş büyük kürdan gibi ve çok da çirkin fakat yine de yetmiyor sanırım bunlar. Düğün günü bekleme odasında bile kavga edip bosancam dedi o gün ağlaya ağlaya çıkmıştım salona... İlk gece kus yattık ertesi gün ben aldım gönlünü her zaman böyle oldu. Kadın gibi küser her şeye tavır yapar günlerce haftalarca kus kalır... 2 aydan sonra şiddet başladı ama yine de hiçbir zaman bunu kabuk ktmeyip beni yalanladı ve ben hep gönlünü aldım ben adım attım. 11 gündür konuşmuyoruz çünkü beni yine vurdu 4 saat şiddet gördüm . Dayanamadım aileme haber verdim ama değişen bir şey yok. Çok kötüyüm ben yapamiyapam olmuyor annesi geldi şehir dışından bir haftadır yine düzelmesi yine bir şey yok ayrı yatıyor konuşmuyo nefret dolu bakıyor eline bisi versem afedersiniz hayvan gibi çekip alıyor. Hamileyim zaten bu halimle dayak yedim 11 gün oldu hala tabir yapıyor haklı olduğum halde çaresizim . Çok sınırlı her şeye bağıran kızan küfür eden adam 10 sene ailesine küsup evi terk eden adam neden karısına yapmasın ki ? Zamanında düşünemedim ya da düşündüm evlendikten sonra değişir diye kendimi kandirmisim... İddaa oynuyor faturaları ödemiyo tek kuruş para vermiyor bana... Çok kötüyüm her seferinde bosancam diye kendini yiyip bitirir çocuk gibi psikolojisi bozuk bir adamla evliyim. Bir şey deyin bana hamileyim napiyim boşanmak istiyorum artık iyice soğudum ne cinsel hayatımız var ne de normal bir ilişkimiz ot gibi bomboş bir evliliğimiz var dışarda çiftleri görünce dayanamayıp ağlıyorum hamile olmasam belki bu kadar üzülmem ama ben hamileyim desteğe ihtiyacım var ve en büyük destek ondan olması gerekirken ben dayak yuyip üstüne bir de çaresiz mutsuz kalıyorum. Artık çevreme de yansitiyorum mutsuzluğumu ister istemez.... Dayanamıyorum gerçekten dayanamıyorum geceleri rüyamda hep kötü şeyler görüyorm uyuyamıyorum hayatım mahfoldu bir şey diyin lütfen
3 aylık hamile oKadin 8 aylik evli. 8 aylik hamile. Belli ki ilk gunden hamile kalmis. 2 aylik evli iken siddet baslamis. Yani hamile oldugunda. Hala herkes eee o zaman cocuk niye? demis. Bumudur buldugunuz cozum? Olan olmus artik. Bu saatten sonra cocuk aldiramaz.
Cinsel iliski yoksa nasil hamile kadin diyen bile olmus. Ne diyim ya... Belki de hamile oldugu icin adam beraber olmuyor. Belki de ilk gun beraber oldu bir daha olmadi. Bunlar bizi ilgilendirmez.
Ben en cok yardim etmek yerine konuyu tiye alan, uydurma diyenlere kizdim. Dusene bir tokat da biz mi vuracagiz? Bu mudur sizin yardiminiz?
Yapilacak tek sey can guvenligin icin o evden cikmak ve biran once bosanmak. O evde durdugun surece psikolojin de bozulur, psikopat esin de siddete devam eder. Lutfen yardim merkezleri var oralardan yardim iste. Seni yonlendireceklerdir. Mor cati gibi kadin dernekleri, aile bakanligi, sosyal hizmetler... bunlari ara. Kurtar bu adamdan kendini.
Dayak yediğin eşle aynı yatağa girebilmek bile ayrı mezıyet.Valla dayak atan adamdan da cinsel anlamda faydalanmak çok romantik gerçekten
Korunma yöntemini doğru uygularsan kazaya kurban gitmezsin bu bukadar net :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?