Evlendigime coookk pişmanım yardım edin şiddet görüyorum:(

Valla dayak atan adamdan da cinsel anlamda faydalanmak çok romantik gerçekten

Korunma yöntemini doğru uygularsan kazaya kurban gitmezsin bu bukadar net :)

Konu sahibinin korunup korunmamasina bir şey diyemem spiralle hamile kalanlari da okuyoruz bilirsiniz gelelim gecinemese de cinsel ihtiyacın hiçe sayılmasından doğuyor bence bi çok sorun çoğu erkek belli etmiyor ama cinsel lik büyük önem taşıyor hayatlarında..

Spiralle hamile kalanlar genelde bunu belirtiyor, “korunuyorduk ama hamile kalmışım” diyenlerin çoğu hikaye de uğraşmamak için ya da ihmali kabul etmemek için söylüyor.

Cinselliğin önemli olduğu doğru ancak şiddet varken, “yüzünü görmek istemiyorum” seviyesinde tiksinme varken evliliğin bir anlamı kalmıyor. Bunu söyledim. Yoksa eften püften kavga için kimse neden birlikte oluyorsun demez. Bütün çiftler tartışıyor. Burada boyut farklı.

Pes diyorum size gerçekten pes neden uydurcam neden böyle düşünüyorsunuz çok şaşırıyorum
Neden düşündüm biliyor musun canım,çünkü kimse kendine böyle eziyet etmez. Neden çekiyorsun bunca şeyi,eğer gerçekse ki inşallah uydurmadır çünkü çok üzülürüm,toparlanma kendine gel daha çok eziyet çekme.

Evet burda boyut farklı ve konu Sahibi yaşça küçük düşunemeyecek yaşta bu saatten sonra elestirmek içn değil yol göstermek adına yorumlar yapmalıyız.
dolayısıyla 3 aylık hamile kocasından şiddet gören ve bü durumdan kurtulmak isteyen bir kadına yol gösterici yaklaşmak daha mantikli

Bazen ben de insanlik ölmüş diye düşünüyorum. Insanlar tum hinçlarini gelip burada cikariyorlar sanki.

Senin en buyuk hatan dugun gunu olay cikaran adami biraip gitmemek olmus... keske tuvalet bahanesiyle kacsaydin... ama simdi de yapabilirsin bosan bu adamdan...

çok pardon ama katılmıyorum. karşılıklı tartışmaya götürmeyelim ancak "kişinin sorumluluk duygusu" çocukluktan itibaren gelişen bir şey. bir insan buna sahiptir ya da değildir.

konu sahibi almış bu tın tenekeyi sevmiş. adam olmuş mu? hayır
konu sahibi bunu "koca" yapmış sorumluluk vermiş. adam olmuş mu? hayır
neden bebek bir şeyleri değiştirsin ki.
o sabilere günah çünkü annesini umursamıyor ki bu adam bebeğini düşünsün.
bir şey vardır ya da yoktur. konu sahibinin eşinde bu durum yok. adam sahip değil o niteliğe.

Kayınpederinizle konuştunuz mu?
Sonuç ne oldu?
Neye karar verdiniz?

Öncelikle şunu belirteyim yaşadıklarınız çok üzücü, sevdiğiniz adamın flört dönemindeki gibi çıkmaması sizi çok yıpratmış çok incitmiş üstüne en mühim nokta burda şiddet görmeniz okurken çok üzüldüm Allahım asla yanına bırakmaz onun bir kadına şiddet ne kdr kötü ne kdr acımasızca hele ki hamile bir kadına evlendiğiniz adamın kesinlikle psikolojisi oldukça bozuk ve çok kaeaktersiz biri ama şimdi güçlü durma sırası sizde acınızı ztn yaşadınız ama size bir tavsiyede bulunucam yaşadığınız olayların benzeri benim bir arkadaşımın başına geldi o da sizin yaşınızdaydı boşandığı zmn okumamıştı okuluna devam etti 2 yıllık çocuk ggelişimi okudu kreşte çalışıyor hatta galiba bazı sertifikalar varmış hemen alıp çalışabilceğiniz tavsiye ederm kendi ayakalarınızın üzerinde durmanız için hem çocuğunuz içinde böyle bi bölümde okumak faydalı olur hemde hayatınızın odak noktası değişmiş olur o arkadaşım şimdi çok mutlu bence de hayatınızın sadece bu anına tıkanıp kalmayın imkanınız varsa bu dediklerimi yapın daha çoook gençsiniz 22 yaş nedirki daha çok ama çok gençsiniz Aileniizn yanına dönme imkanınız varsa mutlaka dönün kimsenin anne babası herhalde böyle bir adamın eline kızlarını bırakmaları vicdanları el vermez diye düşünüyorum hayatın başındasınız güçlü durun inşallah Allah yardım eder yeni bir hayat kurun kendinize inşallah daha güzel kapılar açılır bundan sonra daha güzel bir yaşam sizin olur

Ayrılmak için neyi bekliyorsun nasıl böyle hayata devam ediceksin bence kendine güven ve ayakta dur böyle bir adama kaç yıl katlanicaksin ...

3 aylık hamile o
8 aylık değil
İlk gebeliği 3 aylıkken sonlanmış
Arada 2 ay var
İkinci gebeliği bu
Bunlar size normal mi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…