Evlendigime coookk pişmanım yardım edin şiddet görüyorum:(

Hayır arkadaşım diyelim ki korunamadığın diyelim ki zorla cinsel ilişki yaşattı e aldırsaydın en azından sen çocuk doğunca herşey düzeleceğini mi zannediyorsun, şuana kadar düzelmeyen bu kadar yeni evliyken böyle davranan adam 5-10 yıl sonra ne yapar otur kendin bir düşün

Neden kirayim ki istegini bosanmak cözümse ve sonra kendini öylece ortada hissetmeyecekse tabiki ayrilsin ama suan hamile ve önce kendini toparlamali maddi anlamda manevi anlamda sonra ayrilmali diyorum.

Neden kirayim ki istegini bosanmak cözümse ve sonra kendini öylece ortada hissetmeyecekse tabiki ayrilsin ama suan hamile ve önce kendini toparlamali maddi anlamda manevi anlamda sonra ayrilmali diyorum.
Şuan döven adam hamilelik boyunca da dövecek,belki kadını öldürecek,en yakın zamanda ayrılmalı ve ailesine dönmeli.

Sahte bir konu olduğunu düşünüyorum.
Madem bu kadar çirkin, kötü huylu bi adam, ne diye evlendiniz koşa koşa? 2.ayda şiddet başlamış, aileye de haber vermiş ama hala aynıymış.
Bırak allah aşkına, fake değilsen bile çok cahil ve karar vermekten acizsin. Kal o evde, o adamla hayatını zehir et kendine.

Aynen öyle benim annemde bizi tek başına büyüttü,hem borç ödeyip hem bize baktı. Annelerin hakkı ödenmez ama bir yandan da annemiz güçlü olmasaydı buralara gelemezdik. Kadının önce cesareti olacak,dayak yiyeyim ama aç açıkta fakir kalmayayım diye de kocasına dayanmaması lazım. Kararlı istikrarlı olması lazım, isteyen insan mendil satar yine de evine çocuğuna bakar. Ama bu konu sahibinde öyle birşey görmedim ki cinsel hayatım yok deyip ilk aydan hamile kalmasından belli.

Valla boşanın diyecektir çoğu kişi. Eğer mesleğim yok çalışmıyorum diyecekseniz çocuğunuzu aldırıp boşanın, bundan öte size verilebilecek tavsiye yok maalesef.

Siz sorun yaşıyorsanız o çocuğu dünyaya getirip ona da çile çektirmeye hakkınız yok.

darp raporu alıp kabul ediyorsa ailenin kabul etmiyorsa da kadın sığınma evine gitmek dışında yapabileceğiniz pek bir şey gözükmüyor. Acilen darp raporu alıp uzaklaştırma için ve boşanma için gerekli yerlere başvurun. önce bu adamdan kurtulup sonra ne yapacağına bakarsınız

Bende
Bende konunun fake olduğunu düşünmeye başladım

Son cümleye istemsiz güldüm

neden boşanmıyorsun ?

Kadin 8 aylik evli. 8 aylik hamile. Belli ki ilk gunden hamile kalmis. 2 aylik evli iken siddet baslamis. Yani hamile oldugunda. Hala herkes eee o zaman cocuk niye? demis. Bumudur buldugunuz cozum? Olan olmus artik. Bu saatten sonra cocuk aldiramaz.
Cinsel iliski yoksa nasil hamile kadin diyen bile olmus. Ne diyim ya... Belki de hamile oldugu icin adam beraber olmuyor. Belki de ilk gun beraber oldu bir daha olmadi. Bunlar bizi ilgilendirmez.
Ben en cok yardim etmek yerine konuyu tiye alan, uydurma diyenlere kizdim. Dusene bir tokat da biz mi vuracagiz? Bu mudur sizin yardiminiz?
Yapilacak tek sey can guvenligin icin o evden cikmak ve biran once bosanmak. O evde durdugun surece psikolojin de bozulur, psikopat esin de siddete devam eder. Lutfen yardim merkezleri var oralardan yardim iste. Seni yonlendireceklerdir. Mor cati gibi kadin dernekleri, aile bakanligi, sosyal hizmetler... bunlari ara. Kurtar bu adamdan kendini.

M Mucizemmbr konu sahibi bak arkadaş çözüm bulmuş sana

Yahu kadın düğünden itibaren adamı içim almıyor diyor nediyelim pardon da icini almayan bı adamdan çocuk niye diyoruz biz

Konu sahibi bak buda senin konundu !! Ne deesek bilemedik kk olarak !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…