Evlendi

Nişanlandığı gece konuşmuştuk. Nasıl kötüyüm biliyor musun , uyku uyumadım hasta oldum dedi. Ve hepsi kocaman bir yalandı. Vicdanıma oynamaya çalışan yılan. Demem o ki; acınızı, öfkenizi, özleminizi, şok halinizi anlıyorum. Kendinizi tutamayıp konuşmanız yanlış ama eleştirsem de ne fayda şimdi… kötü birisine denk gelmişsin, birwz zaman verin kendinize. Ağlayın, üzülün ama bilin ki geçecek.

3 sayfadır anlatılıyor algıların mı kapalı hala ''neden böyle yaptığını merak ediyorum'' diyorsun? insanın akılsız olanı da çekilir gibi değil!
nerde kim yazmış neden öyle yaptığını sen bu yorumu yazana kadar üstteki yorumlara bir bak bakalım 3 sayfa o mu yazılmış en fazla 3 yorum onla ilgili. gerisi nişanlıyla niye konuştun. akılsız sensin kelimelerine dikkat edeceksin

Nışanlıyken arayan evliykende arar sende böyle konuşmaya devam edersen olay çok çirkin bir hal almaya başlar.Zaten nişanlıyken konuşmanda büyük hata.

Ayrıca adam nişanlı ne diye yazışıyorsunuz engellesenize hey Allahım ya neler okuyoruz yok dua söyle yok her gece ağlıyormuş bilmem ne

Bişey sorcam teyzecim acaba bi kocan yok da veya yok gibi bişey de o yüzden mi ilişki sorunu yaşayanlara sarıyorsun böyle... yazık sana

Bişey sorcam teyzecim acaba bi kocan yok da veya yok gibi bişey de o yüzden mi ilişki sorunu yaşayanlara sarıyorsun böyle... yazık sana
Olması gerektiği gibi bir ilişkim oldu hep, böylesini gördük yaşadık o yüzden sizin gibi normalleştiremiyoruz teyzesinin gülü.

Benzer bir konusu var zaten. Onda da eşini haklı bulmuştu. Erkek olması haklı bulması için kafi. Dövmese sövse de aldatsa da errrrkekse haklıdır arkadaşa göre.

40 yaşında kadın bari burdakilere teyze demesin yahu. Arkadaş yaş olarak sizden küçük bilginiz olsun.

Sen neden cevap verdin?

Ahahahah kendini 30 yaşında hissedebilir ya hiç sorun yok benim için. Ya bi kere mantıksız bir savı var, benim kocam olmasa ya da üfürük gibi bişey olsa sabahtan akşama adam aklamam gerekmez mi yani, derin bir yokluk çekmediğim için harem kafasındaki erkeği aklamıyorumdur belki.

Zaten yıllarını bir adama harcayan kadınlarda oluyor bu tarz şeyler genelde..Adam eş olarak başkasını seçiyor ama kendini seven bu kadından vazgeçmiyor. Bu kendisinden vazgeçilen kadın sonrasında adamın pişman olduğuna ve aslında kendisini sevdiğine inanıyor. Adamlar için kadın bolluğu nasıl olsa, çünkü adam evlenip düzenini kuruyor, çocuk sahibi oluyor. Kadın da saplanıp kalıyor, yılları geçiyor, annelik hakları belki ellerinden alınıyor. Ancak ben kadınlara çok kızıyorum, bu üç paralık adamları silemedikleri için..

Siz kurgulamıyor musunuz? Helallik almak istiyor vicdan yapıyor vs vs. Kendiniz bizzat mı konuştunuz beyefendiyle, size öyle mi söyledi? Sevgi saygı anlayışla dolu bir evliliğim var ve bütün hemcinslerim için aynısını istiyorum. Evli kadın da evli erkek de günde 10 defa eski sevgiliyi arayamaz. Helalliği ayrılırken isteyecek, adam gibi konuşacak derdini anlatacak ve el sıkışıp ayrılacak. Yok öyle sevgilisinin yanında nişanlanıyom ben anam kız bulmuş demek. Erkek psikopat, kadın ponçik değil ama en azından yaptığının yaşadığının farkında. Sert eleştiriler olursa daha çabuk kendine gelir ve atlatır. Siz hariç bütün üyeler yanlış yaptığını derhal son vermesi gerektiğini yazıyor ama siz nedenini anlamadığım bir romantizmle yaklaşıyorsunuz. Rezil karaktersiz ahlaksız bir adamla sıfır iletişim sıfır temas gerek.
Biz konu sahibine kızıyoruz çünkü adam gel deyince gelmiş git deyince gitmiş, ne zaman canı istese arayıp manipüle ediyor. Buna engel olmadığı karşı çıkmadığı adamı silmediği için kızıyoruz. Eski sevgilimi arayacaksam önce boşanmam gerek, yok öyle iki tarafla oyalanmak eğlenmek. Siz beyefendi adına, ben de hem konu sahibi hem de adamın karısı adına empati yapıp öyle yorum yazıyorum.

“sevse başkası olmaz. sevse evlenmez başkasına dokunmaz.” evet. çok geçmiş olsun size de. ben gerçekten çok kötü olduğunu zannetmiştim öyleydi ama algılayamıyorum işte düğüne 1 hafta kalana kadar beni arayıp kötüyüm falan filan demesini o yüzden şok oldum konu açtım burda. nasıl bir pislik. bir daha aramaya kalkamaz zaten beni. iğrenç insan. hayatımdan silinip gidecek. en son pazar aramıştı bir sonraki pazar evlenmiş. son aramasından sonrada instagram biosuna arapça cümle yazmış ahiret daha hayırlı falan diye. şaka gibi:) benle derdi neydi niye sürekli üzüp durdu anlamıyorum bide bu son yaptıklarına ne gerek vardı anlamıyorum vicdan azabı mı düğün stresi mi vicdan azabı bile çekecek yüreği yok onun. siz nasılsınız peki hayatınız sonrasında nasıl oldu aradan ne kadar zaman geçti başkası girdi mi hayatınıza?

ben burdaki konularımda yorumlarımda hep açık oldum dürüst oldum. öyle olduğunu düşünsem söylerim zaten. kızı sevdiğini düşünüyorum. beni sevdiğini düşünmüyorum. niye anlamıyosunuz? kızı sevmediğini niye ima edeyim? kızı zaten sevdiğini düşünüyorum sevmese niye evlensin. yaptığı şey çok anormal. 1 hafta kalana kadar arayıp kötüyüm bilmem ne demesi düğünü saklayıp ölcem ben ölmek istiyorum nefes alamıyorum dua eder misin bana geceleri ağlıyorum demesi normal değil. beni sevmiyor. kızı seviyor evleniyor. bu durumdaki insan mutlu olur. o zaman ne diye böyle bişey yaptı diye sordum burda. vicdan azabı çektiği düşüncesinden bile vazgeçtim onda o yürek bile yok. düğün stresi yaşıyodu onuda benle atlatmaya çalıştı beni yine kullandı demekki şerefsiz. beni mutsuz olduğuna inandırmaya çalıştı mal.

şu saatten sonra bana ulaşamaz zaten. açık olsaydı düğünü olduğunu saklamasaydı, eğer dediği gibi derdi sıkıntısı vardıysa bunu söyleseydi gerçekten insanmış derdim arkadaş kalırdım. ama yine şerefsizlik yaptı. bir daha bana ulaşamaz. amacı neydi anlayamadım ama artık ne bok yiyosa yesin

Kız erkek zorla evlendirilemez yaa vede nişanlıyken nasıl konuşursun niye evlenmesine bu kadar şaşırdın ki? bırakıp gelmesinimi bekledin
Ee oynamış senle net görüyorsun kimse kimseyle zorla evlenmez canım
Seni seven yanında olurdu sende kendi hayatına bak artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…