Evlendi

kelimelerinize dikkat edin belli ki kafası basmayan sizsiniz. herkes sizin kadar kusursuz mükemmel olmak zorunda değil. uzun süreli ilişkimiz bitmiş üzerinden uzun zamanda geçmemiş kötü olduğunu söyleyip benden yardım istediğinde bende sebebi merak ediyordum olay bu
Sizden gitmiş bu adam ve siz onun psikoloğu değilsiniz. Sizi kullanıyor ve cepte tutmak için yalan söylüyor. Yani sonuca bakmanız gereken yerde nedenler ile ilgileniyorsunuz .

Konu sahibini araya alıp dövseydiniz bir de bu sitedeki kadınların derdi ne anlamadım. Konu sahibine tavsiyem yorum yapan tırnaklıları hiç muhatap almayın...
Konunuza benim yorumum; eski nişanlınızın size yazmasının sebebi şu bence, insan mutsuz ve sıkıntılı olduğu dönemde vicdanını yoklar ya o da seni üzdüğünü düşünerek vicdan yapıyor, beddua etmiş olabileceğini de düşünüyor sanırım bu yüzden senden dua helallik almak istiyor gibi... Eski nişanlının şu aşamada sana dönmek vs istediğini düşünmüyorum öyle olsa zaten yapardı. Ama bu adam eşiyle ne zaman sorun yaşasa ne zaman ona karşı soğusa sana yazacak bence hayatından onu tamamen çıkarmalısın çünkü olan sana olacak bu girdabın içinde kaybolursun bir 5 yılın daha gider. Aklını başına topla ondan daha iyisini illaki bulursun ama sen kimseyi öyle çok sevme...
Vicdanının devrede olduğunu düşünmüyorum. Diğer kadını seçmiş ve onunla evlenmiş. Ama Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgur da dursun istiyor. Yani bunlar artık çok geleneksel, toksik erkek taktikleri. Canı istediğinde arayacak, konu sahibi de ona gidecek, onunla ilgilenecek, asıl derdi bu .Onu önemseyen bir kadın var burda ve kendisine duyulan o ilgiyi kaybetmek istemiyor, çok bencilce ama gerçek bu..

Konu sahibini araya alıp dövseydiniz bir de bu sitedeki kadınların derdi ne anlamadım. Konu sahibine tavsiyem yorum yapan tırnaklıları hiç muhatap almayın...
Konunuza benim yorumum; eski nişanlınızın size yazmasının sebebi şu bence, insan mutsuz ve sıkıntılı olduğu dönemde vicdanını yoklar ya o da seni üzdüğünü düşünerek vicdan yapıyor, beddua etmiş olabileceğini de düşünüyor sanırım bu yüzden senden dua helallik almak istiyor gibi... Eski nişanlının şu aşamada sana dönmek vs istediğini düşünmüyorum öyle olsa zaten yapardı. Ama bu adam eşiyle ne zaman sorun yaşasa ne zaman ona karşı soğusa sana yazacak bence hayatından onu tamamen çıkarmalısın çünkü olan sana olacak bu girdabın içinde kaybolursun bir 5 yılın daha gider. Aklını başına topla ondan daha iyisini illaki bulursun ama sen kimseyi öyle çok sevme...
Vicdanlı adam yolcu ederdi kadını en azından evlenirken, ki o kadın da önüne baksın artık hayatını kursun. Elimden çıkmasın diye karısının koynundan sürekli arayıp ağlayıp zırlayıp beklentiye sokmazdı. Vicdanlı adam evdekini de düşünürdü, o edebiyle otururken kendi halt yemezdi. Bu adamın bu kadınla 5 yılı geçmiş, bütün damarlarının yerini biliyor. O gün neye ihtiyacı var, buluyor o damarı onunla oynuyor. Hiç mi vicdanlı adam görmediniz yahu? İki ağladı zırladı vicdanlı mı oldu o kadar aldatıp terkedip kullandıktan sonra?

söyleyeceklerim bir ağır gelebilir
evlilik öncesi çoğu erkegin kafası karışır kendilerini bir yerlere atmak isterler o kadar sıkıntıyla stresle
malum sizi de tanıyor dua istemesi belki size yakınlaşma bahanesidir
belki ilgi istemiştir ( teselli et yakınlaşalım hesabı )
sorunu söylemiyorsa da zaten orada sorunu yoktur iyice merak edin ki ilgilenin diyedir
kaçamak tarzı birşey
aklıma başka birşey gelmiyor
Zaten evleneceğim kişiyle ilgili sorun yok diyor adam, evliliğe gönüllü ikna zaten.. Amaç konu sahibinin aklını bulandırıp kendisinden kopmasını engellemek. Eh çünkü yarın gel deyince gelsin istiyor. Dün gördüğü kadınla evlenip, 5 yıllık ilişkisini metres yapma peşine düşecek. Kime ne değer verdiği ortada. Konu sahibi yorumlarımıza tepki gösteriyor gerçi, yine de onun için acı ama gerçek yorumlar yapıyoruz. Bir hemcinsimiz daha gözünü açsın istiyoruz. Bu pislik adamlardan ne kadar kadın kurtarabilsek o kadar kâr

Vicdanlı adam yolcu ederdi kadını en azından evlenirken, ki o kadın da önüne baksın artık hayatını kursun. Elimden çıkmasın diye karısının koynundan sürekli arayıp ağlayıp zırlayıp beklentiye sokmazdı. Vicdanlı adam evdekini de düşünürdü, o edebiyle otururken kendi halt yemezdi. Bu adamın bu kadınla 5 yılı geçmiş, bütün damarlarının yerini biliyor. O gün neye ihtiyacı var, buluyor o damarı onunla oynuyor. Hiç mi vicdanlı adam görmediniz yahu? İki ağladı zırladı vicdanlı mı oldu o kadar aldatıp terkedip kullandıktan sonra?
Konunun tüm hatlarıyla en net özeti budur 👏👏

Cunku serefsiz erkekler boyledir evlenene kadar kendini tatmin etmek icin sizi aramis konusmus sizde acmis konusmussunuz ne gerek var ya nisanli bi adamla neden konusmaya devam ediyorsunuz sizene yani.

Aldattığı kızı da başka kızla aldatan yani aynı anda 3'lü takılan bir adamda vicdan mı arıyorsunuz anlamadım. Üstelik aldattıysam senin yüzünden diye de suçluyor. Eski konularına bakın, adam canlı cenazeye çevirmiş kızı. Nedir bu haysiyetsiz erkeği sevimli masum gösterme çabası? Kaç tane konu açmış bu adamın kötülükleriyle ilgili. Yanımda karar verdi nişanlanmaya diyor. Sizin kocanız günde 10 kez eski sevgilisini arayabilir mi?

Aldattığı kızı da başka kızla aldatan yani aynı anda 3'lü takılan bir adamda vicdan mı arıyorsunuz anlamadım. Üstelik aldattıysam senin yüzünden diye de suçluyor. Eski konularına bakın, adam canlı cenazeye çevirmiş kızı. Nedir bu haysiyetsiz erkeği sevimli masum gösterme çabası? Kaç tane konu açmış bu adamın kötülükleriyle ilgili. Yanımda karar verdi nişanlanmaya diyor. Sizin kocanız günde 10 kez eski sevgilisini arayabilir mi?
Yazdıklarımda adamı aklamaya çalıştığım fikrine nasıl ulaştın???

Siz genel olarak dünyadaki tüm erkekleri aklamaya çalışıyorsunuz. Döven adamı, aldatan adamı vs vs. Dayak yiyen kadına dayağı hak etmişsin tarzı bir şey yazdığınızdan linç yemiştiniz. Ki adam psikopatın tekiydi. Emoji skorunuzdan da belli zaten yorumlarınıza gelen tepkiler. Dünyadaki tüm erkekler melek değil ekşiboy gibi yorum yapıyosunuz.

Son düzenleme:
insan mutsuz ve sıkıntılı olduğu dönemde vicdanını yoklar ya o da seni üzdüğünü düşünerek vicdan yapıyor, beddua etmiş olabileceğini de düşünüyor sanırım bu yüzden senden dua helallik almak istiyor gibi
Aklamaya çalıştığınıza buradan ulaştım. Evli bir adamın günde 16 kere (konu sahibi öyle yazmış) eski sevgilisini aramasındaki sebep helallik istemesi mı sizce? Ki arama bir gün de değil aklına her estiğinde arıyor.

Kafanızda birşeyleri kurgulayıp ona inanmak istiyorsanız inanın o sizin sorununuz.
Beddua aldığını düşünerek dua isteyen kişi zaten kötülük yaptığının farkındadır böyle düşünmesi de onu vicdanlı biri yapmaz, aksine bencil kişi kalan hayatında mutlu olmak istiyor mutsuz olduğu zamanlarda da konu sahibini yoklayacak..

Bir erkek psikopat size göre peki kadın doğru muydu... o konuda kadın öyle bir adamla bile bile evlenmişti ve ''psikopat'' adamın annesine durduk yere küfür etmişti...

siz ne dediğinizin farkında mısınız? biz beş yıl sevgiliydik evlenmek üzereydik kavga ettik pat diye köylerinden ailecek tanıdıkları olan o kızla evlenme kararı aldı. nişanlandı. normalde biz evlenecektik yani o 3. şahış muamelesi yapmaya çalışıyorsunuz ya olay öyle değil işte. yok kız beni duysa evlilik bitermiş kız zaten biliyordu. kızın çok umrunda değil anlayacağınız. ben onu aramadım mesajlaşma da olmadı. her gün bazen 2-3 günde bir (1 gün içerisinde 3-6-8-15 cevapsız araması oluyordu) en sonunda açıp noldu diyordum çok kötüydü ben merak ettim siz olsanız sizde merak ederdiniz. yok seni unutamamış diyelim istiyosun yazmışsınız öyle olduğunu düşünüyo olsam niye bide sizden duymak istiyim? beni unutamadığını da sevdiğini de bu gibi şeyler zaten düşünmüyorum. ilişkilik bir durumda yok görüşmek istediğinde görüşmedim hatta eskiden olsa sen derdin görüşelim diye dedi. görüşmedim nişanlandıktan sonra. konuyu çarpıtmayın. bir insan niye böyle bişey yapar fikirleri merak ettim. evleneceğinide söyleyebilirdi 1 hafta ben inanamıyorum nasıl bir manyak

kavga edince evlenme kararı almak?! vaooov. Erkoları sıkı tutalım, kavga etmeyelim mazallah evlenmek isteyebilirler.

Sevmişsiniz, emek vermişsiniz şu an çok üzgün olmanız çok doğal derdim size sabır dilerdim

biliyor musunuz 3. şahıssınız. Sevgilim beni bırakıp 12 gün sonra köylerinden başka bir kızla nişanlandı.
Hep unutmak sesi bastırmak istedim. Bir arkadaşım dedi ki geceleri ne yapıyorsun beraber yatıyorlar işte o an korkunçtu.

adam sizi kullandı, sizin ilginizi. Acizdi ekstra sevgi aradı, şeref yoksunuydu. Ailesine karşı gelmemesini de anlıyorum hadi korktu ama şimdi sizi arayan siz varken de başkalarını aradı

Ayol herseyide anlama anlamak zorunda da degilsin😂 Sen nişanlı adama dertleşme seansı neden veriyorsun ki.. birde normal de biz evlenecektike pat diye o kızı aldılar yazmışsın adamı sattılar mi ne yaptılar iyi başlık parasına😂 İsteyen adam neler yapabiliyor görsen oturup ağlarsın..

haklısınız belkide düğün stresini benimle attı olabilir ama resmen kötülük yaptığı şey çünkü düğünü olan adam mutlu olur bana kötüyüm ölücem ölmek istiyorum dua okur musun hangi duayı okuyorsun kendine sende geceleri ağlıyo muydun böyle gibi şeyler demesi çok tuhaf. belki gerçekten kötüydü bir ara, ama 1 hafta öncesine kadar yine öyleydi ve düğün en az 1 ay öncesinden bellidir zaten nişanlınla ilgli sorun yaşadığınızı o yüzden kötü olduğunu düşünüyorum dediğimde yanlış düşünüyosun demişti. o zaman benle derdi neydi gerçekten anlamıyorum ya düğün stresini atmak ya vicdan rahatlatmak başka da seçenek yok gibi zaten
Ama siz de başından veridir sürekli bu adamın stres topu gibi dinleyip durdunuz
Önceki konunuzda da size yazdılar ama dinlememiş yine muhatap olmuşsunuz.
Kusura bakmayın müsade eden sizsiniz.

Zaten evleneceğim kişiyle ilgili sorun yok diyor adam, evliliğe gönüllü ikna zaten.. Amaç konu sahibinin aklını bulandırıp kendisinden kopmasını engellemek. Eh çünkü yarın gel deyince gelsin istiyor. Dün gördüğü kadınla evlenip, 5 yıllık ilişkisini metres yapma peşine düşecek. Kime ne değer verdiği ortada. Konu sahibi yorumlarımıza tepki gösteriyor gerçi, yine de onun için acı ama gerçek yorumlar yapıyoruz. Bir hemcinsimiz daha gözünü açsın istiyoruz. Bu pislik adamlardan ne kadar kadın kurtarabilsek o kadar kâr
kesinlikle öyle
konu sahibinin de art niyetli oldugunu düşünmüyorum
belki az da olsa hala hisleri vardır
belki hiçbişey hissetmeyecekti ama 1 hafta sonra adamın evlenmiş oluşu şok etkisi yaratmıştır
o da saglıklı düşünememiştir
tek ilacı zaman bu işin + o adamı heryerden engellemek
başka çaresi yo k

O kisi sizi duygusal basamak olarak kullanmis. Muhtemelen sizi yari yolda birakmis gibi hissedib, iletisimi sürdürerek kendi vicdanini rahatlatti. Üzgünüm. Bundan sonra iletisime gecmeye calissa bile cevap vermeyin
evet vicdan azabı çekti demekki bana yaptıklarından dolayı o yüzden arıyordu belkide bide düğün stresi de eklenmiş olabilir. nasıl bir pislik yemin ediyorumki anlayamıyorum kötülük boyutunu aştı artık nasıl bir kafada insan düğüne 1 hafta kala hala daha arayıp yok kötüyüm dua bilmem ne bok derki düğünü olan insan niye kötü olsun kötü değilse bana niye kötüyüm diyo ne biçim bir insan ya. ben buna herkesin derdi sıkıntısı var imtihan dünyası dedim bana dediki yok herkes bizim gibi değil dedi. kendinin ne derdi varda bana bunu diyor bizim gibi değil… ben yine ona inandım gerçekten kötü olduğuna inandımda aptal gibi birde sordum derdini. o son konuşmamızdan sonra instagram biosuna da arapça ahiret dünyadan daha hayırlı demiş. yemediği bok kalmadı hala ahiret dünya bilmem ne diye cümle kurabiliyor. dediğiniz gibi duygusal boşluğunu benle giderdi vicdan yaptı artık vicdan azabını da nasıl yaptı hiç bir fikrim yok algılayamıyorum ama nasıl yapmışsa yapmış benden dua istiyor mal mıdır nedir ya ne biçim bir insan sinirim git gide artıyor aptal düğünü var 1 hafta kalmışken hala niye beni aramaya devam edip bir de kötüyüm der insan ya. zahmet etmişte son güne kadar aramamış pislik bende gerçekten panik atak anksiyete krizinde bişey var zannediyordum

Kafanızda birşeyleri kurgulayıp ona inanmak istiyorsanız inanın o sizin sorununuz.
Beddua aldığını düşünerek dua isteyen kişi zaten kötülük yaptığının farkındadır böyle düşünmesi de onu vicdanlı biri yapmaz, aksine bencil kişi kalan hayatında mutlu olmak istiyor mutsuz olduğu zamanlarda da konu sahibini yoklayacak..

Bir erkek psikopat size göre peki kadın doğru muydu... o konuda kadın öyle bir adamla bile bile evlenmişti ve ''psikopat'' adamın annesine durduk yere küfür etmişti...
Tamam ablacım sizin de kocanız sizden gizli gizli koynunuzdan çıkıp çıkıp eski sevgilisini günde 50 defa ararsa vicdan rahatlatıyor benim canım bencil kocacım kalan ömrünü benle mutluş mutluş geçirebilmek için der geçersiniz.

Back
X