- 3 Ağustos 2012
- 1.473
- 566
- 323
evet vicdan azabı çekti demekki bana yaptıklarından dolayı o yüzden arıyordu belkide bide düğün stresi de eklenmiş olabilir. nasıl bir pislik yemin ediyorumki anlayamıyorum kötülük boyutunu aştı artık nasıl bir kafada insan düğüne 1 hafta kala hala daha arayıp yok kötüyüm dua bilmem ne bok derki düğünü olan insan niye kötü olsun kötü değilse bana niye kötüyüm diyo ne biçim bir insan ya. ben buna herkesin derdi sıkıntısı var imtihan dünyası dedim bana dediki yok herkes bizim gibi değil dedi. kendinin ne derdi varda bana bunu diyor bizim gibi değil… ben yine ona inandım gerçekten kötü olduğuna inandımda aptal gibi birde sordum derdini. o son konuşmamızdan sonra instagram biosuna da arapça ahiret dünyadan daha hayırlı demiş. yemediği bok kalmadı hala ahiret dünya bilmem ne diye cümle kurabiliyor. dediğiniz gibi duygusal boşluğunu benle giderdi vicdan yaptı artık vicdan azabını da nasıl yaptı hiç bir fikrim yok algılayamıyorum ama nasıl yapmışsa yapmış benden dua istiyor mal mıdır nedir ya ne biçim bir insan sinirim git gide artıyor aptal düğünü var 1 hafta kalmışken hala niye beni aramaya devam edip bir de kötüyüm der insan ya. zahmet etmişte son güne kadar aramamış pislik bende gerçekten panik atak anksiyete krizinde bişey var zannediyordum
Nişanlandığı gece konuşmuştuk. Nasıl kötüyüm biliyor musun , uyku uyumadım hasta oldum dedi. Ve hepsi kocaman bir yalandı. Vicdanıma oynamaya çalışan yılan. Demem o ki; acınızı, öfkenizi, özleminizi, şok halinizi anlıyorum. Kendinizi tutamayıp konuşmanız yanlış ama eleştirsem de ne fayda şimdi… kötü birisine denk gelmişsin, birwz zaman verin kendinize. Ağlayın, üzülün ama bilin ki geçecek.