Evlendi

onu önemseyen kadında yok o ilgide yok artık bir daha ulaşamaz bana. ulaşmak isteyeceğinide sanmıyorum artık yanında karısı var. çok bencil pislik bir insanmış.

Bakın cümle altlarında "artık bana ulaşamaz" yazmanızın hemen akabinde, "zaten o da aramaz" diyorsunuz. Bir yandan aramasını istemiyor diğer yandan duygusal olarak belki de elinizde olmadan; sizi aramasını, özlemesini istiyorsunuz yani bu cümle aralarından belli oluyor. Zaten "bir insanı kaybetmek istiyorsanız onun için fedakarlıklar yapın" denir. Aslında zamanla ölçülecek bir mevzu değil bu, tamamen karakter ve vicdan meselesi. O yüzden yoldan çevirdiğiniz bir adamda bile karşılık bulacak iyilikler bazısının kılını bile kıpırdatmaz. Geçen zaman geçti ona takılmayın artık, hepimiz geçmiş zamanda haketmeyen birilerine değer verip, üzüldük, karşılığını bulamayan duygularımız oldu. Yani emin olun yalnız değilsiniz. Kimimiz geçmişe takılmadan, o üzüntülerin ve hayal kırıklıklarının içinden geçip kendimize yeni dünyalar, yeni yuvalar kurduk..kimimiz de geçmişin gölgesinde saçlarımızı ağarttık. Ben ilk yolu tercih edip mutlu olanlardanım. Dünyalar iyisi çok sevdiğim bir eşe ve evlada sahip oldum. Önüme baktım çünkü, ben degerliyim, biri için değerimi kaybettiğim gün onun da bende değeri sıfırlanır. Uzunca yazdım biraz, ilerisi öyle karanlık değil demek istedim, siz de yürüyün hızla..Hayat birileri için yanacak kadar uzun değil..

Hayır son cümlende haklılık payı var ama tam olarak öyle değil eski sevgilin şu anki eşiyle sıkıntı yaşadığında da sen aklına geleceksin (bu gayet normal değil mi birşeyler yaşadınız sonuçta onun aklına gelmen muhteşem bi olay değil yani) ufak tefek pişmanlıkları acabaları da olabilir, vicdan da yapacak, başına gelen sıkıntıları da senden bilecek yıllar sonra bile seni arayabilir o kapasite var bunda. Ama bu adamdaki senin düşündüğün tarzda bir pişmanlık değil. Zorla evlendirilmedi sonuçta isteseydi sen onun eşi olurdun istememiş o kadar da... Senin unutmaman gereken konu o adam seni her ne olursa olsun terketti başkasıyla evlendi bir kadına bundan daha nasıl kötülük yapılabilir? Sen kötü bir adamı sevmişsin bunu kabul etmen lazım. Bana yazdı şöyle dedi böyle dedi vs vs bunları düşünüp durursan kendine kötülük yapmış olursun. Sen bu kadar mı değersizsin bir sürü iyi adam var...

bence bu şahış öyle bir ruh hastası ki karşısında kim olsa hasta eder. manipüle ediyor beni. çok kötü durumda olduğuna inanmıştım evlendiğini duydum 1 hafta sonra. aradan zamanlar geçse anlarım. ama 1 hafta. sorunlu birisi bence ama diğer insanlarla nasıl ilişki yürütebiliyor ben anlayamıyorum. mesela o kadar kızla sorunlu ilişki yaşadı bu kızla nasıl normal olabilir. çocukluk arkadaşı var nişana çağırmadı çünkü geçmişte o çocukla evlendiği kız konuşuyolarmış. nişandan 1 ay sonra falan o arkadaşıyla birliktelerdi şimdi düğüne de çağırmamış. insanları nasıl manipüle ediyorsa insan arkadaşı nişana düğüne çağırmamış görüşmez normal bir arkadaş ama bu onlarıda manipüle ediyorki hem nişana düğününe çağırmıyor hemde görüşmeye devam ediyorlar. ben böyle bir insan görmedim. normal değil bu son yaptığıda normal değildi. ben anlamaya çalışmak için burda soruyorum ama o normal birisi olmadığı için anlayamayacağız da. bir daha da bana ulaşamayacak.

çok güzel özetlemişsiniz herşeyi. canlı cenazeye dönmüştüm o dönem malesef. bu kadar şey yaşattı belasını buluyor ahım çıkıyor sanmıştım o yüzden kötü dertli sıkıntılı sanıyodum çok ilginç

ailesine karşı gelcek durumu yoktu kendisi evlenme kararı aldı kızla. ailesi zorlamadı. evet bu böyle birisi başka bir yorumda da anlattım beni aldatmıştı 2 yıl önce sonra ben beddua küfür falan 6 ay konuşmadım. ben terapiye başladım kötüydüm yinede unutamadım. 6 ay sonra geri döndü aldatmadım dedi seviyorum evlenelim bilmem ne dedi bende zayıftım tamam dedim sonraki kavgamızda bitirdi gitti o kızla evlenme kararı aldı. ben geleceği görüyorum biz mutlu olamycaz sen geçmişte olanları unutmuyorsun her kavgada geçmişi açıyorsun unutamycaksın falan filan dedi. evet şimdide birlikte yatıyorlar pislik 1 hafta kalaya kadar ne bok yemeye aradı bilmiyorum kötüyüm bilmem ne bokum diye düğünü varken niye kötü olacak sanki ruh hastası pislik

aynen öyle 1 hafta sonra evlenince şok oldum. ya diyorum düğünü olan niye kötü olsun ölmek istiyorum bilmem ne nefes alamıyorum zart zurt. buluşalım falan diyordu 2-3 hafta öncesin de. ben buluşmadım. bana dediki hatırlıyor musun eskiden sen son bir kez de olsa buluşalım derdin şimdi demiyorsun dedi. mal derdi neydi ne boktu anlamadım

Neyini anlamıyosun sevişmek istiyo adam işte.

zorla evlendi mi dedim canım tatlım şekerim

burdaki yorumlardanda görülen o ki kadınların çoğunluğuna bakınca ben gibi salaklar az olduğu için hayatındaki kadınlardan tek beni aramış olma ihtimali yüksek. birde eski nişanlısı falan yok yorumlarda hep öyle yazılıyor önceki konulardan yanlış anlaşılmış öyle de devam etmiş, o zamanki olayda beni aldattığı zamanki kavgamızda o kız için demişti onla nişanlancam falan filan diye ben aldattığını öğrenince beddualar küfürler edip buna saydırmıştım diğer kız ise çok yumuşak davranmış o yüzden bana onla nişanlanıcam ben falan diyip o kızla devam etmişti 6 ay ben konuşmadım bu olayın üstüne 6 ay sonra bana geri döndü ben seni seviyodum aldatmamıştım sen bana beddua küfür ettin diye ben onla nişanlancam dedim onun yanına gittim o senin gibi tepki vermedi bana o bana inandı benim yanımda oldu falan demişti. o önceki konunun nişan mevzusu böyleydi nişanlanacam demişti bende burdaki konularımda nişanlanıyormuş yazmıştım o kızla hiç nişanlanmadı yani tek nişanı oldu bu ailecek köyden tanıdıkları kız ile işte evlendiği kız

o kıza neden üzüldünüzki sizde diyorsunuz onun yanında gülücükler atıyordur kız zaten mutlu

Asıl soru sen nişanlı adamla niye konuşuyorsun hiç acımadımm sana oh bi güzel dalga geçmiş senle

Asıl soru sen nişanlı adamla niye konuşuyorsun hiç acımadımm sana oh bi güzel dalga geçmiş senle
senin nişanlınmıydı:) özürlü müsünüz zihinsel olarak acaba bu yorum normal bir insandan gelemez. nişanlı adamı konuşalım diye arıyor muyum?? her gün günde en az üç kere arayan birine ne oldu diyorum dertli sıkıntılı bişeyler anlatıyor bende ne oldu diyorum vs. senin zihninin çalıştığı şekilde bir şey yok burda başka kapıya hadi.

Kızım nişanlı adamın telefonu açılmaz, engellenir engellenir. Ayrıldıktan sonra arar açarsın no problem nişanlı evlenecek adamla muhatap olunur mu? Kendine bunu yakıştırıyor musun? Bir tek sana mı nişanlı biri yazıyor millete de yazıyorlardır ama engeli basıyor normal insanlar…

kendisi bana normal şeyler yaşatmadığı için normal bişey bekleme. biz normal iki insan olarak konuştuk bu bir. ikincisi de o nişanlıyken konuşmuş ne olmuş ona göre sorun yok. nişanlısı olan kızda bizi öğrendiği zaman bile sorun etmemiş bir kız. ikiside değişikler. köyden tanışıyorlar kız eskiden bu çocuğun en yakın arkadaşıyla konuşmuş o çocuğu nişana düğüne çağırmadılar ama çocuk hala o çocuklada görüşüyor. anlayacağın normal olmayan çok şey var. ben normal insan olarak konuştum kötüydü diye. gözümde normal bir nişanlı değillerdi zaten yemediği bok kalmadı siz ne diyorsunuz ya hayatımı mahvetmiş sayesinde yaşayan ölü olmuştum çok kilolar verip güçten düşüp psikiyatriye terapiye başlayıp ilacada başlamıştım siz ne anlatıyorsunuz ya? benim dengem mi kalmış siz ne anlatıyosunuz harbiden. burda bu tarz yorum yapan kişiler her şey normal gitmişte sonra ayrılık olmuş sonrada nişan olmuş ee bu saatten sonra konuşulmaz tarzı yorum yapamazlar. süreç öyle normal ilerlemedi zaten. hayatımı skip atmış beni mahvetmiş ailemde bile travma oldu burda kendinizi tatmin etmeyin hepiniz. konuştuk mu konuştuk neye konuştuk görüşelim dedi defalarca görüştüm mü?? boş yorumlarınız işlemiyor. insan gibi yorum yaparsanız dikkate alırım burda egolu egolu konuşmalarınız ters tepkiden başka bişeye sebep olmaz.
AdChoices
ADVERTISING​

bu kız sevdıgı adam askere gitmişti nişanlıydı o kız bumu bıde hamıleydı ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…