Evlendi

zorla evlendi mi dedim canım tatlım şekerim
ee yani ne diyorsun aklı sendeyse zorla evlenmiş oluyor o .
Seni sevmeye getirtiyorsun canım farkında mısın ?
Bu adamdan ne beklentin olurda konusuyorsun madem ?
Sen göremiyorsan biz söyleyelim o yüzden ya bu konuyu paylaştın herkes mi aynı şeyi der bir düşün
Ne evli ne nişanlı adama bakılmaz çünkü o yolunu çizmiş bunu neden beğenmeme yapıyorsun anlamış değilim

beğenmeme yapıyorum çünkü uzaydan yazıyor gibisiniz. nişanlı evli adama bakan yok. bizim bir bağımız varken nişanlandı mal o bağ kopamadan böyle bir yola girdi sonu bu oldu benim zaten hayatımıda psikolojimide mahvettiğini burda anlatmıştım. bir soru sorup yorum bekledim. o soruya cevap vermeyip nişanlıyla niye konuşuyosun diyip duranlara beğenmeme yaparım tabiki. normal bir nişanlı değil o. olaylar normal gelişmedi. 1 hafta hatta düğüne 6 gün kalana kadar beni aramış hala nişanlı adama bakılmaz yazabiliyorsun.

Düğüne 6 gün kala konuşmaman lazımdı anlıyorumda üzülmemen için diyoruz seni kötülemek için değil yoksaa

Düğüne 6 gün kala konuşmaman lazımdı anlıyorumda üzülmemen için diyoruz seni kötülemek için değil yoksaa
ben burda ne sordum sorumu hatırlamıyor musunuz? bana düğünü söylemediki sorun orda zaten. nişanlınla mı sorunun var o yüzden mi böyle kötüsün dediğimde hayır dedi ben öyle düşünüyorum dedim sen hep yanlış düşünüyosun zaten her şeyi dedi. ne zaman peki düğününüz dedim evlenmicem ben dedi. bana böyle konuştu son aramasına kadar hep kötüydü. ne biçim bibok ben anlamadım. düğünü ben zaten bilmiyordum ona şok olup konu açtım

boşver gitsin değmez hayatına bak sende başka iyi dogru duzgun bırıyle devam et Allah kurtarmış

Kimin özürlü olduğu msjından belli sana ben neden arıyorsun mu yazmışım o beynini laf sokmaya çabalayıp kendini rezil edeceğine okuduğunu anlamaya çalışarak kullan zaten iki kuruş boşuna bölünme yani.
Olabilir arayabilir açmamak gibi bir seçenek var engellemek gibi bir seçenek var adam senin nişanlın olsa exiyle konuşsa bi tarafını yırtarsın burada ama yook adam sıkıntılıymış o kadar sıkıntılıymış ki seni keklerken koşa koşa evlenmiş adam seni bildiğin yemiş hala duygu var mı kontrol etmiş kullanmak için akıl yok ki anlayasın akıl yok ki hala yok dua yok bilmem ne az kafanı kullan

sana zararı olmamış bir insanın üzüntüsünden mutluluk duyan bir zavallısın

ilk cümlenizi okudum , banlanacak mıyım bilmiyorum ama oha.

Kusura bakmayın korkunç aciz görünüyorsunuz adam sizinle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor. 20 li yaslarininzin başında olsanız Gerek bir çok insan bu acizligi yaşamıştır. Bende yaşadım ama zarar vermeden bu ilişkiyi bitirmeyin. Ulaşın eşine her şeyi tek tek anlatın hala beni arıyor diyin. Bu adamdan kurtulamiyorum diyin biraz da yalan katın. Hayatınız defolup çıkarlar böylelikle sizde eliniz kalbinizde durmaz.

Ben evlendim o hala anasının babasının dibin de 125 kilo olarak yaşıyor şuan ölüm haberi gelse kahvemi yapar içerim mis gibi o kadar umrum da değil araması filan vicdan azabından senin ahını alırsa mutluluğunun bozulacağı korkusundan aklısıra sana çok kötü olduğunu söylüyor ki beddua etme diye biraz düşünsen anlarsın zaten çok kafa yormaya gerek yok bence bundan sonra asla konuşma gerçekten arkadaşlar sert yazıyorlar ama emin ol doğruyu yazıyorlar

Aynen kesin benim o konuya nişanlısı mısın yazıp kendi aklı yettiğince gülücük koyan benim burada ilahi adalet karma ayağına mutsuzluktan ölsünler diye ağlayan da benim
sen ciddiye alınacak bir insan değilsin. söylediğin şeylerdeki mantıksızlık ve tutarsızlığa bak. ben bana acı çektiren neler yaşatmış o malum şahsın mutsuz olmasını istedim sen bununla kendini nasıl bir tutuyorsun? sen beni tanımıyorsun bile benim sana bir kötülüğüm dokunmadı bile sen benim mutsuzluğumla mutlu oldun sen sana zararı olmamış insanın mutsuzluğuyla mutlu oluyorsun.

Düzelip toparlanacaksınız. Arkadaşlarınız aileniz, çevrenizle takılacaksınız, yavaş yavaş kafanız dağılacak başka şeylere konsantre olacaksınız. O da mutsuz olsun fikri size bir şey kazandırmaz. Belki çok mutsuz olur belki de evine ailesine sahip çılar düzgün bir insan olur. Size faydası zararı artısı eksisi yok artık. Bu adamla doğmadınız ondan önce de bir hayatınız vardı. Ya düşüne düşüne, kura kura batağa saplanır gidersiniz ya da yeni hayatınıza bir adım atarsınız. Sizi sadece siz kurtarırsınız bizler veya başkası değil.

Öfff taktınlı mısın hasta mısın ban yedin geldin hala plak kaldığı yerden devam ediyor sana kimse acı çektirmedi adam sana neler yaptı kendin kabul ettin üstüne adam hala o kızla evlenmeden gelse yine kabul ederdin bu kadar kaosun ortasında senin derdin hala tercih edilen olmamak bunu az çok aklı olan anlıyor sen kimsin ki ben senin mutsuzluğunla mutlu olayım hayatımdaki yerin ne bu sayfa kapanınca hiç o yüzden böyle bir motivasyonum olamaz ama sende dön millete hakaret etmeden önce ben neyim diye kendine bak

hasta biri varsa o da sensin bana yaptığın ilk yorumunu dön tekrar oku öyle konuş. ya da konuşma. boşsun.

Buda nasıl bir midesizliktir ya. Hayir bu kadar kısa sürede bir yasanmisligi yok sayıp yeni sayfa açabilen insanlara hayret ediyorum. Neresinden tutarsan tut bencillik. Bir insan en azından bir müddet geride bıraktığı insanın hislerini göz ardı etmemeli

ne çabuk başkasını sevebildi bilmiyorum iğrenç bir insanmış

İnsan bile isteye neden kendi değerini bu şekilde düşürür?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…