Evlendi

lifely

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
688
-119
103
31
malum şahıs nişanlandıktan sonra arıyordu ama sonrasında aramaları değişti sıkıntılı arayıp dua istiyordu kötüyüm diyordu. bakın en son 1 hafta öncesine kadar bu böyle devam etti en son 1 hafta önce konuştuk ve bugün evlenmiş. sıkıntılı olduğunu duaya ihtiyacı olduğunu söyleyip duruyordu sen hangi duaları okuyosun kendine diyordu, beni geçmişte çok üzüp ağlattığını bildiği için de bir cümlesinde dediki sende böyle ağlıyormuydun geceleri dedi nasıl dedim ben ağlıyorum dedi her gece mi dedim çoğunlukla dedi. düğün yeriyle ilgili nişanlısıyla anlaşmazlık yaşadıklarından bahsetmişti çok az. sonrasında herhangi bir şey demedi. ben ne sıkıntın var dediğimde genel, hayat diyordu. nişanlınla ilgili olduğunu düşünüyorum dedim yanlış düşünüyosun işte sen hep dedi. anlamadığım şey ise madem nişanlısıyla da değildi sorun ne diye benden dua istiyordu nişanlısından isteseydi. çok ısrar ettim söyle rahatla bir söyle ne bu kadar seni sıkıntıya sokuyo dedim günlerce her aradığında ama söylemedi. ve bugün başkalarının sosyal medyasından gördümki evlenmiş. gayet mutlu görünüyor. bir insan bunu neden yapar? benim kafam basmıyor bu nasıl bir şey? benden dert sıkıntı kötüyüm çok kötüyüm ölcem ölmek istiyorum dua gibi şeyler derken ya 1 hafta öncesindeki günlerden bahsediyorum. bir insan neden yapar ya bunu neden yok kafam basmıyor uyuyamıyorum bu saat oldu

düğün yeriyle ilgili nişanlısıyla anlaşmazlık yaşadıklarından bahsetmişti çok az. sonrasında herhangi bir şey demedi.
nişanlınla ilgili olduğunu düşünüyorum dedim
malum şahıs nişanlandıktan sonra arıyordu

1 hafta önce sana yazıp dua isterken de zaten nişanlı olduğunu biliyormuşsun. Evlenmesine neden bu kadar şaşırdın ki? Ayrıca bunu bile bile neden ararsınız ya da karşı taraf mesaj atınca cevap verirsiniz hiç anlamam

Nişanlı olduğu halde sizi aramaya devam eden birine gerekli cevabı vererek resti çekmek varken neden bir diğer seçenek olmak istermişcesine davranırsınız yani....

30 yaşındasınız, evlenme arefesindeki eski partnerinizle neden iletişimdesiniz? "Hangi duayı okuyordun", "canını sıkan ne, söyle rahatla" bilmem ne... Ne gerek var buna?

Ne dememizi istiyorsunuz? Sizi severken başkasıyla evlenmiş mi diyelim? Yaşınıza yakışır davranın ki kafanız "bassın".

diğer seçenek olmak gibi bir durum yok. uzun süreli çok şeyler yaşadığımız bir ilişkimiz oldu benim için çok travmatikti ben hala terapi alıyorum bu kısımlar ayrı. nişanlandıktan sonra ararkende görüşmek istedi görüşmedim zaten ve ben aramıyordum. ama sıkıntılı kötü olduğunu söyleyince merak ettim öğrenmek istedim kötü olup benden yardım istiyordu. olay çok başka yani siz yanlış yerdesiniz

kelimelerinize dikkat edin belli ki kafası basmayan sizsiniz. herkes sizin kadar kusursuz mükemmel olmak zorunda değil. uzun süreli ilişkimiz bitmiş üzerinden uzun zamanda geçmemiş kötü olduğunu söyleyip benden yardım istediğinde bende sebebi merak ediyordum olay bu

Kafam basmıyor diyen sizsiniz fjdjdksl ne yazdığınızdan mı haberiniz yok? Sizin sözünüz olduğu için tırnak içine aldım. Belli ki dil bilgisi de yok.

Kötü olduğunu söyleyip sizden yardım istemesinin sebebinin sizi unutmamış olması dememizi bekliyorsunuz işte. Nişanlı olduğunu bile bile konuşmak, konuşturmak için ısrar etmek hoş mu?

Dua etmek isteyen dua eder. Duanın bir şekli, daha çok makbul olanı gibi bir şey yok. Siz peygamber misiniz size danışıyor? Gitsin internette araştırsın. Ama yok tabii size yazması hoşunuza gider. Arada yine evlilikte canı sıkılırsa size yazar, dua sorar.

Bana sacma geldi bir insan eğer gercekten duaya ihtiyacı varsa normal insanlardan hocalardan bide ALLAH dostlarından ister sizinkisi sacma birşey olmus o adamın sizin dua için araması bana inandırıcı gelmedi normal bir insan eski sevgilisinden dua istemez ki karşı taraf mutlu olmasın diye bide siz nasıl nişanlı biriysiyle görüşüyorsunuz ki bide evlendi diye şasırmışsın ilk sizi aradıgında o telefonu acıp haddini bildirmeniz lazım dı tekrardan aramasın diye siz gayette istiyerek sohmet etmişsiniz

Önceden konu açtıysanız bilmiyorum diğer konulara hakim değilim sadece şuanki açtığınız konu üzerinden yorum yapıyorum sadece. Ayrıca adam sizi ararken nişanlıydı ne olursa olsun iletişim kurmamanız gerekirdi ''uzun ilişkimiz vardı'' gibi şeyler bir bahane değil.
Başınıza gelse ortalığı yangın yerine çevirecek olayları bir başkasına yaşatmayın. Bizim de uzun ilişkilerimiz oluyor her uzun ilişkisinden ayrılan sizin yaptığınız gibi evli/nişanlı exlerine yazmıyor ya da mesajına karşılık vermiyor kusura bakmayın.

Bırakın adamın başına ne geldiğiyle, ne sıkıntısı olduğuyla ilgilenmeyi. Yarabandı mısınız siz? Bunları yazıyorum ama adam evlendiği halde size yazsa siz evli mevli demeden yine karşılık verirsiniz adam da sizi cepte gördüğüyle kalır haklı olarak.

Kötü olduğunu söyleyip sizden yardım istemesinin sebebinin sizi unutmamış olması dememizi bekliyorsunuz işte. Nişanlı olduğunu bile bile konuşmak, konuşturmak için ısrar etmek hoş mu?
Birde kesin severek ayrılmışlardır, kavuşamamışlardır ailesi zorla kendi köyünden nişanlandırmıştır falan adam nişanlanmış konu sahibini de yokluyor yedeğe almaya çalışıyor işte.
Ex kişisi görüşmek istemiş birde. Nişanlı adam sanki konu sahibinin kara gözü kara saçı için mi görüşmek istiyordur?

K.bakma ama sizin gibilerin yüzünden kaç yuva dağılmış eşi duymasın bosanma sebebi olursun cünkü gayet istiyerek onla konuşuyorsun o dua niyetiyle senle konuşmak istemiş sende kabul etmişsin

Resmen unutamadı seni dememizi istiyor. Razı olursa metres olacak haberi yok.

Resmen unutamadı seni dememizi istiyor. Razı olursa metres olacak haberi yok.
Bir önceki yazımda da söyledim zaten. Adam sana yazsa evli mevli demez sen yine konuşmaya başlarsın diye.

Eski sevgilisinin evli olduğunu bildiği halde arkadaşca konusma bile olsa o bana göre metresliktir. Adam da karaktersiz.

K.bakma ama sizin gibilerin yüzünden kaç yuva dağılmış eşi duymasın bosanma sebebi olursun cünkü gayet istiyerek onla konuşuyorsun o dua niyetiyle senle konuşmak istemiş sende kabul etmişsin

siz ne dediğinizin farkında mısınız? biz beş yıl sevgiliydik evlenmek üzereydik kavga ettik pat diye köylerinden ailecek tanıdıkları olan o kızla evlenme kararı aldı. nişanlandı. normalde biz evlenecektik yani o 3. şahış muamelesi yapmaya çalışıyorsunuz ya olay öyle değil işte. yok kız beni duysa evlilik bitermiş kız zaten biliyordu. kızın çok umrunda değil anlayacağınız. ben onu aramadım mesajlaşma da olmadı. her gün bazen 2-3 günde bir (1 gün içerisinde 3-6-8-15 cevapsız araması oluyordu) en sonunda açıp noldu diyordum çok kötüydü ben merak ettim siz olsanız sizde merak ederdiniz. yok seni unutamamış diyelim istiyosun yazmışsınız öyle olduğunu düşünüyo olsam niye bide sizden duymak istiyim? beni unutamadığını da sevdiğini de bu gibi şeyler zaten düşünmüyorum. ilişkilik bir durumda yok görüşmek istediğinde görüşmedim hatta eskiden olsa sen derdin görüşelim diye dedi. görüşmedim nişanlandıktan sonra. konuyu çarpıtmayın. bir insan niye böyle bişey yapar fikirleri merak ettim. evleneceğinide söyleyebilirdi 1 hafta ben inanamıyorum nasıl bir manyak

1 Gün içerisinde 15 cevapsız oluyordu derken bizden ne duymayı umuyorsunuz? 5 senelik ilişki biter bitmez evlenmiş. İsterse gebermek üzere olsun size ne? Engelleyin, engelli aramaları da gizleyin, Allah'a kadar yolu var.

söyleyeceklerim bir ağır gelebilir
evlilik öncesi çoğu erkegin kafası karışır kendilerini bir yerlere atmak isterler o kadar sıkıntıyla stresle
malum sizi de tanıyor dua istemesi belki size yakınlaşma bahanesidir
belki ilgi istemiştir ( teselli et yakınlaşalım hesabı )
sorunu söylemiyorsa da zaten orada sorunu yoktur iyice merak edin ki ilgilenin diyedir
kaçamak tarzı birşey
aklıma başka birşey gelmiyor

Sonuca bakarsak evlenememişsiniz belki de Allah kurtardı sizi. Nişanlı/evliyken başkasına yazan biri seninle evlense de başkasına yazardı. Adamda aldatma potansiyeli var. Adam evliyse bu durumda 3.şahıs siz oluyorsunuz. 5 yıllık ilişkiniz vardı diye normalleştirelim mi bunu yani? Adamın yarabandısı olmaktan vazgeç. En başından engellemen gerekirken hala EVLİ exini sorguluyorsan bir umudun var demektir. Ama üzgünüm canım artık adam evli sen olsan olsan metres olursun konuşmaya devam ettikçe. Kendine bu kötülüğü yapma.

1 Gün içerisinde 15 cevapsız oluyordu derken bizden ne duymayı umuyorsunuz? 5 senelik ilişki biter bitmez evlenmiş. İsterse gebermek üzere olsun size ne? Engelleyin, engelli aramaları da gizleyin, Allah'a kadar yolu var.
1 hafta sonra düğünü olan biri beni ne diye dua için arıyo bunu sordum sadece

5 yıl görüştün adam seni pat diye ortada bırakıyor merak etmem ne olursa olsun ilişkide olmasa görüşmez uygun değil neyse sen kendini baska şekilde doldurup haklı gösteriyorsun ha ben evliyim eşim nişanlıyken gizli eski sevgilisini bir günde 15 kere cvp aramışsa eşime de ve o kızada neler yapmazdım ki kiyameti koparırdım çok sükür öyle bir eşim yok eğer eşi biliyorsa seni görüştüğünüzü bişey yapmıyorsa yazıklar olsun hepiniz birbirinden betersiniz

5 yıldır sevgiliydik evlenmek üzereydik mi? Lifely hanım daha geçen konunuzda bu adam sizi sürekli aldatıyordu, daha önce de sizinle beraberken başkasıyla nişanlanmıştı dediğimde ben aldatıldığım ilişkiyi devam ettirmedim biz ayrılalı bilmem kaç yıl oldu diye bana ateş püşkürmüştünüz. Şimdi de 5 yıllık ilişki ve evlenmek üzereydik olmuş.

1 hafta sonra düğünü olan biri beni ne diye dua için arıyo bunu sordum sadece

Kabustan uyanmistim kafam dagilsin dedim girdigim ilk konu cidden kafami açtı.
Neden ariyor biliyor musun cunku seninle psikologculuk oynamaya devam edecek ve böyle böyle görüsmeye de başlayacaksiniz.
Hem karisi duracak hem sizinle gorusecek bir seyler yaşayacak. Siz saniyorsunuz ki ne büyük derdin icine düşmüş. Dert uydurunca onu da anlatir, belli ki uydurmaya ugrasmamis daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…