Evlendi

evet vicdan azabı çekti demekki bana yaptıklarından dolayı o yüzden arıyordu belkide bide düğün stresi de eklenmiş olabilir. nasıl bir pislik yemin ediyorumki anlayamıyorum kötülük boyutunu aştı artık nasıl bir kafada insan düğüne 1 hafta kala hala daha arayıp yok kötüyüm dua bilmem ne bok derki düğünü olan insan niye kötü olsun kötü değilse bana niye kötüyüm diyo ne biçim bir insan ya. ben buna herkesin derdi sıkıntısı var imtihan dünyası dedim bana dediki yok herkes bizim gibi değil dedi. kendinin ne derdi varda bana bunu diyor bizim gibi değil… ben yine ona inandım gerçekten kötü olduğuna inandımda aptal gibi birde sordum derdini. o son konuşmamızdan sonra instagram biosuna da arapça ahiret dünyadan daha hayırlı demiş. yemediği bok kalmadı hala ahiret dünya bilmem ne diye cümle kurabiliyor. dediğiniz gibi duygusal boşluğunu benle giderdi vicdan yaptı artık vicdan azabını da nasıl yaptı hiç bir fikrim yok algılayamıyorum ama nasıl yapmışsa yapmış benden dua istiyor mal mıdır nedir ya ne biçim bir insan sinirim git gide artıyor aptal düğünü var 1 hafta kalmışken hala niye beni aramaya devam edip bir de kötüyüm der insan ya. zahmet etmişte son güne kadar aramamış pislik bende gerçekten panik atak anksiyete krizinde bişey var zannediyordum

Nişanlandığı gece konuşmuştuk. Nasıl kötüyüm biliyor musun , uyku uyumadım hasta oldum dedi. Ve hepsi kocaman bir yalandı. Vicdanıma oynamaya çalışan yılan. Demem o ki; acınızı, öfkenizi, özleminizi, şok halinizi anlıyorum. Kendinizi tutamayıp konuşmanız yanlış ama eleştirsem de ne fayda şimdi… kötü birisine denk gelmişsin, birwz zaman verin kendinize. Ağlayın, üzülün ama bilin ki geçecek.

3 sayfadır anlatılıyor algıların mı kapalı hala ''neden böyle yaptığını merak ediyorum'' diyorsun? insanın akılsız olanı da çekilir gibi değil!
nerde kim yazmış neden öyle yaptığını sen bu yorumu yazana kadar üstteki yorumlara bir bak bakalım 3 sayfa o mu yazılmış en fazla 3 yorum onla ilgili. gerisi nişanlıyla niye konuştun. akılsız sensin kelimelerine dikkat edeceksin

malum şahıs nişanlandıktan sonra arıyordu ama sonrasında aramaları değişti sıkıntılı arayıp dua istiyordu kötüyüm diyordu. bakın en son 1 hafta öncesine kadar bu böyle devam etti en son 1 hafta önce konuştuk ve bugün evlenmiş. sıkıntılı olduğunu duaya ihtiyacı olduğunu söyleyip duruyordu sen hangi duaları okuyosun kendine diyordu, beni geçmişte çok üzüp ağlattığını bildiği için de bir cümlesinde dediki sende böyle ağlıyormuydun geceleri dedi nasıl dedim ben ağlıyorum dedi her gece mi dedim çoğunlukla dedi. düğün yeriyle ilgili nişanlısıyla anlaşmazlık yaşadıklarından bahsetmişti çok az. sonrasında herhangi bir şey demedi. ben ne sıkıntın var dediğimde genel, hayat diyordu. nişanlınla ilgili olduğunu düşünüyorum dedim yanlış düşünüyosun işte sen hep dedi. anlamadığım şey ise madem nişanlısıyla da değildi sorun ne diye benden dua istiyordu nişanlısından isteseydi. çok ısrar ettim söyle rahatla bir söyle ne bu kadar seni sıkıntıya sokuyo dedim günlerce her aradığında ama söylemedi. ve bugün başkalarının sosyal medyasından gördümki evlenmiş. gayet mutlu görünüyor. bir insan bunu neden yapar? benim kafam basmıyor bu nasıl bir şey? benden dert sıkıntı kötüyüm çok kötüyüm ölcem ölmek istiyorum dua gibi şeyler derken ya 1 hafta öncesindeki günlerden bahsediyorum. bir insan neden yapar ya bunu neden yok kafam basmıyor uyuyamıyorum bu saat oldu
Nışanlıyken arayan evliykende arar sende böyle konuşmaya devam edersen olay çok çirkin bir hal almaya başlar.Zaten nişanlıyken konuşmanda büyük hata.

Ayrıca adam nişanlı ne diye yazışıyorsunuz engellesenize hey Allahım ya neler okuyoruz yok dua söyle yok her gece ağlıyormuş bilmem ne

Tamam ablacım sizin de kocanız sizden gizli gizli koynunuzdan çıkıp çıkıp eski sevgilisini günde 50 defa ararsa vicdan rahatlatıyor benim canım bencil kocacım kalan ömrünü benle mutluş mutluş geçirebilmek için der geçersiniz.
Bişey sorcam teyzecim acaba bi kocan yok da veya yok gibi bişey de o yüzden mi ilişki sorunu yaşayanlara sarıyorsun böyle... yazık sana

Bişey sorcam teyzecim acaba bi kocan yok da veya yok gibi bişey de o yüzden mi ilişki sorunu yaşayanlara sarıyorsun böyle... yazık sana
Olması gerektiği gibi bir ilişkim oldu hep, böylesini gördük yaşadık o yüzden sizin gibi normalleştiremiyoruz teyzesinin gülü.

Tamam ablacım sizin de kocanız sizden gizli gizli koynunuzdan çıkıp çıkıp eski sevgilisini günde 50 defa ararsa vicdan rahatlatıyor benim canım bencil kocacım kalan ömrünü benle mutluş mutluş geçirebilmek için der geçersiniz.
Benzer bir konusu var zaten. Onda da eşini haklı bulmuştu. Erkek olması haklı bulması için kafi. Dövmese sövse de aldatsa da errrrkekse haklıdır arkadaşa göre.

40 yaşında kadın bari burdakilere teyze demesin yahu. Arkadaş yaş olarak sizden küçük bilginiz olsun.

malum şahıs nişanlandıktan sonra arıyordu ama sonrasında aramaları değişti sıkıntılı arayıp dua istiyordu kötüyüm diyordu. bakın en son 1 hafta öncesine kadar bu böyle devam etti en son 1 hafta önce konuştuk ve bugün evlenmiş. sıkıntılı olduğunu duaya ihtiyacı olduğunu söyleyip duruyordu sen hangi duaları okuyosun kendine diyordu, beni geçmişte çok üzüp ağlattığını bildiği için de bir cümlesinde dediki sende böyle ağlıyormuydun geceleri dedi nasıl dedim ben ağlıyorum dedi her gece mi dedim çoğunlukla dedi. düğün yeriyle ilgili nişanlısıyla anlaşmazlık yaşadıklarından bahsetmişti çok az. sonrasında herhangi bir şey demedi. ben ne sıkıntın var dediğimde genel, hayat diyordu. nişanlınla ilgili olduğunu düşünüyorum dedim yanlış düşünüyosun işte sen hep dedi. anlamadığım şey ise madem nişanlısıyla da değildi sorun ne diye benden dua istiyordu nişanlısından isteseydi. çok ısrar ettim söyle rahatla bir söyle ne bu kadar seni sıkıntıya sokuyo dedim günlerce her aradığında ama söylemedi. ve bugün başkalarının sosyal medyasından gördümki evlenmiş. gayet mutlu görünüyor. bir insan bunu neden yapar? benim kafam basmıyor bu nasıl bir şey? benden dert sıkıntı kötüyüm çok kötüyüm ölcem ölmek istiyorum dua gibi şeyler derken ya 1 hafta öncesindeki günlerden bahsediyorum. bir insan neden yapar ya bunu neden yok kafam basmıyor uyuyamıyorum bu saat oldu
Sen neden cevap verdin?

Böyle bir konusu var zaten. Onda da eşini haklı bulmuştu. Erkek olması haklı bulması için kafi. Dövmese sövse de aldatsa da errrrkekse haklıdır arkadaşa göre.

40 yaşında kadın bari burdakilere teyze demesin yahu. Arkadaş yaş olarak sizden küçük bilginiz olsun.
Ahahahah kendini 30 yaşında hissedebilir ya hiç sorun yok benim için. Ya bi kere mantıksız bir savı var, benim kocam olmasa ya da üfürük gibi bişey olsa sabahtan akşama adam aklamam gerekmez mi yani, derin bir yokluk çekmediğim için harem kafasındaki erkeği aklamıyorumdur belki.

kesinlikle öyle
konu sahibinin de art niyetli oldugunu düşünmüyorum
belki az da olsa hala hisleri vardır
belki hiçbişey hissetmeyecekti ama 1 hafta sonra adamın evlenmiş oluşu şok etkisi yaratmıştır
o da saglıklı düşünememiştir
tek ilacı zaman bu işin + o adamı heryerden engellemek
başka çaresi yo k
Zaten yıllarını bir adama harcayan kadınlarda oluyor bu tarz şeyler genelde..Adam eş olarak başkasını seçiyor ama kendini seven bu kadından vazgeçmiyor. Bu kendisinden vazgeçilen kadın sonrasında adamın pişman olduğuna ve aslında kendisini sevdiğine inanıyor. Adamlar için kadın bolluğu nasıl olsa, çünkü adam evlenip düzenini kuruyor, çocuk sahibi oluyor. Kadın da saplanıp kalıyor, yılları geçiyor, annelik hakları belki ellerinden alınıyor. Ancak ben kadınlara çok kızıyorum, bu üç paralık adamları silemedikleri için..

Kafanızda birşeyleri kurgulayıp ona inanmak istiyorsanız inanın o sizin sorununuz.
Beddua aldığını düşünerek dua isteyen kişi zaten kötülük yaptığının farkındadır böyle düşünmesi de onu vicdanlı biri yapmaz, aksine bencil kişi kalan hayatında mutlu olmak istiyor mutsuz olduğu zamanlarda da konu sahibini yoklayacak..

Bir erkek psikopat size göre peki kadın doğru muydu... o konuda kadın öyle bir adamla bile bile evlenmişti ve ''psikopat'' adamın annesine durduk yere küfür etmişti...
Siz kurgulamıyor musunuz? Helallik almak istiyor vicdan yapıyor vs vs. Kendiniz bizzat mı konuştunuz beyefendiyle, size öyle mi söyledi? Sevgi saygı anlayışla dolu bir evliliğim var ve bütün hemcinslerim için aynısını istiyorum. Evli kadın da evli erkek de günde 10 defa eski sevgiliyi arayamaz. Helalliği ayrılırken isteyecek, adam gibi konuşacak derdini anlatacak ve el sıkışıp ayrılacak. Yok öyle sevgilisinin yanında nişanlanıyom ben anam kız bulmuş demek. Erkek psikopat, kadın ponçik değil ama en azından yaptığının yaşadığının farkında. Sert eleştiriler olursa daha çabuk kendine gelir ve atlatır. Siz hariç bütün üyeler yanlış yaptığını derhal son vermesi gerektiğini yazıyor ama siz nedenini anlamadığım bir romantizmle yaklaşıyorsunuz. Rezil karaktersiz ahlaksız bir adamla sıfır iletişim sıfır temas gerek.
Biz konu sahibine kızıyoruz çünkü adam gel deyince gelmiş git deyince gitmiş, ne zaman canı istese arayıp manipüle ediyor. Buna engel olmadığı karşı çıkmadığı adamı silmediği için kızıyoruz. Eski sevgilimi arayacaksam önce boşanmam gerek, yok öyle iki tarafla oyalanmak eğlenmek. Siz beyefendi adına, ben de hem konu sahibi hem de adamın karısı adına empati yapıp öyle yorum yazıyorum.

Ben de benzer şeyler yaşadım. Evlilik arefesinde terk edildim. Sonra deprem zamanı beni aradı sordu günlerce merak eder gibi. Ondan sonra da şuanki eşiyle fotoğraf paylaştı. Ben mutluluklar diledim. Daha sonra da benle son kez buluşmak istemişti. Ben duygusal boşluktan acaba son kez buluşsam mı demiştim. Zaten biliyordu içinde olduğum üzüntünün kullanıyordu resmen. O gün sabaha kadar uyumadım. Sonra hem kendime hem o kadına büyük haksızlık ve saygısızlık olduğunu anladım. Mesaj atıp bitirdim o gün tüm iletişimimi. 1 sene boyunca aradı mesaj attı farklı numaralardan. Vicdan azabı çekiyormuş bilmem ne. En son numaramı değiştim kurtuldum. Ayrıca beni yedekte tutmak istediği, eşi yanında yokken yokladığı çok belliydi. Sevse başkası olmaz. Sevse evlenmez başkasına dokunmaz. Sizin de hatanız konuşmuş olmanız. Ben hayatında o kadın var mıydı bilmiyordum. Kesinleşince de bitirdim iletişimi. Çünkü o hayatını yaşarken siz onu bekliyor oluyorsunuz. Sizi çok iyi anlıyorum. Üzüleceksiniz bir süre ama inanın ben unuttuysam herkes unutur. Kendinize saygısızlık yapmayın. O adam size yazar yoklar. Arada sizle de görüşmek ister muhtemelen. Benimki yaşadığım ile gelip kahve içelim bile demişti utanmadan.
“sevse başkası olmaz. sevse evlenmez başkasına dokunmaz.” evet. çok geçmiş olsun size de. ben gerçekten çok kötü olduğunu zannetmiştim öyleydi ama algılayamıyorum işte düğüne 1 hafta kalana kadar beni arayıp kötüyüm falan filan demesini o yüzden şok oldum konu açtım burda. nasıl bir pislik. bir daha aramaya kalkamaz zaten beni. iğrenç insan. hayatımdan silinip gidecek. en son pazar aramıştı bir sonraki pazar evlenmiş. son aramasından sonrada instagram biosuna arapça cümle yazmış ahiret daha hayırlı falan diye. şaka gibi:) benle derdi neydi niye sürekli üzüp durdu anlamıyorum bide bu son yaptıklarına ne gerek vardı anlamıyorum vicdan azabı mı düğün stresi mi vicdan azabı bile çekecek yüreği yok onun. siz nasılsınız peki hayatınız sonrasında nasıl oldu aradan ne kadar zaman geçti başkası girdi mi hayatınıza?

Anlamadığın şey şu. Sen onun yazmalarından aramalarından anlam çıkartıyorsun. Alttan alttan seni sevdiğini nişanlısını sevmediğini vs vs ima ediyorsun. Onun hala seni araması hoşuna gidiyor ama bunu burda inkar etmeni ve normal arkadaş gibi bahsetmeni yemiyoruz.
ben burdaki konularımda yorumlarımda hep açık oldum dürüst oldum. öyle olduğunu düşünsem söylerim zaten. kızı sevdiğini düşünüyorum. beni sevdiğini düşünmüyorum. niye anlamıyosunuz? kızı sevmediğini niye ima edeyim? kızı zaten sevdiğini düşünüyorum sevmese niye evlensin. yaptığı şey çok anormal. 1 hafta kalana kadar arayıp kötüyüm bilmem ne demesi düğünü saklayıp ölcem ben ölmek istiyorum nefes alamıyorum dua eder misin bana geceleri ağlıyorum demesi normal değil. beni sevmiyor. kızı seviyor evleniyor. bu durumdaki insan mutlu olur. o zaman ne diye böyle bişey yaptı diye sordum burda. vicdan azabı çektiği düşüncesinden bile vazgeçtim onda o yürek bile yok. düğün stresi yaşıyodu onuda benle atlatmaya çalıştı beni yine kullandı demekki şerefsiz. beni mutsuz olduğuna inandırmaya çalıştı mal.

bence hiç takılmayın bu konuya neye üzülüyorsa üzülsün
size ulaşabilecek bir yol bırakmayın
herkes kendi yoluna gitsin
artık evli bir adam yani şu an sizinle bu şekilde muhabbet kurmaya çalışıyorsa ilerde de eşiyle her tartışmasında tekrar aynı şeyi yapabilir
duygularınızı yönetmeye çalışır üzülürsünüz ,teselli etmeye çalışırsınız ama günün sonunda evli bir adam o
kimse dışarıdan yardım etmeye çalıştı demez evli adamlarla konuşuyor derler
şu saatten sonra bana ulaşamaz zaten. açık olsaydı düğünü olduğunu saklamasaydı, eğer dediği gibi derdi sıkıntısı vardıysa bunu söyleseydi gerçekten insanmış derdim arkadaş kalırdım. ama yine şerefsizlik yaptı. bir daha bana ulaşamaz. amacı neydi anlayamadım ama artık ne bok yiyosa yesin

Kız erkek zorla evlendirilemez yaa vede nişanlıyken nasıl konuşursun niye evlenmesine bu kadar şaşırdın ki? bırakıp gelmesinimi bekledin :KK53:
Ee oynamış senle net görüyorsun kimse kimseyle zorla evlenmez canım
Seni seven yanında olurdu sende kendi hayatına bak artık..

Back
X