Evlendi

evet çok yaraladı. çok üzdü beni defalarca. ben çok sevdiğimden belkide bağlanma sorunum olduğundan kopamadım üzüntüden yeme içmeden kesilip 7-8 kilo falan vermiştim üzüntüden hasta olup psikiyatriste başlamıştım. beni bir gün kavga ettik terketmişti ben ağlıyordum bana demiştiki “senin hiç yakının ölmedi mi” bana bunu dedi düşünebiliyor musunuz. benim o üzülüp ağlamalarımı bildiği için bana geçen gün sende geceleri böyle ağlıyor muydun dedi ben ağlıyorum dedi her gece mi dedim çoğunlukla dedi. bende kendi kendime şunu düşündüm, demekki ahım çıkıyor ondan o yüzden bu duruma geldi sandım. ama düğün aşamasındaymış bu kısmı algılayamıyorum düğüne 1 hafta kalana kadar beni o kadar üzgün dertli kötü şekilde arama amacı neydi algılayamıyorum malesef. ahımda çıkmamış bundan çıkmazda zaten artık anladım

ıyy şimdi okuyunca yorumları hatırladım çok iğrenç bi insan ne konuşuyorsun sende saf gıbı kazık atmış kaçmış herif
aynen son kazığınıda attı bir insan daha ne kadar iğrençleşebilir diyorum daha da iğrençleşiyor. gerçekten kötü zannettiğim için konuşmuştum bir daha ulaşamaz

Tamamen bencillikten arıyor başka neden ariyacak? Bilerek yada bilmeyerek evlilik sürecinde yaşadığı stresi azalmasına yardımcı oldunuz. Aferin size.
evet bencil pislik düğün stresini benle atmış gerçekten kötü zannetmiştim o iğrenç yaratığa yine iyilik yapmış oldum o da bana yine kazık attı bencil pislik

çok haklısınız…

Sebebi poligamik bi herif olması. Kimseyi bırakası yok. Aynı anda sen de olacan o da olacak bu da olacak. Karısından önceki nişanlısını aramıyor mu sanıyorsun? Tek seni aradığını sana düşündüren ne?

Bende sizin dediğiniz gibi düşündüm . Konu sahibi yeşil ışık yaksaydın . Sana senide seviyorum derdi . İkinizde olun derdi . Bazı erkeklerde var bu durum. Önüne bak kendini geliştir . Başka kadınlarada aynısını demiştir . Size ağlıyorum demiş yalan hiç samimi gelmedi. Allah seni kurtarmış boşver evlendiği kıza yazık onun yanındaysa gülücükler atıyordur . Salla gitsin

Konu sahibi şey sanıyor, nere giderse gitsin adamın aklından çıkmadığını falan düşünüyor. O tamamen öyle değil. Kimse çıkmıyor adamın aklından herkesi arıyor.

evet doğru söylüyorsunuz kötü muameleden anlarlar. bende sizin gibi oldum aldatılmıştı bu kişi beni üzüntüden yeme içmeden kesilmiştim 8 kilo vermiştim psikiyatriye başlamıştım ilaç kullandım iki yıl. benim o sürecimde bana geri gelmişti aslında hep beni sevdiğini ama benim onu üzdüğümü değersiz hissettirdiğimi falan söyleyip tekrar deneyelim demişti ben o süreçte iyi değildim unutamıyodumda tekrar başladık yine evlilik sürecine geldik ama kavga ettik bir gün sonrasında düzelemedik. bana dediki o aldatma mevzularını atlatamadın her kavgada geçmiş konuları açıyorsun bir daha düzeleceğimize inancım kalmadı dedi ve gitti köyden ailecek tanıdıkları o kızla evlenme kararı aldı. mutlu olmak istiyorum huzur istiyorum çok yoruldum sen yorulmadın mı dedi. aldatma mevzularını hep inkar etmişti en baştan beri aynı anda konuşmadım aramız bozukken falan demişti bu da kabul edilebilir bişey değil ki ben zaten inanmadım ama işte psikolojimde iyi değildi. şimdi bu şekilde arayıp günlerce ve gün içindede defalarca arayıp çok kötüyüm ölmek istiyorum dua eder misin bana aklına ne zaman gelsem dua eder misin falan filan bir sürü şeyler söyleyince kötü olduğuna inandım hatta ahım çıkıyor ahım tutmuş sandım. ama şimdi 1 hafta sonra evlendiğini duyunca şok oldum niye kötüyüm dedi o zaman derdi neydi anlamadım. burdaki insanlar yine sayıp sövüyor bana ama ben yine ağlıyorum

Sizin kafanız çok güzel belli ki. Kendisine metres olmayı yakistiriyor musunuz ? Çünkü yaptığınız şey bu oluyor. Istediğiniz kadar çevirin

teşekkür ediyorum direkt saldırıya geçiyorlar kendi eşlerini nişanlılarını düşünüp aldatılmaktan korkuyorlar o yüzden bana saldırdılar aldatma yok görüşmedim bile istemesine rağmen kaç yorumda yazdım ama anlatamadım. dediklerinizde o kadar haklısınızki ben daha önce aldatma mevzusunda ona beddua ettim küfürler ettim hakkımı haram ediyorum dedim çok ağırına gitmişti bunlar. diğer kızda beni öğrenince o hiç tepki vermemişti diye o kız iyi kız olmuştu gözünde. bu olaydan sonra ben üzüntüden yeme içmeden kesilip 8 kilo verip psikiyatriye ilaç tedaviye başlamıştım 6 ay hiç konuşmadım onla ama unutamıyodum hala seviyodum sevgimi bitirip unutmaya çalışıyodum terapiyle ama olmamıştı 6 ay sonra bana dönüp aslında hep beni sevdiğini benle evlenmek istediğini aldatmadığını aynı anda konuşmadığını aramız bozukken olduğunu falan söylemişti bende o zayıf halimle tekrar başlamıştım. işte o dönemden biliyor ona beddualarım küfürlerim çook ağırına gitmişti çok kez söylemişti. sonra aramız düzelincede helallik almak istediğinde de ben hayır demiştim hayır ben o dönem çok üzüldüm demiştim hakkımı helal etmediğimide biliyor ağlamalarımı duydu gördü. dediğiniz gibi sıkıntı yaşayınca demekki bu sebeplerden dolayı vicdan azabı çekti demekki. bir daha bana ulaşamayacak. bir daha onunla konuşmam. acaba pişman mı oldu benle evlenmeyip başkasıyla evlendiğine düğün yaklaşınca acaba o yüzden mi defalarca aradı gerçekten kötü müydü acaba diyorum şuan.

Valla banlanirsam banlanayim ama yazmadan edemeyecegim senin beynini kullanmamana kiziyoruz ama sen bunu da kendi eslerini dusunup aldatilmaktan korkuyorlar olarak yorumlamissin.

Valla banlanirsam banlanayim ama yazmadan edemeyecegim senin beynini kullanmamana kiziyoruz ama sen bunu da kendi eslerini dusunup aldatilmaktan korkuyorlar olarak yorumlamissin.
Bizim kocamız ne alakaymış konuyla? Adamın tek sorununun poligami olduğunu kabul etmemek için bi de bu çıktı sanırım.

Lifely bak yine söylüyorum anam ne adam hasta ne vicdan rahatlatıyor de sen özelsin. Şeyinin keyfinde adam, siz sadece bir araçsınız.

Ya katip bu kiz tam sac bas yoldurmalik bir kiz. Bu degilmiydi en basinda bekaret derdine dusen? Adam buna tecavuz mu etmis yooo. Yok beddua ediyor, yok vicdan diyor, yok ilahi adalet konulari aciyor kafa bir dunya ya. En son is bizim kocalarimiza gelmis. Bunun adami sevdigi falan da yok bekaretim gitti aman benle evlen diye adama yapisti. Mevlana gibi ne olursan ol gel diyor.

Nişanlı adamla konuşuyorsunuz , evli adamla ilgili konular açıyorsunuz ve sizin gibi açanlara yorum yapınca kendi kocalarindan korkuyorlar diyorsunuz. Hepinizin mi bakis açısı aynı olur. Su konularda empati yaptığım tek kişi konu sahipleri oluyor . Kendimi onların yerine koyduğumu düşünüyorum utaniyorum. Bir insan kendine daha büyük bir saygısızlık yapamaz çünkü . Kendi hastalikli ilişkilerinizden yola cikarak her erkeğin aldatacagini düşünmeyin . Toplumun yüzde doksanı sizin yaşadığınız hayatı yasamiyor

Bi bu mu gel diyo sanki herifin 2-3 yerde daha açık kapısı var geliyo çalıyo gidiyo çalıyo adamın keyifler keka, vicdan yaptığı da hasta olduğu da yok seni beni gömer bu herif gibiler, tabi gam yok tasa yok, gezgin gibi döşeği sırtında gittiği yere açıyor, hayat bunlara güzel la.

Boyleleri oldukca bu adamlarin acik kapisi olur tabi ki adami bu kivama getiren kendisi. Kullandirtmasin kendini. Nisanlandi eyvahlar olsun ama bizim cinsel hayatimiz devam edoyorduuu demesin o zaman. Adamin derdi varmis derdi neymis ogrenememis bize soruyo la havle. Neyse bisi demicem.

o akan zamanı keşke geri alabilsem böyle birine selam bile vermezdim. ben böyle bir insanı senelerce sevdim neler yaptım neler kimseye yapmadığım şeyleri yaptım yapmayacaklarımı yaptım hemde böyle bir insana. sokaktan rastgece adam çevirip ona yapsaydım onca şeyi eminim o rastgele neüdüğü belirsiz adama daha çok değerdi. çok pişmanım ama akan zaman geri gelmiyor. iğrenç yaratık bana zaten bir daha ulaşamaz. bence ulaşmakta istemiyordur artık balayında aklı gitmiştir o malın

Bu demek oluyor ki adamın senle keyfi konuştuğunu anladın?
Kuyruğunu dik tutmaya ne gerek var hatalı olduğunu adamın ise senle boş muhabbet yaptığını kabul et geç neden 8 sayfa hep inkar hep inkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…