Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
arkadaşlar gerçekten karar vermek zor oldu ama çok isabetli bi karar vermişiz daha önce siyah beyaz bi düntada yaşıyormuşuz kızımdan sonra dünyadaki renkleri gördük sanki daha önce yaşamıyormuşuz biz kısacası arkadaşlar evimize güneş doğdu bütün dünyam kızım oldu

valalhi şahsen beim çocuğum olmasaa eksinliklee evlatlık edinirim.
eşimde bende çocukları zaten çok seviyoruz ona gerçek birer anne bana oluruz. ve ailemizde kesinliklee benimser. kendi çocuğumuzdan daha çok üstüne titreriz. Nede olsa allahın bir emaneti. ve ben kesinliklee günah olacağıunı düşünmüyorumm. Bir hayatı kurtarmak ona yuva sıcak bir yatak ve herşeyden önce sevgi vermek bence çok çokk büyük sevaptır. Bir çocuğu sevindirmenin sevabında bir çok yerde geçer...

canbebek arkadaşım sanırım evlat edindiniz,haırlı uğurlu olsun.
bizde düşünüyoruz artık.11 yıllık evliyim,2 kere tüp bebek denemesi ve olumsuz sonuçlar,herneyse eskiden eşim hiç niyetli değildi evlat edinmeye ama son 1 aydır bunu konuşur olduk.
biz olursa bebek düşünmüyoruz,5 veya 6 yaşlarında düşünüyoruz.bakalım hayırlısı olsun.
tabii kafamda çok soru var ve çok fazla şartım var,bunların sonucu ne olur bilemiyorum.
mesela annesi babası hayatta olsun istemiyorum ve bunun yanında nasıl bir aileden geldiğinide bilmeliyim çünkü genler çok önemli ve daha birçok konu var.
dediğim gibi hayırlısı bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar varsa lütfen tecrübelerinizi bizlerle paylaşın.
teşekkürler.

ne güzel çabucak ilerlemiş sıranız:))
bizde sıradayız şubat mart gibi inşalah gelecek kızımız:))

seni tüm kalbimle tebrik ediyorum. ne güzel bişey yapmışsınız. Allah kızınızla bir ömür sağlıklı mutlu yaşamayı nasip etsin. sevgiler...

ilk defa rastladım bu sayfaya çok güzell kutluyorum hepinizi.benimde tek isteğim bir bebek evlat edinmek yaşım tutmuyor fakat beklemek çok uzun ona takılıyorum.birde 5-6yaşlarında bir çocuk evlat edinsek sıra dahamı çabuk gelir acaba

5-6 yaşında bir çocuk evlat edinirsen sıra çabuk gelir ama sana tavsiyem 0-1 yaş alman, çocukların ilk 2 yaşı kişilik gelişimleri için çok önemli... (bir psikolog olarak tavsiyem sana)

5-6 yaşında bir çocuk evlat edinirsen sıra çabuk gelir ama sana tavsiyem 0-1 yaş alman, çocukların ilk 2 yaşı kişilik gelişimleri için çok önemli... (bir psikolog olarak tavsiyem sana)

ilgin için saol bakalım hayırlısı şans gerçi hemende gelebilir sıra ilk yaşım uygun olsunda.koruyucu annelik yapmayı düşünüyorum ilk zaten kabul edilirse tabi

eşimin yengesinin 2 yakın akrabası yıllar önce evlat edinmişler hatta bir tanesi 2 çocuk evlat edinmiş kardeş olsunlar birbirlerine diyerek. hangi yaşta söylediler bilmiyorum ama yaşları ufakken söylenmediğini biliyorum ilk başlarda çok üzülmüşler hani neden bırakıp gitmişler beni diyewrek fakat onları büyüten ailelerine hiç bir zaman sırt çevirmediler hep gerçek aileleri olarakgördüler. burada kan bağı önemsiz aslında beraber yaşaamak büyümüş olmak önemli ve tabikji gösterdiğiniz ilgi alaka...

3-4 yaş söylemek için bence doğru bir yaş değil tabi uzamanların dediği ne bilmiyorum ama 3-4 yaşındakiş bir çocuğa sesinizi yükselttiğiniz en ufak bir şeyde hemen zaten sizin anneniz olmadığını zaten sevmediğinizi düşünebilir. oyüzden bırakın ufacık kötülük bilmeyen o yüreklerine bunları sokmayın hayatın acı tarafları göğüs gerebilecekleri bi yaşta öğrensinler

bu konu nedense çok fazla ilgi görmüyo arkadaşlar.oysa bırakın tüm türkiyeyi istanbulda bile sırada birsürü insan var bir o kadarda evlat edinmiş aile...sıramızın gelmesini beklerken birbirimize destek olabiliriz oysaki...yada evladına kavuşanlar moral verebilir bize...

bencede herkes destek olarak birbirimize bişeyler sorarak daha iyi olacaktır

pınk rose merhaba
özelden msj atamıyorum mesaj sayım yetmiyor.
biz 2009 ağustosta ilk başvurumuzu yaptık.aralıkta eve geldiler ocakta son görüşmelerimizi yaptık evrakları hazırladık.martta kabul edildi ve sıraya alındık.bakalım beklemedeyiz şimdi :)
0-1 yaş kız ve erkek bebek sırasındayız.
bekleme süreleri illere göre değişiyor..

herkese merhaba

ben de bir kız bebeğe sahip çıkmayı düşünüyorum.
18 yıllık evliyim,toplamda 8 denemem oldu.nihayetinde anlaşıldı ki sağlığım açısından benim hamile kalmamam gerekiyormuş.şu an bunun tedavisi içindeyim.son tüp denememe de izin çıkmadı.3 ay sonrasında yeni bir tedaviye izin çıkarmı bilmem.içimdeki sevgi çiçeklerim solmasın istiyorum.dağıtacak yüreğim varken neden bende saklı kalsın..
şu an eğitci annelik kursuna devam etmekteyim.gelecekteki bebeğime en iyi şekilde annelik yapabilmek adına..
ayrıca evlat edinenlere de sormak istediklerim var.yanıt alırsam yazarım yine..herkese sevgiler..a.s.

keşke herkes ilgilense bu sayfayla zhr82 kaçıncı sıradasınız.birde kabul olması için maddi durum falan bunlar nasıl olmalı bilgi verirsen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…