- 24 Haziran 2011
- 23.270
- 48.193
- Konu Sahibi kucukanneningunlugu
Sorunlu evliliklere hemen cocuk yapmak nedir biri aciklasin Allah askina...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ee dur bi hamile kalayım demiş resmen.Öncelikle Allah yardımcın olsun.
Gerçekten zor bir hayat geçirmişsiniz ben okurken dayanamadım siz yaşarken neler çektiniz kim bilir.
youtube'tan Zafer Akıncı'nın videolarını izleyin bence eşimize karşı davranışlarınız açısından. Nasıl yaklaşılabileceğini çok güzel anlatıyor.
Maalesef haklı olmak mutlu olmak anlamına gelmiyor, ama yaklaşımınızı değiştirerek yol katedebilirsiniz diye düşünüyorum.
Ayrıca 'hamileyim' diyenlere , neden hamile kaldın diye soranları anlamıyorum arkadaslar, sanki dur bir hamile kalayım mı diyor insanlar. Belki korunurken oldu, belki isteyerek oldu.konu sahipleri şu şu şu şartlar altında ne yapayım diyor, yorum "hamile kalmasaydın"... ne olur şartları değerlendirerek yorum yapalım. şunu yapmasaydın bunu yapmasaydın, lafları şimdi şunu şunu yapabilirsin ile desteklenmedikçe çok saçma kalıyor bence. kimseyi kırma amaçlı söylemiyorum.kusura bakmayın.
yazmayı ve okumayı seven bırı olarak ben bıle katlanamadım bu gılgamıs destanına malesef .
17 yasında evlenıp hemen cocuk yapma ıstegı cesaretı nerden gelıyor anlamadım
o kadar ıstememe ragmen Allahta erken oldugunu dusunerek hayırlısıyla sonradan verdı 15 yasında evlendım 21 yasındayım hala cocuk oldugumu dusunuyorum hersey ıcın .
bence vahlanmayın artık .
ee dur bi hamile kalayım demiş resmen.
tedavi görmüş de kalmış süper evliliği var gibi.
kendi daha çoluk çocuk.
kol kırmakla kötü evliliğe bilerek çocuk yapmayı bir tutan birine daha fazla yorum yapmıcampeki bu yorumunuzun konu sahibine nasıl bir faydası oldu bana bunu açıklayın lütfen.
Bu tarz yorumlar şuna benziyor: doktora gidiyorsun kolun kırılmış, doktor diyor ki eeee o kolu kırmayacaktın hadi çek şimdi. Sen de biliyordun belki ama elinden bir şey gelmedi sonuçta olan oldu, artık bundan sonra ne yapılabilir onu soruyorsun doktora.
tabi ki biz de ilişki uzmanı değiliz ama varsa düşüncelerimizi, tecrübelerimizi konu sahiplerine yol göstermek amacıyla yazıyoruz.
onu yapmasaydın , bunu yapmasaydını olay olup bittikten sonra herkes söyler, konu sahipleri de kendilerine söylüyor zaten.
(doktor arkadaşlar alınmasın lütfen metafor olarak aklıma ilk bu geldi.)