Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Günaydın arkadaslar çok şükür kızıma kavuştum rabbim imtihan etmeden ödüllendirmiyor binlerce şükür tekrar görüsme icin gittigimizde bir kız bebek daha önerdiler yine şehir dışında 8 saatlik yolculuk sonrası bebeğime kavuştum rabbim geciktirdi ama en güzelini verdi sürekli mutluluktan ağlıyorum kızım 1 aylık dünyanın en güzel duygusuymuş rabbim benim gibi bekleyenlere en hayırlısını nasip etsin inş ümitsizliğe düşmeyin arkadaslar o güzel haber mutlaka geliyor o kadar mutluyum ki suan kelimelerle anlatmak mümkün değil
Ne güzel az kalmış bir an önce kavuşun inşallahne zamandır bekliyorsunuz (daha önce sorduysam kusuruma bakmayın o kadar çok kişi ile konuştum ki unutabiliyorum )
Ne güzel az kalmış bir an önce kavuşun inşallahne zamandır bekliyorsunuz (daha önce sorduysam kusuruma bakmayın o kadar çok kişi ile konuştum ki unutabiliyorum )