- 1 Kasım 2007
- 6.008
- 2.637
ramazan bitince inşallah gecen gün yemekten sonra baktım kakasını yapcak hemn aldım tuvalete goturdum kakasını yaptı tuvalete ben şok! bi de bizim tuvaletimiz alaturka . ikea lazımlık alacağım. ben calısıyorum zaten canım annemle parka gıdıyorlar bahcede oynuyorlar su oyunları cocuklarla oynama derkne oylegecıyo konusma durumları cok guzel msallah cok guzel konusuyo belız bıdır bıdır hıc susmuyo. renklerı ogrendı bu ne bu ne dıyınce soylemıyo ama bana kırmızı topu ver mavı topu ver dıyınce hepsını dogru verıyo. saymayıda saklambaçla ogrettım. yumuyo ona kadar sayıyo ısterse dogru sayıyo bazen atıyo 1 6 3 8 oyle sayıyo evde oldugum zamanlar kitap okuyoruz . parmak boya cok sevıyor oyun hamuru . park. bı makas aldım tavsanlı cocuk makası onunla kesip prit surup yapıstırıyoruz.Selam arkadaşım. Tuvalet eğitimine karar verdiniz mi. Bir iki güne havalar iyi giderse ben artık bezden kurtaracagim kızımı insallah. Bir market kuaför bir yerde yapacak artık canm . Bizim ev yakın Allahtan ama yinede tutmaması gibi bir ihtimal de olablr. Umdugumuzdan güzel de alisabilirler. O yüzden yaşayıp gorcegeiz kismetse.
Bebisler büyüdü kızlar. Artık gunleriniz nasıl geçiyor. Konuşma durumları nasıl. Ne gibi oyunlar oynuyorsunuz. Saymayı renkleri öğrenen var mi
Son düzenleme: