- 3 Temmuz 2009
- 8.580
- 3.536
5-6 aylık olurmu orası şansınıza.0-1 yaş arası dediğinizde 1 günlükte olabilir 11 aylıkta..
başvurularda 0-1 yaş veya 1-2 yaş arası gibi..gibi belirtiliyor istenen bebeğin yaşı.39 da başvurursanız şansınızda yardım eder sıra hızlı ilerlerse 0-1 yaş bebek alabilirsiniz..ama sıranız siz 41 yaşınıza geldiğinizde gelirse otomatikman 1-2 yaş sırasına geçiyorsunuz.yani bebek en az 13 aylık olabiliyor.hiç vakit kaybetmeyin bu yüzden...
kendi annenizi ikna çabalarına başlayın bence önce.anneniz sizin mutluluğunuzu ister sonuçta.insana annesinden daha yakın kim olabilirki.eşinizin ailesiyle bağlarınız kuvvetli değilmiş belki bu alacağınız bebek sayesinde kuvvetlenecektir.herşeyin bi sebebi olduğuna inananlardanım.bu konuda mesela kayınvaldenizle konuşun.bi yoklayın bakalım belkide çok olumlu davranacaklar.belki size beklemediğiniz şekilde destek olacaklar.o zaman keske bu kadar beklemeseydim diyeceksiniz...
ama en önemlisi eşiniz.eşinizin kararı kesin değilse bütün bunların hiçbir anlamı yok...
benim sormak istediklerim biraz farklı.
çevrenizden destek aldınız mı,yanınızda oldularmı bu konuda?
şimdi bebeği alınca ister istemez aile büyükleri otomatikman ananane babanne dede olacaklar görünürde.fikirlerini aldınızmı
çevre sizi etkiledi mi?
eşinizle işbirliği yaptınız mı?her durumda yanınızda olacakmı?
sadece tattlı günlerde değil hastalıkta sağlıkta çocuğun her ihtiyacı olduğu anda sizinle olacağına yüzde 100 inandınız mıya da bu güveni size verdi mi?nasıl verdi
olur da bebeği evlat edindikten sonra olur ya duyarız olur böyle şeyler..daha sonra sizin bir bebeğiniz olsa ikisi arasında herhangi,en küçük bir haksızlık yaparmıyım ya da ne yaparım diye düşündünüzmü hiç?
gerçeği açıklama zamanını nasıl olacağını.yoksa zamana mı bırakmayı düşündünüz?
bulunduğunuz mekanı değiştirmeyi düşündünüz mü?
bebeğin ailesinin ortaya çıkmayacağını garanti diyorlar mı?
tamam.şimdi. dediğiniz başvuruya gittiğinizdeki duygularınız nelerdi?
cevaplayan olursa şimdiden çok teşekkür ederim.tabii ki her kişinin fikri kimseyi bağlamaz.herkes farklı kişilikte farklı duygudadır.ama inanın benim ve bu konuyla ilgilenenler için çokk önemli fikirler uyandırabilir.sevgilerimi yolluyorum.hoşçakalın.
TOPLAMDA kaç yıl beklediniz ne mutlu sana bebeğinle allah uzun ömür versin çok şanslıymışsın
9 ay gibi bi süre sizinde şansınız açık olsun inşallah
9 ay gibi bi süre sizinde şansınız açık olsun inşallah
ne güzel tam hamilelik dönemi gibi:))
meleklerini bekleyen bütün anne adaylarının bayramını kutlarım bi dahaki bayramda bebişleriniz inşallah kucağınızda olur
inşallah :))
başvuruda bulundum.evraklarımızı hazır edip randevu alacağım.
arkadaş pes etmek yok gollere kapıyı kapatcan demekki onlar senin dostun değilmiş dost dedkiğin sevincini paylaşcak insandır bırak onlar seni kaybettiği için üzülsün onların fikirleri önemli değil bazı şeylere kulağını tıka inan meleğini kucağına alınca herşeyi unutcanbu arada bende ilk golümü yedim çevreden ilk kötü tepkimi aldım...bi iki gün canım sıkıldı sonrada canları cehenneme dedim...insanların ağzı torba olsada büzebilsek keşke
başvuruda bulundum.evraklarımızı hazır edip randevu alacağım.
arkadaşaım yaşın kaç bilmiyorum ama hiç uzun değil bu yol çabucak bitiyor eğer bu yola çıktıysan herşey sistemli olup bitiyor şimdiden bol şans
bu arada bende ilk golümü yedim çevreden ilk kötü tepkimi aldım...bi iki gün canım sıkıldı sonrada canları cehenneme dedim...insanların ağzı torba olsada büzebilsek keşke
ben ilerimi düşünerekten söylüyorum eğer on sene belki daha fazla süreçte olmassa bilmiyorum ne yaparım..
ama beni başvuru durumları çok düşündürüyor.yaşım geldiğinde başvuru yapsamda bi kaç senede öyle mi
bekleyeceğim?çünkü çok uzun bir yolmuş bu başvuru işlemi?
biliyorum ki içinizden birileri beni aydınlatacak..şuan yaşım bunu size sormak için çok genç
fakat zaman öyle hızlı ilerliyorki..kırk yaşımı düşünür oldum şimdiden ve bilgi sahibi olmak istedim..
hayırlı olsun başvurun