evet para olmadığı için dondurmadılar sadece 1500tl idi ama bulamadık işte bi kuruşumuz bile kalmamıştı senin hangi merkezde yaptırdığını sorabilirmiyim tedavini
evet ben evlat edindim,çok ama çok mutluyuz.eşimde bende kendimize soruyouz[neden daha önce bu olayı düşünmedik]diye.olaylara şöyle bakabiliriz,doğuran annelerin çocukları çokmu hayırlı,karnınızdaki çocuğun bedensel ve ruhsal sağlığının garantisi varmı? gelecek garantisi kimsenin yok.şu andaki yaşadığım annelik duygusunun tadını ifade etmeye kelimeler yetmiyor.etrafımda tanıdığım ve görüştüğüm 5 aile var hepside bizimle aynı fikirdeler.
lütfen acele edin onu koklamanın keyfine bir an önce varabilesin
merhaba arkadaşlar banada bi fikir verin biz bi tüp bebek denedik olmadı doktorlar bizim tüp bebek dışında normal yolla çocuğumuz olmayacağını söylüyor bidaha denicez eğer olmassa bizde bazen düşünüyoruz evlat edinmeyi ancak benim içimde hep bi ümit var olacak diye doğal yolla ya olursa aldıktan sonra evlatlık ikisinede aynı sevgiyi verebilirmiyim diye düşünüyorum
bişey daha var benim ailem eşimin ailesi onu öz torunları gibi severmi aceba farklılık gösterirse onlar için biz çok üzülürüz banada bi yardım edin arkadaşlar napmam gerekir sizce evlat edinmem için yanlız olmammı gerekir yoksa bi problem olmazmı demek istediğim ben kayınvalidemlerle oturuyorum torunları hep yanında benimki evlatlık olursa nası olur aradaki sevgi sizce şimdiden sağolun
merhaba arkadaşlar banada bi fikir verin biz bi tüp bebek denedik olmadı doktorlar bizim tüp bebek dışında normal yolla çocuğumuz olmayacağını söylüyor bidaha denicez eğer olmassa bizde bazen düşünüyoruz evlat edinmeyi ancak benim içimde hep bi ümit var olacak diye doğal yolla ya olursa aldıktan sonra evlatlık ikisinede aynı sevgiyi verebilirmiyim diye düşünüyorum
bişey daha var benim ailem eşimin ailesi onu öz torunları gibi severmi aceba farklılık gösterirse onlar için biz çok üzülürüz banada bi yardım edin arkadaşlar napmam gerekir sizce evlat edinmem için yanlız olmammı gerekir yoksa bi problem olmazmı demek istediğim ben kayınvalidemlerle oturuyorum torunları hep yanında benimki evlatlık olursa nası olur aradaki sevgi sizce şimdiden sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?