arkadaşlar bende hepinize çok teşekkür ediyorum benimle aynı duyguları paylaştığınız için...
evlat edinmek fikri zaten çok hassas bir konu,zorlu yollardan geçerek verilmiş bu karar da insanların destek olmak yerine köstek olarak yapmış oldukları yorumlara insan olarak kayıtsız kalamadım...
her kadın önce kendi çocuğu olsun ister tabi ki..böylesi yüce bir kararı vermiş olan arkadaşlarımızı tebrik etmek yerine,sapkın düşünceler beyan eden insanlara 1-2 satır yazmadan,sayfayı okuyup geçemedim....
bende 6 yıldır kendi çocuğum olsun diye uğraş veriyorum..2 ameliyat,1 aşılama,3
tüp bebek, sayısız yumurta takipleri ve yine sayısız tahliller yaptırmama rağmen olmadı...
her anne gibi bende hamile kalmayı,aş ermeyi,mide bulantısı yaşamayı,onu ultrasonda seyretmeyi,karnıma tekme attığını hissetmeyi, vucudumun;dünyaya benim kanımdan benim canımdan bir evlat getirmek için bozulduğuna şahit olmayı, doğduğunda eşime mi, yoksa bana mı bezediğini görmeyi ve daha saymakla bitiremeyeceğim güzelikleri eşimle beraber bende yaşamak isterdim...ama bunları yaşamak benim ve eşim için hayalden öte duygular değil...
çoğu insan için çok kolay olan hamilelik, örneğin; tcavüzle bile hamile kalan bayanları düşündüğümde ben ve benim gibi kader birliği yapmış arkadaşlarım için çok zor bir olay haline geldi, yaşadığım 6 yıllık süreç boyunca...
eskiden hamile kalan birini duyduğumda hiç şaşırmadan tepkiler verirken şuan bunu nasıl başardı diye şaşkınlıkla bakıyorum..
konuyu çok uzatmadan şöyle toparlamak istiyorum, her kadın önce kendi çocuğuna annelik yapmak ister..ama bu durum onun için imkansızsa evlat sevgisini yaşamak onun da hakkıdır..kendi çocuğuna veremediği,sevgiyi,şevkati başka bir annenin çocuğuna vererek, annelik özlemini ve hasretini gidermek onunda diğer anneler gibi en doğal hakkıdır..eğer bu durumda olan arkadaşlarımıza bu sayfada destek vericekseniz lütfen yazmaya devam edin...ama yok destek olmayacaksanız bırakın sapkın düşünceleriniz içinizde kalsın..
cambebek seni yürekten tebrik ediyorum...bende özel msj atamıyorum prosedürleri buradan bizimle paylaşırsan çok sevinirim...