sevgi gönülden gönüle değişir canım ya. Onun için yorum yapmam imkansız ama ben bir anne olarak evlat sevgisinin annenin kalbinde oluşması için bebeğin illa ki rahimde büyümesi gerekmediği düşüncesindeyim. O minicik yavruyu yüreğinde büyütüp ona sıcacık bir anne kucağı ve bir aile şefkati vermenin mutluluğu da sevabı da tartışılmaz diye düşünüyorum.
prosedürleri merak ediyorsan sosyal hizmetler çocuk esirgeme kurumunun sitesinde çok güzel anlatıyor oraya girmeni tavsiye ederim. 30 yaş sınırı veya 5 yıllık evlilik şartı arıyorlar. tahminen de 2-3 yılda sıra geliyor
Merhaba arkadaşlar bu konunun yeniden hareketlenmesine sevindim.
Şuanda 27 yaşındayım eşim 28,kök hücreyi beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok ama 3 yıl sonra Allah ömür verirse evlat edinmek için yaşı doldurmuş oluyoruz,o zamanda kök hücrede bir gelişme olmaz ise hiç düşünmeden kuruma başvurmayı düşünüyoruz.
arkadaşlar 8 ay önce müracat ettik 3 temmuzda haber geldi 5 temmuz sabahı kızmla buluştuk çok tatlı işlemler saat altıya kadar sürdü ama bana saatler geçmedi saat altıda bizim kucağımızdaydı koklaya kokalaya evimize geldik evimize güneş doğdu
gerçekten böyle bi adım atmak istiyorsanız geç kalmayın allah herkese bu sevgiyi tattırsın
ben sizler gibi vicdanlı vefakar insanları tebrik ve de taktir ediyorum.çok zor bir karar alınması çok zor bir sorumluluk.ama dünyanın en büyük hayır işi bence.ben böyle bir şeye cesaret bilmiyorum edebilir miydim.o çocuğa kendi çocuğummuş gibi tahammül gösterebilir miydim sevebilir miydim.düşünmesi bile beni korkutuyor.ama sizin gibi gönlü bol merhameti yüce insanlar çoktan aşmış bunları.Rabbim herkesi başka başka sınıyor ama siz bu sınavı çoktan geçmişiniz.Rabbim yüzlerinizi kara çıkarmasın.
ne kadar güzel temenilerde bulunmuşsunuz çok teşekkür ederiz inşallah bize hayırlı bi evlat olur teyzesi daha 26 günlük dünyalar tatlısı haber geldiğinde gözlemliyecez dediklerinde korka korka gittik ama kucağıma aldığımda herşey bitti sanki onu ben dğurmuşum da doğumdan sonra kucağıma vermişler gibi sarldım
arkadaşlar 8 ay önce müracat ettik 3 temmuzda haber geldi 5 temmuz sabahı kızmla buluştuk çok tatlı işlemler saat altıya kadar sürdü ama bana saatler geçmedi saat altıda bizim kucağımızdaydı koklaya kokalaya evimize geldik evimize güneş doğdu
gerçekten böyle bi adım atmak istiyorsanız geç kalmayın allah herkese bu sevgiyi tattırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?