Evladıma kıydım ben

Polonya gibi bir ülkeyi AB'ye alırlar, bizi almazlar. Kadına yapılan ise aslında bir cinayet,göz göre göre öldürmüşler.

L Limonlu Su doğum kontrol yöntemi arasında yok. Nasıl koruyacak sizi. Adam tam boşalırken "yapma kardeş çok dışarı" mı diyecek.
Öyle desem bile engelleyemem calci keşke öyle bı gücüm olsaydı da spermleri geri cevirebilseydim

Şimdi anladım teşekkür ederim. Kafam karışmıştı detaylara dair de o yüzden sormuştum sağ olun.

Yüzeysel ılıskı derken bısey anlamadım .Kotu seyler solemıcem .Terapıye gıdın .Allah affetsın bız ne dıyelım ki .

Şimdi anladım teşekkür ederim. Kafam karışmıştı detaylara dair de o yüzden sormuştum sağ olun.
Son adet tarihi yani kısaca sat dan itibaren gebelik hesaplanır , bebek ilişkiye girmeden önce yumurtadan oluşumu sürecini de gebelik sürecinin içinde sayıyorlar, ilişki olmasa bir sonraki regl de o yumurta dışarı atılıyor tabi

Çok çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. Toplum ve aile baskısından kurtulmak için acil bir evlilik yapabilirdiniz. Kürtajdan önce burada konu açmanızı o kadar çok isterdim ki...çözüm önerileri alırdınız en azından. Herkes gibi sevgilinize çok kızdım. Sonuç bu olmamaliydi. Evladını kaybeden her annenin duygularını yaşıyorsunuz baş etmenizi umuyorum gerçekten çok zor.

bu bizim basımıza nasıl geldi
öncelikle geçmiş olsun gerçekten ne kadar üzüldüğünüzü anladım aslında hayat tam da bunun özeti kesinlik belirten kelimeler nasıl sorusu hayat sana tam da o sorduğun soruyla cevap veriyor çekim yasası diyelim ya da kınadığın başına gelir diyelim ne dersek diyelim burası bir okul ve öğrenmemiz gereken durumları biz belirliyoruz kurduğumuz cümlelerle... lütfen destek alın. sevgiler....

Bir anne olarak çok üzüldüm bir doktor yardımı mı alsanız acaba. Hayatınızdaki kişiyi hayatınızdan çıkartıp biraz yalnız kalmanızı tavsiye ederim.

yorumları okumadım.
sonuçlarını göze alamayacağımız şeyler yaşamamak için uğraşmalıyız tabi..
ama olan olmuş.
evet maalesef çok üzücü ama bana göre mantıklı bir karar vermişsiniz.
sevgilinizi de suçlamaktan vazgeçin. tek sorumlu onu görmeyin.
yüzeysel veya değil yaşadığınız her neyse 3 aylık bir ilişki evlilik için erken olurdu.
görücü usulünde bile bu kadar hızlı evlenilmiyor.
çok dramatize etmeden artık önünüze bakın.
psikolojik destek alın.

Bunu buraya yazmadan önce, kürtaj olmadan yazıp tavsiye isteseniz daha mantıklı olmaz mıydı? yazık günah diyorum, yetim kalan çocukları sevindirin, bakımevlerini ziyaret edin belki kafanız dağılır, hem kendinizi daha mutlu hissedersiniz, intihar bir çözüm değil

Linç garantili bir yorum olacak ama zamanında ben de oldum, hem de evliydim, sonradan öğrendiğim bir sağlık sorunu yüzünden korunduğumu zannedip korunamiyormusum, eşimle oturup konuştuk maddi manevi hazır olmadigimiza karar verdik ve yaptırdık. Sonrasında zerre pişman olmadım, dogsaydi hakettiği yaşamı saglayamayacaktik çünkü. 10 yıldan fazla oldu, ara ara aklıma gelir, şimdiki koşullara bakıp iyi ki doğmamış derim. Ben mi tuhafim çok mu duygusuzum, siz mi degisiksiniz anlamıyorum...

Canınıza kıymayı sakın ha düşünmeyin, en büyük günahlardan birisi.Bol bol tövbe istiğfar edin allah çok merhametlidir unutmayın.Yavrunuzla öbür dünya'da kavuşursunuz inşallh sakin olun zaman her şeyin ilacıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…