Evimizde kış hazırlığı resimli tarifli, turşusundan konservesine her şey..

Kızlar mantı yapıp paket paket buzluga atmak istiyorm.istediğim de çıkarıp pişirmek için. Nasıl atiyim. Kavurma ya ya da kurutmaya gerek var mı. ?

közlemeden çok kızartması güzel oluyor resimde görmüşsündür kızart soğusun buzdolaı poşeti yada saklama kalıba koy isteyince çıkar ye ama ısıtma ısıtınca tadı hoş olmuyor
Yani buzluktn cikardiktan sonra kendiliginden cozulmesini mi bekleyelim ve isitmayalim cozulunce dogrumu anladim ben anlamamda yemek islerinden kusura bakmayin

Domates alıp menemen yapmak istiyorum. Bir de sarma yapmak. Ay bi de mantı tabi hepsi dolaba atmalık olmali

Bende acur aldım pazardan turşu yaptım , içine sarımsak,kaya tuz, biraz sirke ve su ,
hazır turşu almıyorum kanser yaptığından

Bende acur aldım pazardan turşu yaptım , içine sarımsak,kaya tuz, biraz sirke ve su ,
hazır turşu almıyorum kanser yaptığından
Aa öyle mj. Ben hep bim den salatalık turşu şu alırım. Bugün de kırmızı pancar turşu şu aldım hiç sevmedim tadini

Bildiğin hani kiymaya baharat katip şekil verip atiyim diorum. Köfteleri. Ya bu arada benim şeftali reçelinin kıvamı tutmadı galiba . Su gibi suyu . ne yapabilirim acaba
Güneşe koy.peki sogan sarımsak koyuyor musun içlerine?bunları buzluga neyle nasıl koyuyorsun?

Güneşe koy.peki sogan sarımsak koyuyor musun içlerine?bunları buzluga neyle nasıl koyuyorsun?
Seftali reçelini yeniden kaynattim . Çok güzel oldu kıvamı. Kayısı reçeli gibi .
Bilmiyorm aslında ama .. soğan sarimsak ii olur aslında . Daha yapmadım. Araştırıp yapiyim . Öğrenir yazarım

Seftali reçelini yeniden kaynattim . Çok güzel oldu kıvamı. Kayısı reçeli gibi .
Bilmiyorm aslında ama .. soğan sarimsak ii olur aslında . Daha yapmadım. Araştırıp yapiyim . Öğrenir yazarım
Tamam canım bekliyorumm bir yere daha sordum.yanit alinca yazarim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…