- 6 Kasım 2010
- 3.356
- 2.255
-
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
@superisi22 ellerine sağlık canım.nerde yaşıyorsun canım?
neden sordunuz@superisi22 ellerine sağlık canım.nerde yaşıyorsun canım?
Bilmem.oylesine.universiteden kalma bir alışkanlık olsa gerek.fotograflar ilgimi çekti.köyde yapılmıs gb geldi.merak ettim ben de :)neden sordunuz
Bilmem.oylesine.universiteden kalma bir alışkanlık olsa gerek.fotograflar ilgimi çekti.köyde yapılmıs gb geldi.merak ettim ben de :)
Yani buzluktn cikardiktan sonra kendiliginden cozulmesini mi bekleyelim ve isitmayalim cozulunce dogrumu anladim ben anlamamda yemek islerinden kusura bakmayinközlemeden çok kızartması güzel oluyor resimde görmüşsündür kızart soğusun buzdolaı poşeti yada saklama kalıba koy isteyince çıkar ye ama ısıtma ısıtınca tadı hoş olmuyor
Yani buzluktn cikardiktan sonra kendiliginden cozulmesini mi bekleyelim ve isitmayalim cozulunce dogrumu anladim ben anlamamda yemek islerinden kusura bakmayin
Harika gözüküyor. Eline sağlık canım.Kızlar oktay usta tarifiyle şeftali reçeli yaptimmmm
Aa öyle mj. Ben hep bim den salatalık turşu şu alırım. Bugün de kırmızı pancar turşu şu aldım hiç sevmedim tadiniBende acur aldım pazardan turşu yaptım , içine sarımsak,kaya tuz, biraz sirke ve su ,
hazır turşu almıyorum kanser yaptığından
Gaza geldim valla.. yarın malzeme alıyim. Köfte de atmak yattı kafama.. hazır yemek iyi olacakHarika gözüküyor. Eline sağlık canım.
Aa onu nasıl yapıcaksın?anlatsana canım.Gaza geldim valla.. yarın malzeme alıyim. Köfte de atmak yattı kafama.. hazır yemek iyi olacak
Bildiğin hani kiymaya baharat katip şekil verip atiyim diorum. Köfteleri. Ya bu arada benim şeftali reçelinin kıvamı tutmadı galiba . Su gibi suyu .Aa onu nasıl yapıcaksın?anlatsana canım.
Güneşe koy.peki sogan sarımsak koyuyor musun içlerine?bunları buzluga neyle nasıl koyuyorsun?Bildiğin hani kiymaya baharat katip şekil verip atiyim diorum. Köfteleri. Ya bu arada benim şeftali reçelinin kıvamı tutmadı galiba . Su gibi suyu .ne yapabilirim acaba
Seftali reçelini yeniden kaynattim . Çok güzel oldu kıvamı. Kayısı reçeli gibi .Güneşe koy.peki sogan sarımsak koyuyor musun içlerine?bunları buzluga neyle nasıl koyuyorsun?
Tamam canım bekliyorummSeftali reçelini yeniden kaynattim . Çok güzel oldu kıvamı. Kayısı reçeli gibi .
Bilmiyorm aslında ama .. soğan sarimsak ii olur aslında . Daha yapmadım. Araştırıp yapiyim . Öğrenir yazarım